LÖRDAG

Har inte skrivit sen i torsdagskväll men somsagt det är helg, så skriver sen när veckan börjar hem. Kom nyss hem från en shoppingrunda i marieberg med familjen och ska nu sätta på en film. Sen ska jag äta tzatzki och kycklingsallad! Mums! Ha en bra kväll.


GOSSIP

Sitter just nu och tittar på once a upon a time på 5an och dricker vitamin well dricka.
Var nere förut och köpte chocklad & lite annat till mamma för hon fyller år idag! 38 år nu.. Inte så värst gammal endå, inte ens 40, men tiden går fort! Älskar dig mamma!
Sen köpte jag en skvaller tidning till mig själv också, så kändis galen som jag är.
nu ska jag lyssna på bra musik, puss

NEW IN


GÅRDAGEN

Efter jag tog sprutan igår så åkte jag till stan direkt efter, köpte en ny mascara och en röd tröja. Sprutan gjorde inte så värst ont men efter ett tag så gjorde det ganska ont då och då, trodde det skulle göra ont att sova på armen men det gjorde det inte som tur va!
Idag har jag varit hemma för kände mig lite risig och hade sjukt ont i huvet & ögonen.. Väntar just nu på att mamma och pappa ska komma så dom kan laga Mat, är sjukt hungrig och vi skulle Äta pitabröd vilket är as gott! ska titta på himym nu och försöka vila.


SJUKT

Det finns fan människor för allt, sjukt hur folk kan vara så elaka och omogna. Hände en sak idag med en av mina bästa vänner kommer inte säga vad men det har med facebook osv att göra. Förstår inte hur folk tänker när dom traksserar någon över nätet på det sättet. Aja står just nu vid öppning för skolan och väntar på att mamma ska hämta mig, Har sjukt ont i huvet och har lite plugg så ska ta en treo och göra det sen blir det en tupplur. Längtar verkligen inte tills när jag ska ta sprutan!! Hejs


MATTE

Sitter just nu och har världens tråkigaste matte lektion, och schemat suger idag, men kan va glad att vi slutar ett idag. Blir Inge stan efter skolan för jag skulle ta sprutan vid 16:15 och ville inte stressa. Så drar nog in med mamma efter, måste köpa lite nytt smink. Sen består nog min dag bara av plugg och te drickande, kanske lite sova också haha sjuk trött... Puss!


RUNNING

Hahah så jävla lökig, bild från en springtur för någon dag sen!


SKOLAN IDAG GICK......

Hejhej, skolan idag gick ganska snabbt och efter drog tove jag och även matilda till gymmet, fick skjuts hem sedan av Tove och åt lite mat & tittade på nya himym avsnittet, you just gotta love it! Drog sen ner till scorette med madeleine och tittade efter skor, hittade några snygga men ska dra först till din sko och titta för brukar alltid hitta där, och mamma sa att det fanns sånna ja ville ha där. Kan visa någon gång. Kom nyss ut från en varm dusch och sitter nu vid tvn med en Loka och inväntar x factor. Imorgon blir det först stan sen till vårdcentralen för att ta livmoderhalscancer spruta! Usch...
Puss!


MORNING

Min morgon just nu består av barnprogram med syrran, te och youghurt. Vill bara ligga kvar i soffan med filten hela dagen.. Usch för tidigamorningar. Aja, efter skolan blir det gymmet med Tove och en sväng ner till scorret för att titta efter höstskor!


MOT GYMMET


SUMMER PICTURES

Random bilder från sommarn!

 


NARNIA

tjenaaa bloggen. Ligger i sängen med datorn i knät och försöker ladda ner narnia men det funkar inte!! är jätte sugen på att se alla barnfilmer och såntdär.. såg 1an i morse med Syrran och vill se 2an nu, men tankafetast sammarbetar inte med mig.
Iallafall igår gjorde tove och jag american pancakes, det var otroligt gott, fast blev en aning mätt. Sen efter lite grumlande så cykla vi igenom det förbaskade regnet ner till elin och kollade läget, hon hade folk över osv.
Vi drog sen hem runt kvart i 12, och somnade nästan direkt när vi la oss.
Vaknade kl 8 av att toves alarm gick på min mobil, och sov en liten stund till sen snackade jag och tove lite, sen stack hon till örebro.
Och annars förutom att titta på narnia, så har jag inte gjort något speciellt alls! sjukt uttråkad.. tove svarar inte och jag har skit ont i halsen. Jäkla regn, blev säkert sjuk av det. Var dyng blöt när ja kom hem igår! 
pappa fråga mig för en stund sen om ja ville med till mormor och morfar men orkar inte..Nä! nu ska jag göra te och försöka titta på någon film.

Pussar och kramar

AMERICAN PANCAKES

hejhej! jag har inte skrivit sen i onsdags. Har bara inte orkat, men ska skriva iaf två gånger i veckan har jag bestämt. Det blir som ett tvång jag måste ha nu haha.
Annars då? Jo fredag idag! så jädrans skönt. Tove och jag ska dra ner till ica sen och köpa massa jordgubbar och sånt, och sen göra american pancakes! ska bli jävligt gott, sen är det ju alltid kul att utveckla sina mat kunskaper haha..
Hade so prov idag också! gick väldigt bra tycker jag, hoppas läraren också tycker det.
Sen efter ett tags tänkande bestämde jag mig för att vara med i teatern/musikalen i skolan, vi har inte riktigt bestämt vad det blir än, men det blir säkert skit roligt! dock vill jag inte ha någon stor roll, Vill mest va i bakgrunden kanske ha några meningar att säga eller inget alls haha, bara kul att vara med.
Just nu sitter jag och lyssnar på bästa florence + the machine, och äter lite musli.
Puss!

 

H&M FALL

Åh H&M dom senaste månaderna har fått så jäkla mycket snygga kläder! dör typ. så stilrent och fint till hösten. Älskar alla stickade plagg speciellt.

LONG TIME NO SEE

oj oj, har inte skrivit sen i fredags. Men det gör inte så mycket, det är ju bara mina närmsta vänner som typ läser bloggen och har den mest för att kunna gå tillbaka och läsa allt.
Men under helgen var jag på fest hos fredrik! och det var riktigt kul, har nog inte riktigt festat helt dom senaste gångerna, så jag blev lite crazy! men det är ju när man är som roligast haha.
Annars så har jag haft ganska mycket plugg, en uppsats jag gjorde som vi fick lämna in idag, Blev nöjd med resultatet. Sen har jag So prov imorgon om kalla kriget, och har inte tränat ännu... kanske borde börja nu.
Imorgon börjar jag med träningen igen! har haft uppehåll nu ungefär tre och en halv vecka pågrund av att jag var sjuk i två veckor, sen har jag inte riktigt haft tid eller motivation. Men nu har den äntligen kommit haha! så sjukt konstigt att jag ibland är så otaggad , och nu längtar jag till att gå till gymmet! tänkte börja idag, men jag var så himla trött.
Så tove och jag ska till gymmet imorgon.
just nu sitter jag och dricker ramlösa (smultronsmak) med isbitar i! så himla gott!
Nä nu ska jag plugga! puss

 

DON'T YOU WORRY CHILD

Skrev ingenting igår var alldeles för trött.. Men blev inget duve orkade inte och alla sa att det inte var någon ide för dom snackade bara om skolorna i stan osv. Så träffade lina en stund, sen cyklade jag hem & åt mat, Tittade på In time och sen gick jag direkt och la mig.
Idag är det fredag! så sista skoldagen för veckan så det var skönt, dock fick jag den där jävla huvudvärken igen dom sista timmarna under dagen..
Idag blev det en slapp dag, så har inte gjort något speciellt sen jag kom hem från skolan.
Åt nyss mat, blev pommes, kött och bearne.. så jävla gott.
Nu sitter jag och lyssnar på swedish house mafia och taggar till festligheterna imorgon!
känns surt att dom ska sluta!

ha en bra kväll!



SNABBT INLÄGG

hej! kom nyss hem från skolan, så har ätit lite mat nu & tittar på two and a half men.
Ska strax platta håret och fixa mig lite, sen ska jag ner på samhället och träffa lina en stund, och vid 6 åker jag in till stan för gymnasiemässan på duveholm med elin & tove.
Skriver mera senare! puss

HUVUDVÄRK

Hejsansvejsan bloggisen. Haha orkar inte med mig själv och vad jag säger för konstiga saker hela tiden, och det konstigaste är väl att jag skrattar åt mig själv hela tiden haha.. Mitt största fan är mig själv.
Onsdag idag då! dåligaste schemat under veckan, men slutar tidigt i allafall så det var ju skönt. Dock under engelskan (sista lektionen) fick jag världens jävla dunder huvudvärk trodde jag fick migrän..och har haft såhär sen 4an eller om det var ännu tidigare. Vi har kollat upp det flera gånger men dom kan inte se något fel.
Men vi tror att jag får extra nu för att jag fortfarande är sjuk & är jävligt snuvig, så kan ha fått typ.. fan kommer inte ihåg vad det hete. Men det var att slemmet kan ha satt sig i huvudet och trycker på så det värker.
Usch hatar det iallfall.
Gjorde nyss te så sitter och dricker lite nu. Blir att göra läxorna alldeles strax. 
Blir svårt att koncentrera sig med huvudvärken också, kanske ska ta en promenad först? 
haha jag är en sån där promenad galen person, älskar att powerwalka eller att bara gå ut och gå när det blåser.
Speciellt nu när det börjar bli höst, och gå med en höstjacka & en halsstuk och ha bra musik i öronen.
men men ska sluta skriva nu.

ha en bra dag!

TRÅKIG BLOGG

Jag borde bli nomerad till tråkigast bloggen i år..
Suger verkligen på det här, och det är inte att jag är helt omotiverad. Mest att jag inte orkar gå till datorn och skriva några ynka ord om dagen. Borde sno min systers ipad och ta med mig överallt.. Hon har endå en i skolan.
Och ja hon har en ipad i klassen och hon går 6an.. alla har en!! lite avis kanske.
aja, en vanlig tisdag idag. Bra schema både musik & hemkunskap.
Dock är vårt schema i helheten inte alls bra, har inte sovmorgon en enda dag och har nästan inga långa raster.
Håltimmor då och då, men hade hellre slutat tidigt.
ska titta runt lite efter kläder som jag kan köpa när jag har pengar nu, så jag har någonting att längta efter.
Puss

I'M NOT GONNA WRITE YOU A LOVE SONG








HÖSTJACKA

Haha jag orkar inte med mig själv jag ändrar mig verkligen hela tiden.. var verkligen inställd på den jackan ja la upp på! men sen så såg ja priset och det säger nej. var runt 1300 och eftersom jag har en vinter jacka sen förra året för över 1000 kr, så måste jag köpa en lite billigare. Men som tur är hitta jag en som jag gillade lite mera tror jag, som kostade 899, så blev ungefär 500 billigare.. Så det blir bättre.
Har samma färg, bara lite kortare & utan luva. Nästan precis så jag föreställde min vinterjacka i år.



VILL TRÄNA

Nu börjar jag få världens ångest, vill verkligen träna! har inte gjort det på iaf 2 veckor..
Och jag är fortfarande sjuk! jag hostar verkligen varje sekund, och då kan jag inte gymma eller springa.
Mamma sa att om det inte slutar snart så ska vi åka till vårdcentralen och titta ifall jag kan få någon ''speciell hostmedicin'' jag använder dagligen vanlig slemhost medicin, men det hjälper inte.
Annars, söndag idag. Alltså bara ligga hemma & slöa.. Vakna alldeles för sent idag kl 1! så kommer bli svårt att somna ikväll. Sen har vi bad imorgon också usch! Blir en liten sväng ner till vingåker senare för att kolla på höstskor.
Nu ska jag titta på gossip girl. Puss
 

KISSES AND HUGS

tjenatjena. Helg nudå! inte gjort speciellt mycket, hängde med tove igår och vi drog en sväng till frida & umgicks med henne, var hemma 20 över 12 typ.
Idag ska jag träffa tove igen, vet inte vad alls vad vi ska hitta på! det återstår att se.

Puss




TVÅ FRÅN HELGEN


-

tjaa bloggen.
Ska väl börja blogga igen varje dag nu då! hejaheja, om jag nu lyckas.... Annars då?
Jo jag var ju hemma idag, sov till kl 12 ungefär. Och det var väl skönt och så men lite synd för idag kom min ''inre klocka'' haha vet att det låter jätte konstigt, men när jag kommer in i en morgon rutin. Så blir det att automatiskt efter ett tag att jag vaknar upp precis samma tid varje morgon. Det hände imorse jag var helt inne i mina drömmer osv, men vaknade helt plötsligt och kunde inte somna om, så tittade på klockan och den var prick 10 i 6. Samma tid som jag har gått upp varje dag dom senaste veckorna haha.. förstörde den idag nu av att sova lite längre. Menmen.
Har pluggat kanske två timmar med pauser emellan. Så ska ta en macka nu & sätta på ett gossip girl avsnitt.
Blir mer pluggande ikväll, fastnade på en fråga på no:n så bestämde mig för att sluta. Tove får hjälpa mig senare haha..
Nä nu babblar jag bara. Shaoo amigos

THURSDAY

 

 


FÖRLÅT BLOGGEN

Både igår och iförrigår ville jag skriva ett inlägg, men jag hade inte ens orken att sätta mig vid datorn och söka uppe vid webbläsaren efter ''blogg.se''
haha, har varit otroligt slö dom här senaste veckorna nu med skolan och allt, antar att det blir bättre när jag kommer in i rutinerna.
Idag var dagen väldigt seg trots att vi slutade kl 1. Hade långa lektioner och humöret var inte på topp heller.
Blir ingen skola imorgon, vi har frilufsdag och jag är inte alls i ett tillstånd då jag kan vara med något som har med idrott att göra (fortfarande sjuk/förkyld) så tog med mig en massa plugg hem så blir att göra det imorgon, skönt med sovmorgon också.
Annars så har jag inte gjort alls mycket dom senaste veckorna. Elin hade lite festligheter hemma hos sig på lördagen så det var roligt! annars har jag bara försökt bli frisk.
börjar titta mycket på höstkläder runt på internet och jag hittar en väldans massa som skulle sitta fint i garderoben.. men det får vänta ett tag dock.
nu ska jag titta på några gamla gossip girl avsnitt, sen ta bort sminket och sova!

SUMMER ALL YEAR LONG

uschhh har varken ork med skolan eller bloggen, vill bara ha sommar hela året.
och jag är fortfarande sjuk!... aja ska sova nu! godnatt

några cambilder från sommaren








RSS 2.0