MEAN OLD WORLD

 


HÅRFÄRG

Nästa hårfärg blir denna! tycker det är så himla fint, och speciellt till sommaren.
Tur att mitt hår är såpass ljust just nu så det blir nog inte så jätte svårt att få den färgen, love it!
 
T

BRA SÖNDAG

Var riktigt skönt att ta en lång powerwalk, vet inte riktigt hur långt det var men ungefär 5-6km! Ångrar dock att jag inte tog en mössa, mina öron ramla nästan av!
Sitter just nu med en kopp te och yoggi framför friends, Och är ovanligt hyper och vet inte varför brukar alltid vara så trött, måste börja gå mera promenader. Man mår ju mycket bättre! 
Nu ska jag gå upp och göra nånting haha... Puss!


PROMENAD

heeejs, vaknade runt 10 men låg kvar i sängen till 20 över 11 ungefär, gick upp och tog lite grönt te och har precis sättit på mig ett par svarta tights och klasströjan, tänkte gå ut på en promenad i det fina vädret!
sista lovdagen som det är. Får bara ont i magen av att tänka på skolan imorgon, så behöver rensa tankarna lite.

(kameran verkligen rå suger på den här datorn, men det får väl duga)

INTO THE WILD

Hejhej. Skrev inget igår men gjorde inte så värst mycket, hämtade thai mat med pappa samt mina kläder från nelly som passade prima! och var barnvakt åt min yngsta syster ronja. Senare mot kvällen blev det film mys med chips & annat gott med familjen.
Idag vaknade jag alldeles för sent och gick upp och tog lite grönt te, riktigt gott.
Såg sedan på filmen ''Into the wild'' riktigt bra rulle, hade velat sätt den länge innan men aldrig suttit mig ner för att göra det. Rekomenderar den verkligen! Sen har jag inte haft för mig så mycket mer, fixat lite hemma osv.
Tänkte se melodifestivalen men tröttna rean efter några minuter så tog en dusch och nu sitter jag här.
Ska väl slå på en film sen sova. Imorgon kommer söndags ångesten vara rejäl känner jag, vill så inte tillbaka till skolan!
Aja här får ni lite random bilder.

 

BUT HEY, SHIT HAPPENS


Händer mig varje dag... haha kollar just nu på friends with kids sen ska jag sussa.. godnatt!

20:13

Tjaaa, åkte hem från Fredrik kl 1 och hoppade direkt in i duschen och efter det har jag inte gjort något mer än att kollat satc avsnitt, tog en tupplur vid 4 och sov till 6 med tanken att gå upp och promenera till solariumet men var alldeles för trött och yr (vakna med huvudvärk) så stannade kvar i sängen. Kan inte säga mer att det här var verkligen inte ett "sportigt" sportlov, har bara legat hemma och degat. Men det är okej det med ibland, har varit så himla trött den sista tiden. Dock vill jag verkligen gå på festligheter i helgen känner att det behövs efter all vila. Så vi får se hur det blir med det!


HEJHEJ

Hej! skrev ingenting igår men kom upp alldeles försent runt kl halv 2, och gjorde mig sedan iårdning mig och vid 4 gick jag ner till joans för att äta med hannes, fredrik, jonte och tove! därefter köpte vi godis och åkte hem till fredrik och stannade där över natten.
Sitter här på hans mac dator nu med tove och killarna sover haha.. Tänkte att jag kunde skriva för kommer nog förmodligen inte göra det när jag kommer hem, ska duscha, sova lite till och sen plugga.
Här får ni några cambilder vi tog igår haha..

 

LAY IN BED ALL DAY

Har inte orkar mig upp ur sängen förutom när jag skulle göra frukost, friends serien är mitt liv nu mera hah..


BREAKFAST

Godmorgon, blev en tråkig frukost idag som vanligt, har blivit en standard med te och kanel äpplen. Hejs


GOODNIGHT

Återigen ligger jag uppe och kollar serier sent på natten, dock lite tröttare än igår natt så ska försöka sova snart.
Det dåliga är att man blir så fruktansvärt hungrig på natten och det är ju inte bra att gå och små äta, men just nu vill jag det.. men blir bevsiken varje gång jag går till köket då jag förväntar mig en chocklad eller nåt, och vi har inget mumsigt.. 
Men men.. annars så har jag provat en massa sommar kläder och tränings kläder bara för att haha, kommer ihåg att jag gick runt med svarta tights och en vit mag tröja typ varje dag i somras hemma, bästa outfiten! (var ju inte så många shorts dagar pågrund av vädret, så what to do)
Nä nu blev det bara massa trams, pusshej!
 
godnatt bild från en osminkad emilia..

BESTÄLLT


Beställde nyss det här från nelly, är tok kär i klänningen! seriöst så himla fint med sånn där krage eller vad man säger  och älskar formen. Kommer användas flitigt i sommar (om den passar) samt polyester leggingsen!
 

MORNING


SLEEPLESS

Okej har nu kommit in i den där ''vara uppe hela natten under lovet'' perioden, så kan inte alls sova och sitter uppe & kollar genom bilder osv. Hatar verkligen när det blir såhär när man vill sova men kan inte så man sitter uppe till 4 och kollar serier.. 

Ska väl fortsätta göra det nu.. tänkte bara checka in för att fördröja tiden.

Från halloween!

 

INSTAGRAM

Heej på er, det blev inge bio haha blir alltid så när jag planerar i mitt huvud, orkade inte gå upp och alla mina alternativ av att ta med någon gjorde nåt annat, så har kollat på film och druckit te här hemma i stället.
Blir alltid av dock när man drar en spontanare, så antar att jag får göra lite så som det kommer så kanske jag har roligare.. tänkte faktist dra hem till fredrik när tove skrev till mig men hade ingen skjuts.
Gör dock inget för mig gillar att sitta inne och kolla film då & då.
Tog förövrigt bort ALLA mina instagram bilder nyss... obs.. hade tänkt på det ett tag och sen gjorde jag det bara.
Och om ni inte följer mig på instagram så heter jag emiliaarvidsson.

Nu ska jag sätta på ett vänner avsnitt, puss!


HUVUDVÄRK

Hejhej, fick ingen bra start på den här morgonen, tror jag har skrivit det förut men har problem med att få otroligt mycket huvudvärk ibland, och ibland så mycket att jag inte kan röra mig för att det gör så ont. Vaknade först med att gå upp och göra frukost sen sätta på en film som jag inte kollade klart igår, och sen helt plötsligt kände jag att det börja värka lite så för att vara på säkra sidan gick jag upp för att hämta tabletter och innan jag han när så typ bara kom det helt plötsligt och drack upp mitt glas med tabletten så snabbt jag kunde och sen tog det några sekunder och så var det borta.. men så ont som det gör under dom minutrarna, fyfan jag hatar det. Och att det bara kommer helt plötsligt ibland. 
Aja har inga speciella planer för dagen än att jag vill gå på bio ikväll så ska försöka ta mig till stan.
 
Puss!
Måste tillägga, filmen jag såg är ''Australia'' har sätt den en gång typ i 5an på bio och tyckte den var så jävla bra då med och hade helt glömt bort den, och fyfan va bra film det är. Och man storbölar typ 70% under hela filmen, älskar Hugh jackman <3

SATURDAY

Lördag, och jag sitter ensam hemma och kollar tv med godis & chips, inte illa tippat.
Gårdagens bravader började bra och slutade någelunda bra också, trotsatt polisen kom hade jag riktigt kul!
Får tacka alla mina vänner som gjorde kvällen grym!
strax efter 1 åkte jag, jonte och fredrik hem till han och somnade som en stock. Idag åkte jag hem kl 11 och duschade & tog en tupplur.
Och har varit hemma sen dess, Imorgon vill jag verkligen gå på beautiful creatures som skulle gå på bio runt 8 tiden i stan, vi får hoppas jag hittar en vän som vill hänga med bara!
Ikväll blir det mellomys med familjen, låter bra.

Puss på er.

Här får ni lite bilder från kvällen!

SPORTLOV

hejsvejs, skrev inget igår och var nog mest för dåligt humör, bra tillfälle just när det är alla hjärtansdag? Men vart endå en bra alla hjärtansdag, otroligt mycket fika haha var som en rullande boll på slutet av dagen..
Och idag är det fredag och sportlov, jag är på otroligt bra humör och är så himla glad över allt.
Ikväll blir det festligheter med bästa tjejerna! Vi får hoppas kvällen blir lyckad, skulle isåfall bli en väldigt bra start på lovet.
hade frilufsdag i skolan idag och efter badet drog jag hem och har suttit här hemma med Tove sen kl12 och fikat & pratat strunt, Ska nu sätta på senaste vampire diaries avsnittet och vid 6-7 bär det av mot Frida för att göra sig iårdning!

puss på er och ha en bra fredag!
 

HAPPINESS

God kväll! blev inget gym förut för är lite krasslig och ville inte riskera att bli mer sjuk under helgen eller lovet!
Så drog ner och solade med mamma istället och nu får ni akta er om ni vill mäta er med mig haha pepparkakan i wingfield här... nej men man fick färg! 
Och imorgon är det alla hjärtansdag och vi ska fika på två lektioner och sedan är det bara en dag kvar & sen lov! Allting går väldigt bra för mig just nu och det är faktist lite konstigt.. vet inte varför men brukar inte vara så mycket bra saker på samma gång. Glömde skriva förut, men hittade 1000 spänn imorse bakom en låda?! asså fattar ni hur lycklig jag blev eller! 
först pank sen bah poff 1000kr rikare.. aja ibland har man bara tur! (var ju såklart ingen annans, hade råkat laggt ett brev med pengar från någon gång där i och sen glömt bort det)
Och på fredag styr det även mot fest, härligt!
 
nu ska jag sova, är dö trött. 
Puss!
 

BIG FOXY

onsdag, hade bara tre lektioner idag pågrund av bad (prov på livräddning) och brandalarm. 
Efter skolan gick jag, tove & jonte till joan's! tog klyftpotatis så blev väldigt mätt..
Och nu ska jag väl läsa lite ur svenskan, sedan dra till gymmet med frida vid 5. 

Tycker dom här jeffrey campbell skona är skit snygga! och vill verkligen ha dom till balen & sommaren.. 
Lite längre klack och annorlundare tillskillnad från dom vanliga som alla har, men det gillar jag.

big foxy heter dom.


COZY

 
Idag ligger jag hemma och dricker kaffe och lyssnar på john mayer. Egentligen borde jag läsa, och ska göra det... snart. Annars så är jag lite halvt krasslig, hemma från skolan. 

puss!
 
 

TANDLÄKARN

hejhej, det här var verkligen en jobbig och allmänt dålig måndag. Vanliga måndags schema samt otroligt trött på grund av sömnbrist inatt. 
Åkte hem i ungefär 20 minuter efter skolan sen åkte jag ner till tandläkarn och det är ungefär allt jag har hunnit med idag. Nu sitter jag med en kopp te och ska alldeles strax börja läsa boken på svenskan.
Förutom att jag är på lite dåligt humör idag, så känns det väldigt bra att det här är sista veckan innan lovet! riktigt behövligt! 

pusshej

ta

SUNDAY

Ännu en jobbig ångest söndag, eftersom jag har en massa plugg att göra.. dock tog jag en liten paus nu.
Gjorde klart so:n och no:n, nu är den där förbaskade boken som jag måste läsa, och hela 6 kapitel?! tills imorgon.... kommer ju knappast hinna och jag har inte ens börjat. 
Annars så har jag försökt sova, men vaknade tidigt idag med.. Vet inte riktigt varför la mig ju ganska sent igår.
Kollade på melodifestivalen också, var bättre än förra helgen iallafall, bättre bidrag också.
Dock undrar man ju vilka det är som röstar eftersom sean banan gick vidare.. bara 12åringar som ringer in eller? 
aja ska väl börja med boken nu, bad imorgon i skolan.... inte okej.

Hejs!


BLOGG TIPS

Om ni vill läsa om en svensk som lyckats ta sig till det härliga livet i LA så är den här bloggen verkligen tips tips tips, hon bor i beverly hills och lever verkligen det livet man själv som en tråkigt svenne skulle vilja leva.
Går på otroliga fester, bor i det varma vädret, och hon jobbar även som stylist så hon träffar kändisar och sånt med! Dock kan jag ju säga att man blir en aning avis när man läser bloggen....
http://michaelasla.devote.se/


ANGELICA BLICK

 
Angelica blick är min absolut favorit bloggare, sjukt snygg & stil! 

Hejsan, vaknade alldeles nyss! otroligt tidigt för mig att vakna på en lördag.. Men gick och la mig väldigt tidigt. 
Ikväll vill jag gå på bio, om det nu går någon värd alltså.
Måste också säga att jag hatar verkligen att det snöar så mycket, vill bara ha vår nu nu nu! och köpa ny vårjacka... 
aja ska väl ta te nu eller något, sen ska jag nog plugga lite så jag inte måste göra allting imorgon. 
puss!

CLOSE AND TOGETHER

hejsansvejsan, orkar inte skriva någe speciellt idag heller, varit i skolan gjort nationella. Gick bra!
Åkte hem, och nu dricker jag te och lyssnar på musik ensam hemma. 
 
ha en bra fredag folks!
 

 

BANANPANNKAKOR

Hej! vet att jag inte har skrivit på ett tag men har haft fullt upp med plugg osv, För att sammanfatta mina dagar så gymmade jag med frida i tisdags, igår hade jag nationella, och idag ska jag plugga så mycket som möjligt för ligger efter i lite grejer (dör inombords för igentligen vill jag bara kolla vänner avsnitt och moffa i mig kakor)
Men tyvärr så hinner ju verkligheten ikapp en... har även nationella imorgon! men ska bli skönt att kunna bocka av alla svenska nationella iaf.
Gjorde nyss för första gången bananpannkakor! otroligt gott & nyttigt! hade inga bär hemma så tog äpplen och det smakade bra! (dock blev dom lite misslyckade för kunde liksom inte få dom till en pannkaka haha)
I helgen har jag inga speciella planer, blir nog plugg-helg skulle jag kunna tro. 

Puss på er!



 

SOLA



Heej, proppade nyss i mig hela fyra knäckemackor för var så jävla hungrig! nu är jag proppmätt.
Efter skolan drog jag & tove till solariumet (haha känns som att det där kommer bli en ''standard'' mening i bloggen...) Men måste bli brun till sommaren! har redan fått en massa färg, måste dock tagga ner lite med att sola så många gånger i rad, Man blir ju väldigt torr av att sola för mycket, dock hjälper det mot det också, men man ska inte överdriva foch känner att jag börjar bli det, men ska väl sola någon gång igen i veckan.
Annars så hade jag Svenska A nationella idag och det gick väldigt bra tycker jag, nu återstår två till senare i veckan.. mycket på skolfronten just nu. Ska sätta på ett vänner avsnitt sen blir det plugg plugg plugg...

Pusshej!


ÅNGEST-SÖNDAG

hejs, söndag nu då och såg lite sol ute förut men nu försvann den.. blev peppad på att gå ut & gå när jag såg solen, men tror jag ska göra det endå. Orkar inte sitta inne hela dagen. 
Gick upp vid 12 och åt frukost, kollade sedan på slutet av ''In her shoes'' som jag påbörjade igår men somnade.. Och senare ska jag plugga lite So.
Är så sjukt otaggad till den här skolveckan och vill bara dö så fort jag tänker på det, 3 nationella varav alla är i svenska... usch. Ska nog sola imorgon istället med tove, så man har lite sällskap. Blir bra!
Aja ska försöka ta vara av den korta lediga tiden jag har kvar!
 

MEAN OLD WORLD


MELLO13

god kväll på er!
Var ju som sagt och solade förut med tove och är redan stor skillnad (haha) det är väl kanske det enda positiva med mig själv eller inte det enda, så osäker är jag inte men ja att jag blir lätt brun! Har fått det från min mamma, och hon solar väldigt mycket, om ni vet hur hon ser ut så fattar ni. (Sjukt brun är hon, nästan en pepparkaka) 
Ska nog sola imorgon med haha.... får hoppas jag inte blir solgalen nu bara! 
Annars så kollade jag på melodifestivalen förut, en stor besvikelse.. inte en enda som var någelunda bra och på det så failade svt ett antal gånger. Aja vad ska man förvänta sig, men inte kan jag vara ledsen över danny's framförande iallafall, kommer helt klart forsätta kolla om man får se lite mer av honom..... mums.

Och just nu skypar jag med jonatan och tove, ska nog lägga mig tidigt ikväll. 
Känner mig extra trött, hejs!


YESTERDAY

Hejhej på er! 
Gårdagen slutade med att tove & jag drog iväg på lite festligheter, vi ramlade in halv 3 och somnade på direkten.
Vi gick upp och åt frulle vid 1 idag, fast vet inte om ja kan kalla min mat för frulle, tog en kopp te med en yoggi. Har aldrig matlust när jag har mens, men äter en massa dagen innan! haha det är som att magen förbereder sig för att fasta under den tiden jag har lingon veckan..
Vi ska dra och sola senare, sen får vi se ifall jag kanske drar på bio ikväll! har ju som sagt 300 spänn på sf bio från i julklapp!
Just nu ligger vi fortfarande kvar i sängen & pratar, ska väl göra sig iårdning oss snart. 

Puss!
 

TACK FÖR HELG

friday fridayyy gotta get down on friday.... 
hahaa nejmen, fy va skönt. Ska försöka avnjuta varenda dag den här helgen, för nästa vecka har jag hela 3 nationella prov!!! (dör inombords)
Kom hem från bussen för en & en halvtimma sen ungefär och tänkte faktist gå hem.. men det var banne mig kallare idag än igår. Kan säga att magen märker att det är fredag för jag har bara ätit onyttigheter idag.
Pizza till lunch, muffins till film på so:n, och när jag kom hem tog jag den sista äppelpajen från igår... fetto varning här alltså..
Ska senare eller snart, dra ner till solhörnan & sola med tove, sen drar vi nog hem till mig & chillar eller någon annanstanns, hon sover nog över här ikväll också! myyys!

Puss på er!

FRIDAY

Godmorgon! Nu det äntligen sista dagen på veckan, fredag!
Sitter just nu med en kopp te framför NRJ, ska alldeles strax dra till skolan.

Puss!


RSS 2.0