NYÅRSLÖFTEN

Och som alltid så ska man ju ha ''nyårslöften'' och jag har nog inte så många, den första är:

1. att börja träna regelbundet och inte ha vissa perioder då jag tränar hela tiden och sen några då jag inte tränar alls, Så ska iallafall försöka 2-3 gånger i veckan.  

2. Sen den andra hör väl lite till den där och det är att sluta äta onyttigheter och för mycket kolhydrater!

3. Den tredje är bara att försöka göra det här året till det bästa och skapa så många bra minnen som möjligt! och att inte deppa över små saker och tänka positivt!

4.  den fjärde är att få bättre självförtroende inom sången, och börja visa det mera och våga uppträda osv.


THE LAST DAY OF 2012

Och nu så är klockan över 12 och det är den sista dagen på året 2012. 
Det här året har dock inte varit det värsta eller det bästa, men antar att det är bra! men 2012 ska jag helt klart göra till det bästa! 
Är sjukt taggad till nyårsfirandet! under dagen har jag inga speciella planer, vakna fixa mig lite grann sen blir det att dra ner och möta tove på samhället och köpa lite grejer. Sedan hänger vi nog bara här hemma hos mig tills vi ska göra oss i årdning och åka! får hoppas det blir en lyckad kväll!

och om jag inte hinner skriva imorgon, eller idag då.
Så säger jag ha ett gott nytt år allihop!!




 

VÄNDA DYGNET..

hejhej, Dom här två senaste dagarna har jag hängt med tove och kollat på en massa filmer, myst med dipp & grönsaker, och gått promenad osv. Hon åkte hem för ungefär 40 minuter sen och jag gjorde nyss en banan smoothie, dock drack jag inte upp den, mådde bara illa vet inte varför, vill ju inte bli sjuk! nyår imorgon!!
Sjukt taggad, vet fortfarande dock inte hur det blir men vi var ganska säkra på att vi skulle till vingåker men nu så var det en massa prat om att inte ha den festen för en massa anledningar, men vi får väl antagligen se imorgon! 
Måste verkligen vända dygnet också, har sovit till 1-3 varje dag den här veckan och då blir det att jag är uppe hela nätterna och det är ju inte det bästa!




SMOOTHIE

Dricker just nu en jätte god hallon/jordgubb smoothie som jag gjorde nyss, Inge socker eller något onyttigt i. Ska försöka nu när det nya året börjar med att äta bara nyttigt och inge skräpmat.
Snart kommer Tove hit och då ska vi planera lite till nyår och snacka! Puss 
(dock blir det nog lite chips och sånt sen.. men det är ju faktist fredag)


NÄR JAG SKA SOVA

HAHAHAHAH DET HÄR ÄR JAG PRECIS PÅ PRICKEN!
alltså jag menar alltihop förutom hunden, spela angrybirds på ipaden, äta mitt i natten, lägga mig upp och ner, sjunga låtar och vissla och jag tänker alltid på typ sånna där skit äckliga saker som the humman centipede..osv.


SKYPE

Tjaatjaaa, slutade precis skypa med tove men vi ska fortsätta lite senare. 
så ska sätta på yours, mine and our, En gammal film som jag sätt typ 50 gånger, men alltid rolig!
Är skit taggad till nyår!! även ifall tove och jag inte riktigt har bestämt oss vart vi ska, men vi får se i slutet av veckan!

puss

 

KILLING THEM SOFTLY

Hejhej, var uppe till 3 ungefär igår sen hade jag jätte svårt att sova efter jag la mig så sov ända till kl 2 idag, så blir väl sent ikväll med! aja tur att man har lov då. 
känns bara att man slösar lite på tiden, men men några dagar under lovet brukar det vara skönt att sova ut och bara slappa. 
Snackade med tove nyss och ska se henne senare kanske, annars så blir jag bara hemma idag igen.
Sen undrar jag ifall någon vet ifall någon bra film kommer ut på bio snart? fick ju ett ''kort'' på sfbio, och jag älskar att kolla på filmer haha har blivit lite av en hobby för mig eller tror iallafall mina kompisar märker det.. så ska väl gå på bio snart! hatar att alla filmer kommer så sent i sverige på bio, när dom redan varit i USA osv för länge sen.

Aja nu tänkte jag se på ''The town'', puss!

 

SUMMERBURST

Eftersom min kväll är helt tom av planer så kommer jag sitta här i 3 timmar och kolla på summerburst på svtplay! om man ändå var 18..

här är länken:http://www.svtplay.se/video/139111/psl-summerburst

CHRISTMAS DAY

Tja igår var en av dom bättre julaftorna! mycket gemenskap och god mat osv. 
Och mina kusiner är så söta, dock var det inte så mycket julklappar man fick eftersom jag fick väldigt dyra saker. Men det var mycket smink, kläder ( 2 par nya jeans, och nyårsklänningen bla) en ny tv, en märkesklocka, mobilgrejer, smycken, underkläder, nya löparskor, sf bio kort, hm presentkort, nöttryfflar haha osv. 
Kan nog lägga upp bilder någon dag. Annars så vaknade jag nyss var uppe ganska sent runt kl 3 tror jag och var sjukt trött igår för att jag gick upp ganska tidigt. Så det var otroligt skönt att sova ut!
Nu när jag har en tv, så har jag kopplat in hårddisken och på den har vi ju en massa gamla videos och bilder från när jag var mindre och från alla mina mobiler under åren, hitta en massa videos som jag skratta åt från 6an-7an!

Annars så är det ju lov nu! sjukt skönt, efter nyår ska jag ju börja med nyttighetsgrejen men börjar nu innan i veckan, åt så himla mycket mat igår så det är sjukt haha! vill ju iallafall komma i nyårsklänningen....
Sen nu till nyår, förut visste jag ju inte alls vad jag skulle göra. Men nu har det kommit upp två alternativ och tove och jag vet inte riktigt vilken vi ska välja.. så vi ska överväga lite på vilken vi tror blir roligast haha.
Nu ska jag titta på gama avsnitt av gossip girl på tvn, älskar att jag inte behöver titta på datorn längre.

Puss!

GOD JUL!

sååå nu är det julafton och allt är frid och fröjd! Har öppnat tre paket nu på morgonen, eller det är ju inte morgon nu men förut. Lägger upp bilder senare på allting, nu ska vi åka till mormor och morfar! 
Puss! och en god jul!


GJORT OM BLOGGEN

Om ynka en och en halvtimma så är det äntligen julafton! har några paket här nere på mitt rum från min syster  tove och en släkting så det kommer klia i fingrarna men jag ska klara det till morgonen! 
Resten av julklapparna vet jag inte helt, köpte några kläder och smink idag som jag vet att jag får. 
Köpte en ny tv igår som jag också får! väldigt behövligt eftersom jag inte hade någon innan,
och jag kollar ju på film konstant! Nyårsklänningen är också en julklapp, resten har jag ingen aning.
Så lite spännande är det ju!
Uppersittarkvällen varade inte så länge, tror vi alla satt kvar tills dom gjorde andra bingorundan eller vad det heter sen tröttna vi haha..
Så nu sitter jag med en kopp te här och lyssnar på rihannas nya låt ''stay'' en av hennes bästa enligt mig. 
 
Sen kanske ni ser att jag har gjort bloggen större samt ändrat texterna lite, vad tycks?
tycker det vart bättre när den blev större och snyggare med andra fonder på texterna. 
Dock ser det lite konstigt ut nu med bilderna eftersom dom är betydligt mindre än storleken på inläggen men kommer såklart lägga ut större bilder nu när jag har ändrat.
Är inte så mycket för ''header'' grejen, men ska väl införskaffa en någon gång..

Puss! följ mig på twitter och instagram förresten: emiliaarvidsson
(vet att jag tjatar om det hela tiden, men lite mer bilder och annat roligt där)
 


WE ALL WANT LOVE

Hejhej har inte skrivit på två dagar, men har varit en massa julstress och annat. 
Åkte somsagt till marieberg igår och köpte julklappar plus lite grejer till mig själv som jag är väldigt nöjd över! efter det åkte jag direkt hem sedan till tove för att färga håret på henne och det blev väldigt bra! förutom att det blev lite olika färger på hennes egna hår och löshår så hon färgade idag igen.
Efter det åkte vi hem till mig och kollade film & åt gott. Runt 12 imorse åkte jag med familjen till stan och fick lite mer julklappar blandannat en ny klocka! köpte även en glitter ögonskugga som jag kan ha på nyår och ögonskugg borste. Sedan drog vi en pizza på barken och åkte sen direkt hem.
Nu sitter jag här och lyssnar på musik & dricker te, Fick nyss lite mer julklappar också. Alltid roligt! 
Ikväll blir det uppesittarkväll med familjen, Klart man tar hem miljonen!  
Och imorgon är det julafton! kan inte bli bättre. PUSS!

 
köpte det på bilden under till mig själv, samt en skinnkjol men fick ingen bra bild och en mascara!

SOMETIMES IT GET'S LONELY

hejhej, klockan slår strax tolvslaget och då ska jag försöka sova, har en otroligt jobbig huvudvärk så ska ta en treo sen får vi hoppas jag slocknar snabbt, är trotsallt väldigt trött.
Ville bara skriva något slags godnatt inlägg ifall jag inte hinner skriva så mycket imorgon, blir först marieberg sedan hem för att fixa lite, sedan direkt till tove för att färga håret på henne! sen sover hon över hos mig på kvällen. 

Jag har aldrig varit den där som känner att jag alltid behöver vara i ett förhållande så det är inte ofta jag försöker få det heller, men har märkt att jag börjar luta mer åt det hållet och ibland skulle det fan sitta fint att ha en pojkvän.. Men men det kommer väl någon gång! inget att gnälla över.

Nu ska jag sova pusspuss.


JUL LOV!

Nu tar jag äntligen julloooooooov! känns så skönt att bara säga det! nytt år och även julafton också snart! kan inte bli bättre tycker jag.
otroligt trött just nu för tog mig till skolan trots att jag sov knappt tre timmar så blir att lägga sig tidigt ikväll för att ta sig iväg skapligt tidigt till örebro imorgon för julklappsshopping! ska bli otroligt skönt att få det gjort också, Som tur är har jag bestämt att bara köpa julklapp till en person och det är nämligen tove, känner inte att jag har något behov av att köpa till mamma och dom, kanske efter isåfall. 
Resten av pengarna går till en vardaglig klänning till julafton,, plus ett halsband! sen vill jag ha en veckad kjol också! så himla fina.
Nu ska jag dricka julmust och njuta av jullovet med en film!

puss mina vänner!


FAST FIVE

Tja vart hemma idag med, fortfarande lite halvt sjuk men imorgon blir det att ta sig till en fett ovärd dag i skolan men man tycker ju att man endå ska gå sista dagen på hela håret, kommer trots allt bara vara massa pyssel, julspex och fika, bättre det än lektioner! 
Har saknat klassen lite gran, kommer nog sakna dom mera under lovet också, men guuuud va skönt det ska bli! kanske lite halvtaskigt att alla andra sluta idag, men men ett halvår kvar på vidåker! jag klarar det!
 
Ska nu sätta på ''Fast five'' har sätt alla andra fast and furious filmerna typ hundra gånger och insåg nu att jag inte sätt den senaste, kom ut 2011 tydligen, vart var jag då undrar man ju? 
Och en har jag bakat lussebullar och gjort ischocklad! ska bli mumsigt att äta sen. Juste bakade kola igår också!
 
Den här helgen och säkert lovet också kommer bestå av mycket julmat osv, men har bestämt att efter nyår blir det nyttigt och träning! fett taggad! ingen idé att börja nu när det är jul och det bjuds på god mat och fika. 
På lördag blir det julklappsshopping och ska leta efter nått snyggt halsband! 
Puss!


DRESSES

hejhej, vart hemma idag med känner mig fortfarande lite krasslig, har tittat på en massa himym avsnitt och druckit te. Vill verkligen gå till skolan imorgon för känner mig otroligt rastlös hemma.. 
Annars så har jag fått värsta manin för klänningar, typ vardags klänningar. Ska nog köpa en i helgen och börja handla mera klänningar när jag väl shoppar. Så himla fint, och så kan man piffa upp vardagen lite!
Här är några av mina favoriter som jag jag hittat på internet, är kär i den gröna!





GRATTIS BRAD PITT!

idag fyller världens bästa och snyggaste brad pitt 49 år!! börjar bli gammal nu.. om jag fick önska något så skulle jag önska att han blev odödlig vill inte att han ska bli gammal och grå!  och jag kan inte ens rabbla upp hur många filmer och intervjuer jag har sätt med han (för många), men den bästa filmen jag sätt han i är ''Legends of the fall'' och har man inte sätt den så måste man det, så himla bra film. 
Avslutar det här inlägget med att säga att jag är hans största fan och kommer avguda honom tills jag ligger i min grav.

Puss min älskade man!
 

THE END OF AN ERA

Hemma idag igen, typ 5 veckan jag är hemma en dag i veckan. Måste sluta med det här, fast idag mådde jag inte faktist inge bra, halsen gör skit ont!

Sen kan jag tillägga att det här är en väldigt sorlig dag.. Sista avsnittet av gossip girl och himym!! Blir så ledsen. Sen fyller min älskade Brad Pitt år och det betyder att han bara blir gamlare och gamlare.. Varför kan han inte va odödlig?!
Har inte sätt klart himym än men har sätt gg och bara för det kan jag avslöja att Dan var gossipgirl!!! Who knew? Blev förvånad för jag trodde det va Jenny..

I know you love me, xoxo gossip girl




ÖNSKELISTA

Försöker lista ut vad det är verkligen jag vill ha i julklapp och det som står högst upp på listan är:
-En ny säng
-Xlash 
-Pengar
-Mobilskal
-en shoppingdag
-Hårprodukter/hudprodukter

 
Eller så ska jag bara önska mig pengar och sen försöka spara och ta en shoppingdag för dom.. inte helt säker än! och vet inte om jag vill ha xlash heller för har läst massa dåligt om det, men också bra. 
Men tror jag vill ha en säng när jag fyller år i stället.. aja vi får se!
 

SIMPLY THE BEST

hejhej, måndag och ny skolvecka dock bara en kvar! gud vad skönt det ska bli med lov sen.
Idag hade jag igentligen tänkt dragit till gymmet men var alldeles för trött, så pappa hämtade mig och vi handlade lite sen hamnade jag här. Har suttit och kollat lite serier och druckit te, ska snart beställa lite julklappar till mig själv haha och sen blir det att ta en dusch.

Tove du är det bästa som hänt mig och du kommer alltid vara min bästa vän. LOVE YOU.

 
 




CHANGED OF PLANES

Tja tja, som ni kanske märkte igår så skrev jag inget om shoppingturen - för att jag åkte aldrig.
Ska åka nästa helg istället för då är jag 1000 kr rikare och kan handla mer, och sen var det för att jag vaknade upp alldeles för sliten och äcklig typ klockan 12 så mamma & pappa bestämde sig för att åka själva och köpa julklappar.
Den här veckan kommer bli sjukt chill förutom att jag ska ha omprov i teknik.. så måste plugga till det. HATAR DET. 
Och sen kollar vi på 2012 med klassen för att ''förbereda'' oss haha tycker det är så jävla kul när alla som är rädda för det inte ens vill gå till skolan på fredag eller vågar kolla filmen. Skrattretande!
 
Idag vaknade jag kl 12 med och har bara suttit och kollat på hart of dixie, var helt inne i den serien när första säsongen kom, sen blev det att jag inte kollade något av dom nya avsnittena så hänger ikapp nu på säsong 2. 
Senare ska jag dra ut på en promenix hade jag tänkt mig, samt plugga teknik.... 

Puss!

från igår när familjen pyntade grannen! mysigt!

LÖRDAG

hejhej, ligger just nu i sängen med ett glas julmust och lyssnar på musik.
Funderar på om jag ska dra ner till lucia cupen, vet inte riktigt om det är värt? Och sen har jag kanske inte skjuts hem.. vi får se. 
Annars så var jag på fest igår, inte den roligaste om man säger så. Men hade iallafall kul med tove och victor efter haha...  sen dog min mobil under kvällen så har inte några bilder.
Idag vaknade jag upp klockan 12 ungefär med tove brevid, hon åkte hem nästan precis efter och sedan gjorde jag lite frukost. Annars har jag mest bara gått runt hemma, duschat, vilat, kollat tv osv. 
Ska ladda ''Looper'' nu, verkade bra.
Puss

CLOTHES

Lite som jag spanat på, blir nog att köpa ett eller två av plaggen imorgon!
Är störtkär i kjolen och skjortan/blusen! Dom är från bikbok och ginatricot.


GICK HEM FRÅN...

Hejsvejs, gick hem från skolan idag kl 11, mådde inte bra på morgonen men gick till skolan för att jag var tvungen att göra engelska redovisningen, det gick bra! fick också reda på att jag fick C på ekonomi provet, wiho! Och måste bara säga att idag var nog fan den kallaste dagen på året, fy i helvete vad kallt det var ute! som kallast var det nog -27 grader..

Imorgon är det fredag och gud vad jag har längtat till att få helg! blir kanske festligheter på kvällen det får vi se. Annars har jag teknik prov och kan seriöst inte ett skit! och det är jävligt svårt också så även ifall jag försöker plugga så fattar jag NADA.. men men. 
Har kollat klart på alla american pie filmerna nu! förutom reunion men såg den för någon vecka sen. Känns som att jag har sätt alldeles för mycket sex och killgrejer nu.. kanske borde sätta på en romantisk film nu istället hahahah..
Nä nu ska jag duscha och försöka träna på tekniken.

Goodnight!

AMERICAN PIE

godkväll på er! sitter just nu i maddis rum och tittar på american pie '' the wedding'' maddis och jag har haft lite maraton, har kollat på 1an och 2an och är nu inne på den här.
Mamma och dom åkte precis iväg på julbord så blir ensam hemma, Behöver skriva klart engelska uppsattsen samt träna tills teknik provet. 
Imorgon står lucia på schemat kl 8 på morgonen så det blir bra, sen har vi idrott och vanliga lektioner. Blir nog gymmet efter. 

Pusshej

 
 

MOBIL LADDARE

 
upptäckte nu att min laddare inte funkar, eller den funkar att ladda i vanliga uttag dock glappar den, men den funkar inte alls när man ska sätta in den i datorn. Fan! så nu måste jag önska mig det till julklapp, eller köpa för egna pengar, hur mycket kostar en iphone laddare igentligen? borde inte kosta så mycket. 
Måste ha pengar till julklappar och annat, och vill helst att den ska funka innan nyår iallafall.

Ska till örebro i helgen och nästa helg så får väl tid att köpa då, I helgen ska jag köpa lite julklappar till mig själv (kläder) och nästa helg julklappar till vänner eller ska bara köpa till tove, kanske något till mamma och pappa osv, brukar oftast inte köpa till dom, bara något litet ibland. Andra år har jag gjort något hemma, vill helst inte slösa pengarna haha för dom bryr sig liksom inte så, men man vill väl vara lite snäll, får se. Annars blir det bara till tove, och sen ska jag köpa lite smink till nyår, kanske nya skor också. (hade köpt lösögonfransar för några veckor sen, men dom är borta?! haha fattar faktist inte, vet att jag la dom vid mina lösnaglar, men icke sa nicke hittar dom ingenstans, och varken mamma eller maddis hade rört dom)

Har pluggat so och matte plus teknik nu i någon timma nu, och ska skumma igenom so:n lite mera, har so och matte prov imorgon. Dock som tur är (för typ första gången) så sitter matten.
Sen vet jag inte om engelska uppsattsen skulle in imorgon eller på torsdag?! har iallafall inte gjort klart den, så hoppas på torsdag.

puss!  
en sommar bild får det bli, efter nyår vill jag att det ska bli varmt så snabbt som möjligt, snälla moder jord! 

 

SICK OF THIS

hemma och sjuk idag, har inte så mycket mer att säga. Ska försöka plugga och nu ska jag sätta på en film. ''step up revolution'' får det bli. 

Puss

NATT INLÄGG

Fick bli ett nattinlägg idag från mobilen, min dag har bestått av att plugga och sova, lite svårt att somna nu dock.
Men var fruktansvärt trött när jag kom hem från skolan.

Är så sjukt otaggad på skolan nu och vill bara att den ska ta slut. Tre prov den här veckan eller 4 om man räknar det jag gjorde idag (no) och en engelska uppsatts/redovisning. Längtar så mycket till helgen och nästa vecka för då är det äntligen lov och julafton! Shit va skönt det ska bli. 

Nä nu ska jag försöka sova, ni får en bild på mig precis innan jag satte mig och kollade på film (har blött hår).
Har på mig en svart sovklänning, jätte skön!
Godnatt!

 


SUNDAY MORNING

Hejhej, skrev inget igår men det blev en myskväll med familjen, lite poker & kolla tv, sen åt vi lite fin mat, blev hassellbakspotatis med fläskfilé och vitlöksbröd, sååå himla gott!
Somnade runt 1. Idag vakna jag vid halv 2 kanske, väldigt sent men ville verkligen sova ut och hade endå ingenting planerat idag än att bara sitta inne och kolla filmer och dricka te, vilket jag gör just nu. Kollar på Gone in 60 seconds nu, och ska snart se båda national tresure filmerna, blir lite Nicholas cage maraton! Var jätte länge sen jag såg dom filmerna, sen har jag laddat ner några nya filmer från 2012 också.
Ikväll blir det att plugga, har en massa prov i veckan.. usch får bara ont i magen av att tänka på det..
Kan tillägga att jag vaknade upp av att jag var ensam hemma, vilket är sjukt skönt när man har två yngre syskon, blir mycket spring och skrik. Inte för att jag inte älskar dom lilla krypen, haha blir bara för mycket ibland. Vet dock inte vart dom är, har inte orkat ringa.


Btw, var bara tvungen att skriva det här, blir så ledsen att miley cyrus har rakat av hela jävla håret, alltså hon var snygg med kort hår helt klart! (Dock snyggare med långt) men nu har hon ju typ bara stubb... snälla väx ut snabbt! haha.
Puss!


IT'S FRIDAY, FRIDAY GOTTA GET DOWN ON FRIDAY

Äntligen fredag! får pusta ut rejält den här helgen, för nästa vecka är det en jävla massa plugg så blir inte så mycket frihet då inte. 
Annars så gick skoldagen fort, glömde busskortet men såklart räddade tove mig och gav mig två engångs biljetter, tack bästi! Väl här hemma har jag kollat på nya vampire diaries avsnittet och guuuuud va snygg damon är! Och nu kollar jag på two and a half men, Kan tillägga att det ser ut som att jag typ är gravid just nu, åt så himla mycket pasta förut så magen bara svällde upp haha, får hoppas det försvinner, Känns som att jag ska spy när som helst..
Ikväll blir det att dra en myskväll hemma hos fredrik med tove och jonatan, kanske någon mer vet inte än.
Nu ska jag titta klart på serien, och sen ta en dusch!  
Ha en bra kväll!

GOODNIGHT

 


SJUKER

Idag ligger jag hemma och är sjuker, en väldans ont i magen och huvudvärk dock har jag det nästan hela tiden så det är väl mest magen som är jobbigast, får hoppas det inte är vinter kräkan! 
Dock är det lite mysigt att sitta inne med en kopp te och titta ut på snön falla, vill verkligen inte vara ute i det här vädret! Och är så jobbigt med bussar och tåg så här års, många som skriver på twitter och facebook att doms tåg eller bussar är inställda. Annars så älskar jag snön, ingen jul utan den!
Nu ska jag titta på julkalendern, puss


VS FASHION SHOW 2012

hejhej, orkar inte skriva så mycket så kan beskriva min dag lite kortfattat.
Tog 20 i 9 bussen och det var precis så vi hann till kl 20 över, Har varit ett fruktansvärt vinter väder idag! och kan ju säga att jag inte skulle vilja vara en busschaför idag.. 
Elin och jag spenderade hela dagen där med dom som gick linjen estet media, men vi var bara med dom från media, Först kollade vi lite vad 2orna gjorde osv, sedan fick vi hålla på med lite redigeringsprogram, annars så var vi mest med linus och jontes klass (1orna), Och det var en himans tur att den enda bussen som inte var inställd vid station i vingåker var den som gick till vannala. 
Nu tittar jag på SV fashion show och drömmer om att ha doms kroppar.. det skulle vara något! 
Sedan blir det sängen på direkten.

PUSS



 

STORM

Godmorgon! Ganska skönt att kunna sova lite längre och titta på the voice längre än vanligt! Snart ska jag till bussen, dock är det världens jävla storm ute!! Vet inte hur jag ska klara mig, kommer flyga iväg..
Aja här får ni en bild från min Twitter, söta Ronja! Haha


TOUCH THE SKY

hejhej! eller godkväll kanske, Den här dagen har mest bestått av sova, spela spel och lite plugg. 
Skulle igentligen ha No prov på kvarsittningen för att jag elin och några andra är borta imorgon när dom igentligen ska ha provet. Men så kommer vi dit, redo och allting. Och då säger vikarien eller den som har kvarsittning typ: men börja plugga typ, vi bah: men vi ska inte ha kvarsittning vi ska ha No prov? men såklart så hade det inte varit planerat alls och han hade ingen anning om det. Så missade bussen pågrund av det, men fick som tur va skjuts av pappsen hem. Väl hemma så gjorde jag lite rostad macka och tittade på senaste solsidan avsnittet, bästa! och sen har jag mest spelat fia med knuff med ronja och druckit te. Pluggade lite So också. 
Imorgon bär det av mot stan för att gå och kolla på estet media på duveholmsgymnasiet med elin. Får sovmorgon och en helt klart roligare dag än på vidåker, låter bra! ska vara där kl 09:20, så tar 20 i 9 bussen.
Nä nu ska jag faktist sova, är jävligt trött, trots att jag tog en liten tupplur i soffan förut.
 
Godnatt! 

EARLY MORNING

Godmorgon! Så har tidigt har jag inte varit uppe på länge, sjukt skönt endå. Har så mycket tid att äta frukost och bara chilla. Annars får man alltid stressa så mycket. Och jag håller på att dö just nu, kollade på racheal ray nyss ni vet det där matprogramet. Och hon gjorde den godaste matten jag någonsin skådat! Min favorit rätt är tomatsås med pasta, och hon gjorde en ostblandning med mozzarella osv och blandade det med kokad pasta, sedan en vanlig tomatsås med vitlök i, sen lägger man allting i en gryta, lägger på lite extra ost ovanpå och sen in i ugnen! Alltså jag typ dreglade när hon tog ut den, måste måste måste hitta receptet!

 


LITE OM MIG

Kör en sån här bara för att!

1. Vilken svordom använder du mest?  
''jävla skit'' helt klart, säger det hela tiden.

2. Äger du en iPod?  Nope,

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? jag går upp fruktansvärt tidigt, men det är för att jag är en morgon människa, så 05:50 faktist. Ibland 6:20. (när jag väl måste, på helgerna kan jag sova hur länge som helst)

4. Hur många resväskor äger du? ingen faktist.

5. Använder du flip-flopps? haha nej, tycker det är fruktansvärt fult. Kanske någong gång om jag är på en strand.

6. Var köper du dina matvaror ifrån? Ica? konsum?

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Det beror på..

8. Vilken var den senaste filmen du såg? Johan falk kodnamn lisa.

9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? En kompis tror jag nog.

10. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en jävligt dyr jacka, eller något som jag alltid velat ha men inte haft råd med.

11. Har någon någonsin kallat dig lat? haha jadåå

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej.

13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Har inte haft än sån på jävligt länge..

14. Vilken är världens bästa artist just nu? Venne, bryan adams, john mayer kanske.

15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Skulle inte vara en hemlis om jag berättade den? haha.

16. När var det senast någon stötte på dig? Jadu det kan man ju fråga sig..

17. Vad åt du till middag senast? Pasta med tomatsås.

18 Använder du huvtröjor? Jaa.

19. Kan du vissla? haha ja det kan man säga, min klass har blivit väldigt irriterade på mitt visslande.

20. Vem var den senaste som ringde dig? Min syster tror jag.

21. Vilken är din favorit attraktion på ett nöjesfält? Berg- och dalbanor!

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? det kan säkert hända.

23. Vilket riktnummer befinner du dig i? 0150.

24. Tittade du på tecknat när du var liten? Såklart! vilken unge gjorde inte?

25. Hur långt är det till ditt närmaste köpcentrum? Jadu, i örebro tror jag nog, och det är några mil.

26. Hur många syskon har du? Två systrar.

27. Är du blyg inför det motsatta könet? Har inget med kön att göra, beror på hur personen är.

28. Vilken film kan du alla replikerna till?  Tyvärr ingen som jag kan alla, men kan alla repliker i vissa Friends avsnitt haha.

29. Äger du några popband t-shirts? Har gjort, antingen för små eller slängt dom.

30. När flög du senast? Har bara varit utomlands en gång tråkigt nog, och det var när jag var 9. Så ett tag sen!

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 6

32. Läser du för skojs skull? Inte ofta, men hittar jag en intressant bok i skolan så brukar jag fortsätta läsa nästa i serien.

33. Pratar du några andra språk? Engelska, lite tyska, och franska. Inte mycket av dom två dock.

34. Diskar du din egen disk? om jag är ensam hemma brukar jag diska allt, men annars nä...

35. Har du gråtit offentligt? Japp

36. Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop.

37. Försöker du alltid lära dig nya saker? Nej det är inte så troligt.

38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Tatuering absolut!

39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej, tycker båda två kan det.

40. Kan du kasta macka? Nej, kunde en gång i tiden..

41. Har du någonsin varit på Jamaica? Nope!

42. Vad har du med dig in på bion? Går oftast aldrig in utan popcorn.

43. Vem var din favoritlärare och varför? Just nu vet jag inte, min mentor lisa får det nog bli!

44. Har du dejtat någon av en annan religion? Nej.

45. Vad har du för väder? runt 15-20 minus grader och en jäkla massa snö! riktigt kallt!

46. Har du en blogg? Ja?

47. Vilket är ditt favoritämne i skolan? Engelska!

48. Gillar du att flyga? Har bara gjort det en gång, och minns inte att jag njöt av det så nja..

49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor är ett måste!

50. När sov du senast på golvet? det minns jag inte.. 

51. Vilken är din favoritdrink? Det har ingen anning om faktist haha.

52. Gillar du din boende-situation? Ja, även ifall mina föräldrar + syskon kan reta gallfebern på mig ibland.

53. Vilken är din mammas hemstad? Vingåker

54. Din pappas hemstad? Vingåker där med.

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? brukar inte behöva sova så länge för att vara måttligt pigg, men typ 5.

56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Oftast är dom uttänkta att vara ganska organiserade med en massa grejer, men är många gånger för lat för att göra allting.. så nä.

57. Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej det tycker jag inte.

58. Vilken är din favoritfrukt? Bananer! fast bara när dom är sådär nya och nästan gröna.

59. Äger du en digitalkamera? Ja gjorde, men den gick sönder.

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16.

61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Bara när det är överdrivet. Eller jo nu när jag tänker efter, så blir jag väldigt irriterad när folk skriver fel grammatik på engelska haha.. 

62. Tror du på liv på andra planeter? Ja det där orkar jag inte tänka på för blir hellt mojigt i skallen. Men vet faktist inte.

63 Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Min syster.

64. Tror du att Gud är man eller kvinna? tror inte på gud. 

65. Vad var det senaste du åt? Varma koppen (minnestrone smak)

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Både och. 

67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Båda tyckte det var ett fint namn. Eller något sånt haha.. Det enda mamma har sagt är typ att båda var överens om det, och tyckte det var det namnet som passade mig.

68. Gillar du senap? Nej.

69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Dö åt allt, typ

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Om jag visste att jag typ skulle dö och skulle göra en sån där ''bucket list'', annars nej är ganska rädd för höjder.

71. Har du varit inblandad i en trafikolycka? Nej, om man inte räknar när mamma backade och vi krockade in i en bil precis bakom. Jäkla klant arsel haha.. 

72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej.

73. Tycker du om att krama folk? Såklart! 

74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? JA, (tove!!)

75. Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta? Ingen tror jag...

76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Jessica alba, konstant typ. Sen skojar min klass alltid om att jag är lik loreen.

77. Är du allergisk mot någon frukt? Nej.

78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Aldrig. 

79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Alfons! HAHHAHA.. dör varje gång. så fult namn, fast endå lite gulligt.

80. Vad är det första du gör när du går upp på morgonen? Oftast gå upp på toan.

81. Vilket är ditt roligaste barndomsminne? Finns så många.. 

82. Vad får dig att gråta? Sorgliga filmer och mobbning. (inte mot mig själv haha, jag är ju badass hallå? men typ när man ser dokumentärer om mobbade barn, eller när jag hör att någon som har ett handikap blivit mobbad. Jag får verkligen damp då)

83. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Vet inte.. mina läppar eller kindben typ.

84. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? pff, resten av kroppen typ. HAHA nej så illa är det inte, men nä det vill vi inte gå in på..

85. Vem är din knasigaste vän och varför? Helt klart tove ericsson. Förstår inte vart hon får all energi och idéer ifrån..

86. Har du gjort någonting olagligt någon gång? Yes.

87. Vilken musikkonsert var du på senast? Foo fighters.

88. Vad har du för färg på tandborsten? Grå.

89. Har du varit med på tv någon gång? Ja, på midsommar när jag var 5 typ. 

90. Har du levande blommor hemma? Japp.

91. Vilken är den dominerande färgen i din garderob? Var mest svart och vit förut, men har blivit lite mer färglad nu under året. Skulle dock behövas ännu mera, så fortfarande svart.

92. Har du körkort? Synd nog.. nej.

93. Har du en bästis? Jaråå! den bästa sorten! haha

94. Hur ser dina sängkläder ut? Olika. Vit oftast.

95. Vad får dig att koppla av? Att ligga i sängen med en kopp te och en bok eller bara ett avsnitt av en bra serie. 

96. När skrattade du hjärtligt senast? Måste varit i helgen någon gång med tove! eller skrattade ganska mycket förut när jag retade maddis. Men inte så mycket som när jag var med tove.

97. Vad ska du syssla med när du blir pensionär? haha det här har jag sagt till tove många gånger. Käka kebab tallrik varje dag! Längtar verkligen.

98. Vilken var din bästa ålder? Nu är en bra ålder, men tror väl när jag gick i 6an typ. Var alltid så kul med discon osv. och inte behöva oroa sig över något.

99. Berätta om någonting du ångrar? Finns mycket, men försöker att inte tänka på sånt. Dock det som kanske går igenom mitt huvud varje gång jag är arg, är den gången jag glömde alla mina påsar i ett omklädningsrum på bikbok, och någon jävla horunge gick till kassan och sa att det var dens påsar. Seriöst om jag såg den männsikan eller visste vem det var skulle jag slå skiten ur den. HAHA så pissarg är jag över det. 

100. Vad skulle du helst av allt vilja göra just nu? Äta pasta hahahaha...


INGEN BRA DAG

Hejhej, orkar inte skriva någe om dagen, än att jag är Deppig/frustrerad/irriterad idag och vill bara dö. Skolan är fett stressig nu och mår Inge bra förövrigt heller. Gick hem från skolan också för att min jävla huvudvärk har kommit tillbaka, verkligen inte vad jag behöver just nu. Men ni kan få en lite mysigbild endå, vill bara ha ett nytt år nu och kunna börja om på nytt, så himla trött på det här året.


SO YOUNG SO HIGH


FÖRSTA ADVENT

tjaaaa! åh vad jag älskar julen! första advent och känner redan julandan, med snön ute och allt.
Efter toves, mitt och davids pass på marknaden, åkte tove och jag med pappa till scorette. Fick med mig ett par nya vinter kängor! väldigt snygga, cirka 650 kr gick dom på. Kommer dock variera mellan dom och mina bruna, tycker dom är för fina för att sluta användas helt. 
Sedan åkte vi vidare hem till mig och spelade lite kort med syrran och drack varm chocklad. 
Och vid 6 ungefär kom resten av familjen hem och då adventsfikade vi med pepparkakor & bullar, samt munkar! riktigt mysigt och gott. 
Och som vanligt blev det en pokermatch också haha! väldigt stor förlust för mig dock, kom sist av alla. 
Kom nu nyss ut från duschen och ska strax sätta på ett vänner avsnitt. Imorgon är det skola igen och ångesten kommer tillbaka, No prov den här veckan och kan inte ett skiiiit.. Dock blir det inte en helt vanlig skolvecka för mig, Duveholms gymnasiet på onsdag för att kolla estet/media med elin, samt Ekonomi programet på torsdag, på Linden gymnasiet.

Puss! Juste, Är jag den enda som inte kollat julkalendern än?, vet att det är någon slags remake av mysteriet på greveholm, dock tror jag verkligen inte den slår den första!
 
bil från imorse, och en bild tagen för någon timma sen.
 



JULMARKNAD

Om en timma ska jag stå vid slottet och sälja julgodis med klassen, kommer frysa ihjäl! Men vad gör man inte för pengar = pengar till klassresan.
Sitter just nu och lyssnar på musik och dricker te. Skriver mera ikväll, puss!

haha ser ut som att jag har värsta fetto armen, men har en tjocktröja under den här, annars kommer jag dö när jag går ut! 


1:a December

 

TWITTER AND INSTAGRAM

Hejhej, tove och jag vaknade väldigt sent i dag, kl halv 2 gick jag upp för att gå på toa, och strax efter det var tove vaken. Sedan åt vi frukost och nästan precis efter det blev det kolsvart ute, så himla snabbt det blir mörkt ute! och klockan är bara halv 5. Har precis duschat och nu försöker jag rensa lite på datorn.
Senare blir det att träffa tove igen, får se vad vi hittar på.
Btw följ mig på twitter och instagram om ni vill! @emiliaarvidsson på båda!
Nu ska jag sätta på första avsnittet av julkalendern och dricka lite te, Bara 23 dagar kvar till julafton och 30 till nyår! Längtar sjukt mycket!

lite random bilder från igår, första försöket av mig tove och philip att göra kola, gick ju sådär.. hahaha.
Och sen lite snygga bilder på mig och tove, så charmiga så

POKERFACE

Tjeeeena! skulle igentligen skriva här ''äntligen fredag!'' men klockan är faktist 8 minuter över tolv så icke sa nicke. Lördag redan och vill inte att helgen ska ta slut. 
Skolan idag var väldigt chill, inge egetämne för vi skulle se vem som blev Lucia i aulan, sen bakade vi godis och sånt till julmarknaden på söndag med klassen i två timmar.
Efter skolan drog tove och jag en pizza på viking, jävligt gott. Sedan fick vi skjuts hem till mig och satt för det mesta och skrattade & kolla på det nya vampire diaries avsnittet. (något av dom bästa! elena och damon = sexscen = lycka) hahahahah.. creepy jag är. Men har längtat efter att dom ska göra något!
Annars så har kvällen mest bestått av poker, tove och jag med pappa. Och såklart vinnar skallen som jag är, så vann jag båda gångerna! Dock hade tove aldrig spelet det förut, förutom något spel man kan spela på fb. Och nu sitter jag med musik och har precis bäddat toves säng, hon är för tillfället ute i kylan och pratar med hennes vän från Australien! ganska coolt faktist att dom pratar i telefon typ hela tiden osv. Dock tror jag dom bråkade nu (därför hon gick ut), Nä nu ska jag sluta skriva. Godnatt!

RSS 2.0