PAIN

Jävla fitt liv. Tur att inte många vet om den här bloggen annars hade jag inte skrivit. 
Det här året har fan varit det värsta jag varit med om och det blir ju inte precis bättre.
Först var allt dåligt pågrund av mitt egna jävla skit huvud, jag har förstört så mycket för mig själv så det är inte sant. Allt är helt fucked up och jag vill bara dra här ifrån. Bort från allt och alla som jag känner.
Men mest av allt vill jag bort från mitt huvud, orkar inte mer. Orkar seriöst inte med mina tankar, fan allt har förändrats så himla mycket. 

fuuuuuuuuuuuck, hahaa så jävla patetisk jag är. Vem fan bryr sig liksom, inte gör jag det iallafall. 
Antagligen varför jag lät det gå såhär långt, skiter i hur jag mår. Önska bara jag var ett snepp mer okänslosam, jag är redan som en jävla sten. Men hade jag varit mer så hade jag inte ens brytt mig om något sånt här.
Men jag antar att jag fortfarande bryr mig.
 
Skit.

HUVUDVÄRK GO TO HELL

Usch. Jag spyr på hela den här jävla dagen. Skolan var helt ok fram tills kl 12 ungefär, fick min dagliga spänningshuvudvärk. men hade inga tabletter med mig och hade inte tid att gå till sjuksköterskan sedan rann tiden iväg och klockan slog strax innan 4, Jag hade något otroligt ont och gjorde allting för att det skulle kännas bättre. Fortfarande inga tabletter (!!!) sen åkte elin och jag med bussen i 30 minuter till vingåker, något av det jobbigaste på hela året, har nog fan aldrig varit med om någon så jobbig huvudvärk, kändes som att jag skulle spy hela tiden pga av att det gjorde ont. Sen väntade mamma på mig vid station och åkte hem tog en jävla massa tabletter och försökte hålla tårarna inne, tog en handuk med vatten på huvudet och sov i en timma. 
Det satt fortfarande kvar lite då, men efter att jag fick lite mat i magen var det ganska okej.
Sen har jag inte gjort något mer, och kom precis nu på att jag skulle skriva en liten intervju i en media uppgift som jag såklart glömde pga av huvuvärken och stress. Så nej den här dagen har sugit något otroligt.
Ska fortsätta se lite av grey's nu sen sova och får HOPPAS jag vaknar upp med bättre humör imorgon. 
 
Det borde finnas någon slags medicin mot folk som har huvudvärk konstant varje dag, jag har inte riktigt migrän. Det är spänningshuvudvärk som jag har haft enda sen jag var liten, jag kan nästintill aldrig slappna av, iallafall inte när jag är i skolan och speciellt när jag är stressad. Sen att jag tar runt 2-3 treo tabletter varje dag gör det inte precis bättre.... 

AS LONG AS I GOT MY SUIT & TIE

Tittade nyss igenom hela VMA förshowen och sedan själva showen. Och fy vad sugen jag blev på att se macklemore & ryan lewis igen! och speciellt Justin timberlake, såg för några månader sen att han kommer hit nästa år. Det får man ju bara inte missa!! sen väntar jag fortfarande på kanye.... han vill jag mest av allt se.
Men antar att han ska vara hemma nu med north west, haha seriöst förlåt kim och kanye, men vem döper sitt barn north west? Aja skitsamma gullig var väl ungen.

Annars då? Jag har nu gått en vecka och två dagar på gymnasiet och det rullar på för fullt! Blir dock så otroligt trött när jag kommer hem, hatar bussar. HATAR bussar. 
Men jag ska inte klaga vissa har det otroligt mycket värre. Nu ska jag kolla ett avsnitt av grey's och sen blir det duschen och sist, SÄNGEN. prays the lord (guda handen som man har på Iphonen) HAH juste på tal om den, alla använder ju den hela tiden när man skriver något sådär otroligt bra eller ja ni fattar. Det är egentligen två händer som gör ''give me five''......sa någon. lite roligt endå
 

SHOPPING (!!!!??)

Okej. Jag har lite smått panik, för jag ska ju nämligen shoppa imorgon och det är verkligen några saker jag MÅSTE ha, så för att inte stressa så mycket, haha fast det kommer jag göra endå imorgon. Men tänkte skriva en lista.
 
1. byxor, byxor,byxor, måste ha ett par nya svarta och några jeans färgade, vilka som helst som kommer mig i smaken.
2. en ny skolväska, en hanväska alltså, ganska stor & svart. Tyckte jag såg en snygg på h&m så får leta upp den.
3. Helst en ny skinnjacka, tror inte jag kommer hitta någon jätte bra eller som passar på direkten men kan ju iallafall försöka leta upp en, kan inte stressa och bara ta någon vilket jag alltid gör. Men är verkligen i stort behov av en ny. 
4. Kanske den viktigaste punkten, smink! måste ha en ny foundation, ny concealer, och ny mascara. samt kanske nytt puder. 
5. valfri grej, om jag hittar en tröja, blus, w/e som jag tycker är snygg så får det inhandlas. 

Och ja som ni ser så är jag inte snål på pengar, men har så det räcker till allting & det behövs verkligen.
 
Så ja det var väl allt, får hoppas jag kommer hem med ett léende imorgon och ett antal påsar.
Kan tillägga att jag behöver nya skor också, alltså vinter/höst skor, men måste prioritera det andra först. Så det får bli att inköpas senare mot hösten. Conversen får va på ett tag till.

MONDAY

Regnig dag. Har börjat gillat dom mer och mer, kan sitta med min kopp te och en bra film och inte bry mig om omvärlden. Orkar ärligt inte ta vara på den sista veckan innan skolan, vad ska man göra liksom?
ska umgås med elin och tove men förutom det så ska jag bara vara. Ska även färga håret i veckan, Japp säger hejdå till ombre efter snart två år. Färgen får bli en överaskning!
Annars ska jag även shoppa i helgen sådär innan skolan börjar, behöver lite nytt smink & kläder. 
Hade myskväll med elin och tove igår, en massor med tjejsnack, onyttigheter och vi vart uppe till strax efter 4. Idag kollade vi på mean girls, den ultimata tjejfilmen! och pratade. 
Nu ska jag ta en dusch sen sätta på en film, shaooo

En liten emilia en annan regnig dag.

WALK

 
 
 

SHAWN COLVIN


BACK ON TRACK


Tjaaaa, har bestämt mig för att  försöka ta mig ut på en promenad imorgon har legat inne så länge.. och ta mig upp tidigt.. måste verkligen komma in i någon slags rutin. Försökte mig på det idag eftersom jag var trött väldigt tidigt så la mig typ kl 12, men sen vaknade man kl 2 på natten av att min syrra och hennes kompis står och gör mat uppe i käket, gick upp och sa hållkäften och försökte somna om, sen på morgonen var jag för trött för att stiga upp kl halv 8. Så sov till kl 12 idag... 
kollade även på en film förut ''The prestige'' sjuuuukt bra var den och komplicerad om man gillar sånna filmer.
Nä nu ska jag sluta skriva, och är så jävla mätt just nu åt en jävla massa tacos nyss haha känns som att jag ska spy.. usch...
 

lite sommarbilder
 

BREAKFAST AT TIFFANYS 1961

Kollar en av mina favorit filmer just nu med en kopp te, fast egentligen så borde jag sitta ute i det sköna vädret.
 
 
 

12 YEARS A SLAVE

Satt och kollade lite trailers på youtube och klickade på den här, hör på direkten utan att dom ens visar han att det är brad pitt's röst... och när han är med så blir jag ju intresserad.. & filmen verkar jätte bra, Måste se den!

/>
 

IN REPAIR

tjaaa, har hängt med elin dom här två senaste kvällarna, varit på joans och sen vart hemma hos henne, fikat osv. Bra brud det där, annars så är det nog fan sverige's varmaste dag idag, 30 grader tror jag? själv sitter man inne med datorn.... Har blivit beroende av pickels igen också snart ätit upp en helburk, bra frukost! 
Sen får vi se vad man hittar på ikväll, seeyaa
 
 John Mayer – In Repair - Acoustic

RSS 2.0