VALBORG IMORGON...

Gjorde idag sista engelska nationella vilket gick bra tyckte jag och snart är alla över, den värsta sist. Matten alltså, får verkligen hoppas att jag endå klarar det, är ju verkligen urusel på det. Aja fick veta att jag fick B på idrotts uppsatsen är faktiskt lite stolt över mig själv, trodde jag skulle få E eller D. Så det var ju galant. Imorgon ät Valborg och jag har lite smått panik, ingenting planerat. Känns väldigt trist, får väl hoppas något kommer upp i sista minuten eller vad man ska säga. Eller så kanske man kan slå ihop en middag för några kompisar. Will see will see... Just nu sitter jag i soffan och kollar halv 8 hos mig, bra grejer det! Och som ni såg i förra inlägget fick jag klackskorna idag och är stört kär! Vill bara ha sommar och värme nu så jag kan använda dom.
Pusshej!


NEW SHOES


LAST COUPLE OF DAYS

hejhej, skrev senast i onsdags och solade på torsdagen med tove och åt även grillat, sjukt gott var det! sedan på fredagen bar det av på festligheter i marmobyn, först till fredrik sen vidare dit, det var väl okej, hände lite saker blandannat polisen kom på besök, men hade endå kul. Ramlade in runt kl 2 och somnade på direkten. På lördagen var jag bara hemma hela dagen och slappade, tog en promenad & kollade lite film. 
Och idag vaknade jag ganska sent, runt kl 1. Och hittills har jag solat lite, spelat kubb med la familia och nu ska jag göra min svenska rapport. 
På tisdag är det valborg vilket såklart är kul, dock har jag inga planer än så vi får hoppas det kommer upp något... puss!
 

21:07

Idag hade jag två engelska nationella, gick bra! kände att jag gjorde det bästa jag kunde, även ifall det irriterar mig sjukt mycket att ja fick hjärnsläpp på två frågor och chansade bara. Engelska är ju mitt favorit ämne och det som jag faktist är bäst på. Men sattsar på att få bäst betyg på uppsatsen som vi gör på måndag.
Imorgon är det skola som vanligt sen skulle jag sola med tove tror jag, vi får se hur det blir.
Puss!
 

BESTÄLLT SKOR

go kväll, i sommar tänker jag köpa en massa fina klänningar, som dom i inlägget under. Så sjukt snygga allihopa! Satte mig och gjorde so provet förut, får hoppas det går bra, det kändes så iallafall, sen några frågor i no häftet sen fick det räcka. Beställde även ett par klackskor, till balen och andra tillfällen då man vill vara lite fin i sommar. Hoppas dom passar också är lite svårt att beställa skor över internet. 
Nu ska jag sussa, puss på er!


SOMMAR KLÄNNINGAR

åh vill ha alla..
 

CHECK

hejhej, vart hemma idag efter lite om och men, hade även världens konstigaste drömmar vill inte ens tänka på det, haha. Sen så har man ju inte velat kolla facebook så mycket eller instagram då det är ÖVERSVÄMMAT med justin bieber bilder och texter & allt vad det är... har inget emot grabben sådär men det blir TOO MUCH liksom.. Själv sitter man med en kopp te och gråter över att brad pitt inte är i ens famn.. (ja jag vet att jag är 16 bast och han 49, men fan he's one sexy beast) 
Har annars bara kollat runt efter skor till balen och andra fina tillfällen, fick nämligen hem balklänningen igår! och den passade prima! så då är det av checkat. 
Sen måste man ju skaffa en skolavslutnings klänning också, men det får komma senare.
Ska väl sätta mig och plugga strax, no häfte, engelska nationella, so hemprov, och svenska rapport. 
Kill me....

från helgen ( bild lånad av elin) haha alla har på sig tröjor som är mina... tar det bara som att dom gillar min stil, love you finisar 

21:42

Har sovit och pluggat till mesta del av dagen, men var en liten stund ute i solen, man märker verkligen att sommaren är påväg och jag längtar något enormt. Den här veckan har jag tre nationella även ganska mycket plugg så vi får se ifall jag kommer skriva något.
Nu ska jag duscha sen sätta på en film, kommer bli jobbigt att gå upp ur sängen imorgon, usch vad jag hatar måndagar. Förutom skolan så blir det nog att sola imorgon och kanske åka till örebro, ska iallafall dit någon gång i veckan, måste hitta en vårjacka! pusshej 
 

LAST NIGHT

hejsvejs, fick bli ännu ett kvälls inlägg, igår hade jag en väldigt rolig kväll, en av dom bättre faktist, med många saknade vänner och nya människor, alltid roligt. Linn fyllde även 17 år! så grattis till henne i efterskott! Kom väl hem runt kl 3 med tove, dock försvann hon mitt i natten.... inte förvånad men kändes lite konstigt när man vaknade ensam haha, sen har jag legat inne hela dagen pågrund av magont och annat, väldigt synd dock eftersom det var så fint väder idag. 
Sen har jag kollat tv med la familia och ätit gott, imorgon blir det plugg... ovanligt? nej. Söndags ångest? absolut. 
aja här får ni lite bilder från yesterday, puss o hej
 

 
 

SOLA

Tänkte skriva ett kvällsinlägg, skulle egentligen pluggat förut men drog istället och solade med mamma..... var dock väldigt länge sen jag solade ungefär två månader sen sist tror ja...  

Och just nu tittar jag på vänner och känner att jag kommer somna när som helst.
Imorgon är det äntligen fredag (!!!!)

 


BALKLÄNNING

hej, vet inte varför jag gjorde lösen men orkade inte med bloggen, bättre det än att jag tog bort den.
Aja har iallafall haft en massa nationella prov i so som faktist gick väldigt bra, mera nästa vecka i engelska.
Och igår beställde jag min balklänning får hoppas den ser lika snygg ut i verkligheten och passar, orkar inte leta efter en ny.. Sen måste jag hitta ett par skor bara.
I helgen är det lite olika saker planerade, får hoppas den blir lyckad. Just nu vill jag bara att sommarlovet ska komma, är så skoltrött så det är inte sant.
Nu ska jag plugga, puusss

AS TIME GOES BY


WEEKEND

hejsvejs, blir att jag skriver lite då och då nu förtiden, har spenderat helgen mest med tove och vi har ätit tacos, varit på chillkrök hos Lina, och även fikat med elin och natalie sen pratat & myst hos elin, fick sen skjuts hem av henne kl 1 igår natt, Riktigt bra helg!
Imorgon har vi so nationella och även på tisdag, är inte så nervös, det var historia vilket jag inte tycker är så svårt sen så betygsätts tydligen inte det här provet för
att det är första året dom har so ämnet i nationella.
Vaknade otroligt sent idag.. vet inte om jag ska säga när... okej klockan 5. (DÖM MIG INTE) haha... Men men har hittills idag druckit kaffe och käkat lite tacos från igår och nu tittar jag på film.

LEAVE THE PIECES

Stängde ner där för några dagar, men fick något ryck och blev bara arg så gjorde lösenords skydd på den.
Men nu mår ja lite bättre, vet dock inte om jag kommer börja skriva som vanligt igen. Det går liksom inte, har ingen lust och är inte helt stabil för att hålla en blogg uppe. 
Men skriver väl när jag har lust, btw tack till er som skrivit så söta kommentarer! värmer verkligen.
Nu ska jag skriva en idrotts uppsats och dricka lite te. 
 
haha asså mina rubriker är nästan hela tiden låtar men kommer verkligen aldrig på en bra rubrik som passar till texten... ifall ni undrar alltså.

10 SANNINGAR

orkar inte skriva ett vanligt inlägg så kör några sanningar.
 
1. jag har otroligt dåligt självförtroende och tycker jag oftast är väldigt ful och tar nästan alltid bort bilder på mig själv efter jag lagt ut dom.
2. Älskar gurka, speciellt med salt på.
3. Jag kan sjunga, hatar att erkänna det, men jag vågar inte visa det längre, sjöng hela tiden när jag var liten.
4. Jag blir sjukt lätt stressad, typ i jobbiga situationer eller om skolan osv.
5. Nästan alla tror jag är utländsk för att jag blir så lätt brun, har brunt hår, bruna ögon och har något slags spanskt/latino drag i ansiktet. Dock har jag inga nära släktingar utomlands bara långt bak i släkten, det är väl bara så jag ser ut haha, men är hel svensk.
6. Jag är läskigt galen i brad pitt, alltså kan inte förklara hur mycket jag är galen i han. 
7. Jag är verkligen en nattmänniska och sover oftast väldigt länge på helgerna  (kl 3-4 ibland) fast det suger för man missar ju typ halva dagen.
8. Jag har bara varit utomlands en gång och det var när jag var 9. Vill verkligen åka snart igen haha.. 
9. Dricker alltid iallafall 2 koppar kaffe varje dag, annars får jag jätte ont i huvudet.
10. Lurar mig själv att jag hatar all ytlig skit, men igentligen så är det det enda jag tänker på konstant, Utseende osv.

jaja det var väl kul, nu ska jag sova heeeejdå
 

NYTT

 Tog kort på det jag köpte för några veckor sen och från gårdagen.
Dock köpte jag också en massvis med ringar och en vanlig vinröd polo tröja men tog inte kort på det.


LATE MORNING

hejhej!
vaknade väldigt sent idag men somnade inte förns kl 6 imorse... sjukt hur länge jag låg och vred och vände, är fortfarande otroligt förkyld sen jag var sjuk och det går bara inte och sova så täppt i näsan som jag är. Nezerilen var slut, så fick ta någon annan för barn från 5-10 år det funkade litegrann så somnade sittandes med kudden. Otroligt obehagligt men kunde inte somna på något annat sätt, men sen när jag vakna så var min näsa bättre så sov till kl 3. Men men så får det bli ibland.
Annars så har jag bara typ hunnit gjort frukost och sätt några vänner avsnitt, och har inga planer på att gå ut idag, speciellt inte när jag kollade ut, kom lite snö... precis när man trodde att våren var här.
Aja orkar inte skriva mer, hejs!



GRATTIS TOVE!

Tre inlägg på en dag wohoooo.. haha har har alltid så tråkigt när jag väntar på saker så det här fick bli lite av mitt tidsfördriv. Glömde skriva ett grattis här på bloggen till världens bästa vän Tove!! Hon fyllde nämligen hela 16 år den 1 april (haha stackare att fylla på just den dagen..) Och om exakt en månad idag blir även jag det. 
Ville bara säga att hon är den bästaste vännen man kan ha och skulle aldrig kunna leva utan henne. Älskar dig massvis tove och vet att vi kommer vara vänner otroligt länge och det är jag så glad över. Du ger mig alltid ett gottskratt, det finns ingen annan som dig. LOVE YOU.


FRÅGA

Fick en kommentar som jag tänkte svara på
 - vad har du sökt för gymnasium =) jätte fin blogg!
 
svar: Jag sökte estet media på duveholm, men är fortfarande väldigt osäker, så kanske byter vi får se!
Och tack!! :)

TILLBAKA

tjatja, oj det var verkligen ett tag sen jag skrev nu.. tänkte ju ta en paus i några dagar men blev visst längre.
Sist jag skrev hade jag precis varit och shoppat, och det har jag nu också! haha fyfan jag bara bränner pengarna just nu, nejmen det gjorde faktist inte så mycket den här gången. Fick 2000kr av mormor och morfar som en påsk-peng, så blev väl av med hälften av det idag. Men fick med mig en massor med fina och behövliga saker som tex tre nya bh:ar! och ett jätte fint vit sommar linne med snygga detaljer och en vit kofta, sen någon randig blus!
har inte ens visat det jag köpte sist men har inte orkat.. den här gången kan jag väl ta kort för hade tänkt börja blogga som vanligt igen.
Annars så har jag faktist bara slappat det här lovet, dock inte riktigt av val... fick världens jävla dunder feber precis när lovet började och hade det i ungefär 5 dagar.. så det sög väl en aning.
Nu är det näst sista lovdagen och sedan börjar skolan igen, får hoppas den här veckan går snabbt för att sedan ha en rolig helg där på (Får vi hoppas)
Nä nu ska jag sluta skriva, puss!

Från instagram!

RSS 2.0