GÖTEBORG

 

BACK TO THE START AGAIN

Ännu en regnig dag jag spenderar i sängen med mängder av te och satc avsnitt. Är dock inte dyster över det, nu har jag en anledning att sitta inne och göra det..
Nya h&m kataogen kom idag och satt lika uppspellt som alltid och kollade igenom den, iallafall varje gång höstkläderna kommer. Jag vet inte men det är något som gör det speciellt att kolla när det byts från en årstid till en annan. Längtar faktist efter hösten lite grann, ha en mysig halsstuk och skinnjackan på igen.. men mest för kläderna! måste storhandla innan skolan... juste.. skolan.. en sak som jag inte alls längtar till.
Gymnasiet, nya ansvar och ångest & stress över allting.. Aja ska väl bli lite kul med en nystart iallafall! 

shaoo
 
 

SLEEPLESS NIGHTS

 
 

YEEZUS

You see it's leaders and it's followers
But I'd rather be a dick than a swallower


A RAINY DAY

Jag vet inte varför men idag känner jag för att skriva, sov till klockan 5 idag, är inte ens förvånad. 
Somnade kl 5 imorse men brukar aldrig sova in såhär långt på dagen, brukar bli mer runt kl 2. 
Aja, för mig gör det inget då det är pissväder utomhus. Dock lite synd för jag är grymt sugen på att gå en långpromenad.. Regnet kan ju också vara lite mysigt. Men det känns bara så dystert att gå helt ensam i regnet, skulle varit mysigt om man gick med någon.
Har iallafall hunnit med att äta en skål med havrefras, kollat 3 avsnitt av SATC, druckit en massor med kaffe & te och skrivit en väldigt lång text på wordpad. Brukar göra det ibland när jag vill skriva av mig saker (lite mer privat)
Pappa håller på och sätter ihop min nya byrå, så ska snart gå ner och lägga ner alla kläderna från andra byrån till den.
Inte alls på humör men det måste ju bli gjort. 
 

precis när jag hade färgat håret sist
 
 

NEW YORK STATE OF MIND


''It comes down to reality
And it's fine with me 'cause I've let it slide
Don't care if it's Chinatown or on Riverside
I don't have any reasons
I've left them all behind
I'm in a New York state of mind''

 

00:34

 
Eftersom jag bara lägger upp egobilder på mig och skriver små texter till så kan jag väl ge er ett litet normalt inlägg. Kom precis hem från en moppetur med elin, var inte så mycket att se ute i byn så ska slå på en film och sova efter det här.
Har inte ens berättat att jag var uppe i göteborg i en vecka, sov på hotell,  liseberg, åt italiensk mat ute, shoppade en massa, och hade det allmänt bra! sen vart det även småland två dagar, gick blandannat på astrid lindgrens värld med lillsyrran. Nostalgi på hög nivå! 
Kom hem för några dagar sen och har hängt en massa med mina tjejkompisar, åkt ring, solat, varit i örebro och shoppat, grillat, och pratat en massa. Elin var ensam hemma hela veckan så sov hos i henne i 4 dagar tror jag det var? Hursomhelst och dom här två dagarna har jag hängt med elin. Bra tjej det där!
Tove är i danmark och kommer nog vara där ett tag vilket gör mig lite ledsen för efter bråvalla har vi inte träffat så mycket som jag skulle ha velat och när skolan börjar blir det nog inte så mycket heller. Saknar den typen något enormt. 

Aja nu fick ni iallafall en liten update, Imorgon blir det nog bara att slappa som vanligt (hatar vingåker finns inget roligt folk eller något att göra... pannskott) 
Kan vara nöjd med vädret iallafall, sverige har verkligen förvånat mig den här sommarn. Synd att det är slut snart bara.

bye folks!
 

MYSELF

''If only closed minds, came with closed mouths''
 

WHATEVER


CUT ME SOME SLACK

The sun went down and the crowd went home
I was left by the roadside all alone
I turned to speak as they went by
But this was the time of no reply.

 

NEED TO CLEAR MY MIND

Som ni ser så blir det inte så värst mycket skrivande på den här bloggen, kommer nog inte bli det framöver heller. 
Men tycker om att lägga ut bilder från tumblr + egna, osv. Det får ni nöja er med! hasta la vista
 
 

BRAD MY ONLY LOVE

/mvh, tjejen som har en sjukdom, så kallad ''beroende av brad pitt sjukdomen'' kommer tyvärr alltid få leva med denna diagnos. Men det gör inge, mmmhmmmmhm.....
 
 
 
 
 

TIME OF NO REPLY

http://rewindthehappines.tumblr.com/
 
 
 
 
 
 
 

SUICIDE

 

SPELLISTA

musik är allt vi har
musik är allt vi har
musik är allt vi har
 

INSTAGRAM

Hejhej, idag vaknade jag kl 2 igen även ifall jag ställde in klockan på 11.. vaknade av den men låg och snoozade alarmet ända till kl 1 sen somnade jag om. Typical mig... Aja åt frukost nyss fast allt smakade äckligt förutom oboy:en, har inte druckit det på as länge så satt fint. 
Ska äta tacos sen, var jätte länge sen jag åt det också, såååå gott. aja nu ska jag se på the perks of being a wallflower för typ 5e gången. Och idag behöver jag inte ha ångest över att sitta inne och kolla film för det är skit väder ute.
Pusshej

Instagram bilder (@emiliaarvidsson)
 
 
 

FINT VÄDER

Idag har jag försökt sola lite men det höll i kanske en halvtimma sen orkade jag inte mer, så har suttit på altanen och kollat på two and a half men samt druckit en massa saft. 
Vakna alldeles för sent gjorde jag också, kl 2... Det är oftast värt det eftersom jag älskar att sova länge, men inte idag när man missa att vara ute i solen. 
Aja ska väl ta något att äta snart sen fortsätta med vad jag gjort hela dagen, slappa.

 Jag på midsommar!
 

FIX MY PAIN

It get's harder and harder everyday, the demons In my head will never go away
I pray that maybe someday everything will be okay, but I now that that's a lie and that's what scares me the most. 
Please just make everything stop, or at least fix my pain.'
 

BRÅVALLA

 
 
Nej nu får det vara slut på den här pausen, nu ska ja fan i mig börja blogga igen! kanske inte riktigt som förut, men är sugen på att iallafall dela med mig av bilder. 
Har varit i någon slags period då jag inte orkar någonting, speciellt efter bråvalla. 
Och det är väl det enda jag hunnit med under det här sommarlovet, mer om bråvalla! det var sjukt kul!! och ska absolut tillbaka nästa år och förmodligen en till festival.
Var jätte roligt och såg så himla många bra artister! snacka nostalgi jag fick när jag såg paramore, var galen i dom när jag var lite yngre och mitt hjärta slog i 100 när jag såg Halyey gå ut på scenen! ruskigt bra var det.
Sen några av dom andra bättre artisterna och dom som jag hade roligast på var hoffmaestro, macklemore, dada life osv...
Men kan ju säga att jag tänker vara mera ''utrustad'' nästa gång, hade världens dåligaste tält som tove och jag fick dela på (inte för att man sov så mycket) mer kläder helt klart.. alla var leriga efter bara någon timma, och mobil laddare (!!!) eller förbeställa volt. Hade ingen mobil i 4 dagar! 
synd mest för att jag inte kunde filma eller ta några bilder när jag ville.. men han ta några iallafall!

Nog om det, hade en riktigt rolig tid! Nu ska jag slappa mest under sommarlovet, åka upp till stockholm & göteborg någon gång och kanske campa. 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0