I'm tired of being the one who cheers up people when they're sad, beacuse when i'm the one in need of someone, nobody's there to make me feel better.

.

VALBORG

hejhej! fy vad fint väder det är idag och var igår! Ska nog sätta mig ute och sola en stund med en kopp te, låter bra!
förövrigt var jag på marieberg igår med tove, fick med mig en sån där silvrig klämma som man kan piffa upp en vardaglig toffs med, sen ett virkat svart linne/tröja från gina tricot, som jag funderar på om jag ska ha ikväll eller om jag tar en klänning.. får se.

Ha en bra valborg allihopa!



A GAME OF SHADOWS

tjena, sitter och tittar på sherlock holmes ''A game of shadows'' Tycker robert är så bra skådespelare! (och snygg..)
Ska nog dra mig till sängen ganska tidigt idag känner mig ganska trött redan nu.
Imorgon blir det en tripp till örebro med tove, har inte så mycket pengar men ska försöka hitta en fransväska eller något annat liknande.

goodnight!

CHANGE OF PLANS

Hejhej, det blev att jag drog iväg igår endå, kom hem runt kl 1 med tove som sov sällskap.
Vi vaknade väldigt tidigt idag runt 8, gick upp lite senare och åt frukost (dock var jag inte alls hungrig så drack bara oboy, men är skit hungrig nu!!) Sen drog vi till badhuset en stund och sen vidare till joans och tog en fika med Jonatan.
Nu sitter jag och tittar på himym avsnitt, kvällens schema ikväll blir att bara chilla.



LÅNGHELG

Tja, har helt klart mått bättre idag men känner att jag fortfarande tycker mycket är ganska meningslöst och tråkigt, Men det är väl bara någon period jag är i.
Förövrigt så är det ju långhelg!! så jävla bra!
Längtar as mycket till valborg, Sitter just nu vid datorn och dricker te & kollar på himym.
Skulle ha åkt iväg ikväll med tove och ett gäng andra men hade ingen skjuts så är ganska sur för det, känner mig fast här just nu.. (forever alone) Var med tove efter skolan en stund också, hon åkte till stan för någon timma sen. Just nu funderar jag på om jag kanske ska  dra och träna.. men sen såg jag vädret ute. Så får väl bli en lite myskväll för mig själv då.

Puss, och hoppas ni har en bra fredag.


VÄST

nu är jag mer sur för att nästan allt är slutsålt på fashion against aids kollektionen, dock så hade jag nog endå inte pengar att köpa för tillfället, men får väll försöka ta mig någonting när dom börja säljas i butiker.
Vill jätte gärna ha den här vita västen!
förövrigt så har jag skypat med tove och någon indisk kille i någon timma haha ganska underhållande.
Nu ska jag sätta på gårdagens bb avsnitt, puss


ARG

Idag är jag sur och arg över ingenting, och det tänker jag fortsätta vara så tyst.
HAHA blir till och med arg på mig själv när jag skriver, nejmen fult väder, fult hår, fult ansikte, allt är fult idag
Hoppas jag är glad imorgon, annars så kommer jag väl antagligen slå någon.
Gick hem från skolan för ungefär lite mer än en timma sen, kände att jag endå inte gjorde någon nytta.
Tur att man har tove som gör att man blir på bättre humör, pratade med henne på hela långa promenaden hem.
Nä nu ska jag ta ut min vrede och klippa sönder mina kläder.. Eller nej såklart jag inte ska förstöra mina kläder, men ska klippa några tröjor och fixa några byxor, hoppas det blir bra annars lär jag väl dampa och klippa av allting

det här är jag idag:







ÅNGEST

hatar att jag sätter så mycket krav på mig själv, och att jag är så sjukt stressad över allting (i mitt huvud) för jag är hur lung som helst nästan hela tiden.
Vad ska du göra sen? Vadå? varför?
Seriöst kan inte bara den här ångesten sluta, jag tycker det är fjantigt att jag skriver det här för jag vet inte jag brukar inte vilja visa ifall jag mår dåligt eller vilja att folk ska bry sig överhuvudtaget, därför så visar jag det inte ofta.
Men nu var jag tvungen att skriva ut min vrede.
blä på livet just nu

GYMNASIEMÄSSA

Hejhej, Igår var gymnasiemässan vilket var ganska okej, men det enda vi gjorde var typ att gå runt i stan, Brände mig as mycket på tungan när jag köpte kaffe på mc, har fortfarande ont haha.
Sen var vi på studie besök hos kuriren, sen vid halv 3 åkte alla i klassen buss hem.
Är glad att jag har just min klass känns som att vi har kommit mycket mer närmare varandra.
Sen så var jag nere hos läkarn och titta lite på mina hudproblem och det var ingen fara, så mamma och jag åkte till apoteket efter och köpte några krämer.
Sen åkte jag hem och käka, sen ner på samhället igen till factory, och där köpte jag nya träningsbyxor och tröja.
Och just nu sitter jag med en kopp te framför datorn, morfar kommer om ungefär 20 minuter och skjutsar mig till lyttersta för orientering.. orkar inte!
 

UPDATE

Tja! Sitter inne på syrrans rum och tittar på himym avsnitt och dricker te.
Förut idag var jag i skolan som vanligt, var en sjukt skön chill dag, vi fick extra rast så vår håltimma var i två timmar sen hade vi lunch direkt efter så typ två och 40, Sen efter skolan hämtade pappa mig och jag gjorde några mackor hemma, sen så hade vi ingen bil för mamma och ronja & maddis var i stan, så vi fick cykla till skolan! (hade utvecklingssamtal) Dock var det ganska skönt att få lite motion eftersom jag inte har gymmat idag.
Utvecklingssamtalet kanske varade i 20 minuter, och det var inget speciellt konstigt, bara matten som vanligt som jag behöver jobba lite extra på.
Sen cyklade vi hem och då regnade.. Sen har jag inte gjort något mer, spelade kubb med ronja och grannbarnet matilda förut.
Imorgon ska vi på gymnasiebesök i stan med klassen, kommer nog bli ganska kul! sen ska vi på studiebesök hos kuriren efter.
Sen runt kl 4 ska jag till läkaren, så hinner nog inte gymma imorgon heller kanske på kvällen får se, but i don't think so.
Sen så är det inget mer speciellt som händer i veckan, Eller jo vi har orinteringsdag i lyttersta på onsdag, inte alls något jag gillar eller är bra på.. usch.
Känns ganska skönt att jag slippar två vanliga skoldagar och att jag knappt har något plugg, Förra veckan pluggade jag varje dag och tränade, var typ det enda jag gjorde på dagarna haha.


Nej nu har jag skrivit för länge, Puss

RED LIPS

Förövrigt så gymmade jag med tove runt kl 12 igår, sen så tog vi en lunch på joan's sjukt gott var det!
Sen åkte jag hem och gjorde mig lite iårdning osv, Sen kom tove igen och vi tittade på fotbolls mathcen barcelona - real madrid, och tove hejade på barcelona (jag är inte riktigt inne i det) men tyckte det var ganska kul att se hur sur tove blev när barca förlorade haha! Sen spenderade hon kvällen här och det blev en massor med skratt, Vi somnade väl runt halv 1 eller jag iallafall tove satt vid datorn när jag somnnade.
Sen sov vi till 12 idag kanske, Och hon åkte hem för någon timma sen.
Tänkte cykla ner till factory förut för att köpa nya träningskläder men kände att jag var för lat..
Imorgon blir det skola sen gymmet med tove direkt efter, sen till skolan igen kl halv 5 för utvecklingssamtal!! längtar inte.
Nu ska jag ta och äta någonting och sen ta en dusch.

Puss!


GOD MORGON MINA VÄNNER!

Fy vad jag älskar morgnar! bästa tiden på dagen om man är på gott humör, vilket jag är idag!
Har gjort rostat bröd, flingor med jordgubbar och te! och nu sitter jag och tittar på gårdagens bb avsnitt.
Senare blir det att träna med tove på gymmet, vi skulle ha åkt och simmat (eftersom det är grattis när vi har gymkort) men det stängde vid 1 så det var ingen ide.
Nu ska jag titta klart sen ta en dusch.

Puss!!


FANTA & PRINGELS...

känner mig ganska fet just nu haha, åt pommes för några timmar sen och nu sitter jag och dricker fanta med pringels! Sjukt gott är det, men får en jävla massa ångest, Blir att hård träna imorgon!
Förövrigt så sitter jag bara och slappar framför tvn, och har inte gjort så mycket mer idag.

ÄNTLIGEN KLAR MED UPPSATSEN

hejhej, skola först idag då rullade på som vanligt tills sluten av dagen då en stor folkmassa stod runt ett fönster i korridorren och ja undra vad fan det var som hade hänt, då ser jag hela jävla fönstret är sönder och det var lite blod på det osv osv, Sen fick man höra att två på min skola hade typ låtsas fightas lite sen hade den ena åkt rakt in i fönstret.. Dock slog han bara i armen, tur i oturen!
Efter skolan drog jag, elin & tove till gymmet och träna någon timma, sen solade jag i 24 minuter.
Efter det så åkte dom någon annan stanns och jag fick skjuts hem, Och då var det bara att börja plugga! och jag hade redan tänkt ''aa men nu får jag plugga hela helgen för det här blir jag aldrig klar med''
Men vad hände då? Jo jag pluggade på min uppsats i ungefär tre timmar kanske, och nu är den klar!!
så jävla stolt över mig själv, har nog aldrig seriöst pluggat så mycket på en sak, hade ju bara gjort kanske en uppgift till den så.. Men jag tror den blev ganska bra! så lämnas in imorgon.
Nu ska jag dra till sängen på direkten, loggade bara in för att uppdatera lite.
Puss!


SMARTPHOWNED

haha sitter och skrattar åt sånna här! konstigt hur underhållande det är haha..




TRÄNAT & SOLAT

Tja! Kom nyss hem, har varit på gymmet och tränat med tove & även solat, Känns bra nu efter!
dock så sitter ångesten runt hörnet för att jag måste igentligen plugga svenska nu, men tänkte se gårdagens avsnitt av bb! så pluggar efter.
Förövrigt hade jag matte prov idag som gick bra, Klarade det nog.
Blir att lägga sig tidigt idag, somnade på no:n haha! Fast det var ju inte precis någon nyhet för klassen eftersom jag gör det väldigt ofta..

Puss

NY BLUS

Hejhej, sitter och tittar på gårdagens bigbrother avsnitt och dricker kaffe, Vaknade alldeles för sent idag med runt halv 3 ungefär.. Ska nog åka till mormor snart & äta sen får vi se.
Har på mig min nya blus på bilden från bikbok, är helt kär i den! helt klart en ny favorit.
haha ni kanske inte ser någon skillnad eftersom det inte syns på så många bilder,  men på den andra bilden så ser man verkligen hur kortare mitt hår är än det var förut! vill bara att det ska växa ut igen.. 




NYA SHORTS


SKÖN MORGON!

fyfaaaaaan säger jag bara! så jävla skönt att sova ut sig bästa morgonen på länge!
har gått upp skapligt hela veckan varje dag så har kännt mig ganska hängig varje kväll när jag laggt mig (runt 2-3 varje kväll) sen gått upp tidigt.
Men vaknade runt 10 av att tove satt vid datorn sen fortsatt jag sova till typ 12 sen vaknade jag av att tove skulle hem haha fyfan rolig kompis sover hela dagen.. (hon skulle till småland) Sen somnade jag om och vaknar 20 över två! Sen gick jag upp och drack två koppar kaffe och spelade kort med syrran, och nu ligger jag i soffan med ipaden.
Riktigt skönt att sova ut! Annars så ska jag nog slappa hela dagen hade jag tänkt mig och kanske gör något ikväll får se.
Just nu väntar jag bara på att mamma och pappa kan komma så jag får tacos! skit hungrig.
Det var nog allt, skriver nog senare.

SKRIVER LITE DÅ OCH DÅ...

eftersom jag nästan aldrig skriver mer, utan bara lägger upp några bilder då och då, så kan ni antingen följa mig på instagram eller bli vän på facebook.
Kommer skriva när jag har lust vilket kan bli mycket ibland eller inte alls.

INSTAGRAM

om ni har instagram och tror dom flesta har det nu när det finns på android.
Så kan ni följa mig: emiliaarvidsson

SKOR

Hur snygga är inte dom här skorna? får ta och införskaffa snarast! sjukt snyggt till sommaren.
Fanns även i hel bruna.. får ta och tänka på det.

GRATTIS PÅ 15 ÅRS DAGEN TOVE!

1 april idag då och det betyder att min allra bästa vän tove ericsson fyller år!
vill skriva ett stort grattis till henne här på bloggen för att visa hur mycket hon betyder för mig, Tove du är otrolig och jag älskar dig sjukt mycket. Det är obeskrivligt hur mycket du betyder för mig men du är den roligaste snällaste och bästa personen jag känner, och jag skulle inte klara mig utan dig! Du är verkligen en del av mig och vi har så sjukt mycket minnen tillsammans och mera ska vi göra! Den här sommaren kommer bli sjuukt kul för att jag ska spendera den så mycket som möjligt med dig och jag är verkligen så glad att jag kan kalla dig min bästa vän.
Grattis på 15 års dagen och jag hoppas du har det bra! Puss

CROCHET @ H&M

Mina wanties från h&m till sommaren! har kärat ner mig  i crochet shortsen och västen.
sen släpps ju fashion against aids kollektionen om 26 dagar...


THE HUNGER GAMES

Hejhej! såg ju the hunger games igår med jonte hannes & tove blev mycket skratt och kvällen var fin.
Om filmen då den var sjukt bra! men slutet var inte alls som jag hoppades.. Jag ska inte avslöja något men tyckte liam hemsworth skulle varit med mera för han är så jävla snygg!! Men annars var det en av dom bästa jag sätt helt klart.
Idag vaknade jag alldeles försent vaknade kl 12 först och tänkte men kan ju sova lite till det är ju endå söndag, och så vaknar jag kl 5.. haha så har sovit ganska mycket.
Nu ska jag titta på senaste avsnittet av vampire diaries och äta mina jordgubbar, senare ska jag ringa actic.
Puss

RSS 2.0