FRIENDS

hahahaha som ni vet så är ju jag galen i friends, och har sätt alla säsonger minst en miljon gånger. Fatta hur glad jag blev och skratta (en jäkla massa) när jag såg den här!! dock är inte alla i gänget med.. men fick min lilla ''friends reunion'' iallafall...



17:37

Beställde för någon dag sen vilken skolavslutnings klänning jag skulle ha, den var jätte fin osv. Men dock putte lite stor, beställde S men skulle kanske egentligen behövt XS men jag tog bort alla grejer innan jag ''tänkte'' haha som tur är så passar den bra endå. 
Längtar så sjukt mycket till sommarlovet så det är inte sant, har några saker redan planerade sen så kommer det väl säkert komma upp fler grejer, och den här helgen var det verkligen sommarväder, snälla var kvar hela sommaren!! dock var det lite mulet idag. 
Och har fått världens crush till dr.martens skor och måste införskaffa mig ett par, dock är dom ju väldigt dyra men det finns vissa sidor som säljer dom billigare.
Och imorgon har jag bestämt mig att jag ska ha shorts, vare sig väder! orkar inte med jeansen längre.
heejs på er

Ville visa en bild från sidan men dom hade tagit bort den. 
fick bli en random bild istället.
 

PARKHÄNG

I helgen var jag på parkhäng och därefter på en hemma fest, man märker verkligen att det börjar bli sommar och jag älskart.
Hade iallafall en jätte rolig kväll och dagen efter alltså igår var jag bara hemma och fixade lite grejer, var menat att jag skulle med tove på kvällen igen men orkade inte.
Imorgon är det skola igen men för första gången har jag ingen ''söndags ångest'' eftersom vi är lediga på torsdag och vi har inga stora projek eller några prov att göra, och imorgon bockar jag av det allra sista nationella i 9an. Får dock hoppas det går bra, det är matte diskutera, och jag kan ju inte säga att matte är min starka sida.

Och nu ska jag fortsätta kolla på ''the carrie diaries'' en ny serie jag börjat tittat på, för alla som sett sex and the city så vet ni att det handlar om blandannat Carrie bradshaw, iallfall, den här serien handlar om när hon var ung på 80-talet. Faktist väldigt bra!
 

BACK

Okej, orkar inte ha kvar den nya bloggen så fortsätter här igen!

NEW HAIR COLOR

Idag färgade jag ÄNTLIGEN håret som jag skrev igår och det vart precis som jag tänkt mig, är väldigt nöjd! vart en annan variant av ombre (som jag då redan hade innan) men den här färgen är mer avdelad och mitt hår är väldigt ljust neråt, vilket jag ville ha. Dock lite orange tonigt fortfarande så väntar några veckor och ser ifall det bleks i solen (vilket det nog gör för mitt hår bleks otroligt lätt) annars ska jag använda en silver toning som jag har här hemma.

Har annars inte gjort något mer idag än att plugga no nu i sista minuten eftersom jag har prov imorgon..inte ovanligt heller, skärpning! 
Och nu tänkte jag sova, skulle gjort det för länge sen så trött som jag är men tiden bara rinner iväg, redan halv 12. 
Bilden ger egentligen inte någon bild av hur själva ombren ser ut och det ser inte riktigt ut så i irl, men så såg det iallafall ut innan och efter hos frissan bakifrån. (kan visa bättre bilder imorgon)
Men tror verkligen att färgen kommer bli jätte bra när den är lite urtvättad och har legat på i solen, perfekt till sommaren!

WASTIN TIME

 

NOWHERE FAST

- We're always on the run these days
We hardly have the time to say
What matters most of all


TONIGHT WE WILL RUN AWAY

idag har jag klippt ett par byxor till shorts, kollat vänner avsnitt, och druckit te. Inge sommar väder idag inte..

MARKNAD

Än en gång så har jag glömt bort att skriva, har varit marknad här i Vingåker två dagar i rad gick första dagen med Tove Elin och Jonte, vi åt på joans, satt på gräset på vidåker i flera timmar, sen var vi hos pontus/Jesper på kvällen hände lite jobbiga saker under natten vi blev blandannat förföljda av en röd bil (?!) sjukt läskigt, så varnar alla! Den var röd och hade bara ett lyse, samt utlänningar som körde. Resten av dagarna har jag bara varit hemma, köpt mjuklass, solat osv.
Imorgon är det skola igen, känns lite konstigt eftersom dom senaste dagarna verkligen har varit som sommarlov, med vädret och allt.
Och ska färga håret imorgon, äntligen!!!! (har inte färgat håret på snart ett år! haha sjuuukt, tillskillnad från så mycket jag exprementerade förut, en av anledningarna till varför mitt hår blivit så långt)


LÅNGHELG

oj har inte skrivit sen sista april, 10 dagar sen. Inte så värst mycket egentligen men har ju gjort en massa, blandannat valborg som faktist blev lyckat! vi började ett gäng hemma hos paulina och grillade & hade det riktigt kul, sedan bar det av mot baggetorp och vi svängde runt från olika ställen, och jag kom hem till min säng runt kl 2 och somna som en stock. 
Och nu har vi långhelg, har hängt massor med tove dom senaste veckorna (som vanligt) hon sov blandannat här i onsdags då vi hade orientering, och igår sov hon här med, vi drog en sväng med mopparna (elins och rebeckas) till rebecka och var kvar där till 12 sen somnade vi ganska sent här hemma.

Och idag blir det nog myskväll hos elin med tove! låter braaa
Imorgon är det marknad, får se ifall det är något att ha...
Oj jag glömde totalt, jag fyllde ju år också!! den 6 maj! fick pengar, kläder, klipptid osv.... Så nu är man alltså 16 år.
 

RSS 2.0