FRUKT


KAN DET BLI VARMT IGEN?

Vaknar upp av att det har snöat inatt.. Inte alls okej! Tove sov hos mig inatt och vi åt en massoooor med frukt. Ikväll blir det the hunger games!

 


MATT CORBY - BROTHER

Bästa jag hört på länge, sjukt bra är killen

SICK AS HELL

har influensan eller något liknande, så ligger hemma och har feber, hosta, huvudvärk osv osv.
Började hosta blod idag också (?) vi har ingen anning varför men tror att det är för att jag inte har rört mig mera än knappt två steg på tre dagar så det är något som hänt med blodet osv.
hoppas jag kan gå till skolan på fredag! saknar fan det..
aja finns inte mycket mer att skriva just nu, shaoo

/ det roliga är att för tre dagar sedan la jag upp att det gick så bra nu och att jag mådde sjukt bra (som jag gjorde) och att jag skulle till gymmet och att tove & jag skulle gjort det tidigare men att någon alltid blev sjuk (tove eller tränaren) och så fick jag influensan dagen innan! sån jävla otur jag har haha..

FÄRGA HÅRET..


Imorgon blir det gymmet med tove! nu ska vi allt bli fit haha!
vi skulle ha börjat för länge sen men det har alltid varit någon som har blivit sjuk och dit och dat..
Sen blir det att färga håret i veckan!! Jag har ju ombre hår som ni kanske ser på bilden, men vill ha mera, så ska köpa blekning och färga själv. Har checkat massor med videos på yt nu så är redo! hoppas det blir bra!
Juste har äntligen gjort klart min svenska uppgift om andra världskriget..
Mår sjukt bra just nu och hoppas det håller sig kvar länge!

det går bra nu kompis det går bra nu,

RIGHT NOW


LIVET LEKER

tja, jag har inget alls att skriva om mer än att idag blev det mjölkkrig i skolan och jag menar det, tove blev vild och kastade på fredrik. Har också sytt en ganska fin tröja på slöjden som blir att använda, ska dock göra några ändringar.
Sedan imorgon får jag barnbidraget och då blir det stan med tove för att köpa smink och kanske kika efter ett och annat plag på h&m.
livet leker och jag mår bra, wiho


BIG WHITE ROOM

galet bra den här låten är och jessie är världsbäst, lyssnar om och om igen.
endå lyssnade jag på den här nästan varje dag sedan den kom ut och har fortfarande inte tröttnat på den



WE GOT THE BEAT

hejhej, sitter framför tvn och tittar på bb, fattar inte varför det är på när jag sitter med halvöppna ögon och har john mayer i öronen.
Förövrigt har helgen varit ganska rolig, i fredags var jag på rockbandyn sen efteråt somnade jag brevid älskade tove hemma hos henne, på morgon åkte vi hem till mig och jag duchade osv, sen tog vi en sväng ner till joans och beställde en smoothie.
Runt 7 på kvällen drog vi till marmobyn på fest, sen sov jag kvar där.
Sen åkte jag hem och sov till kl 6 på kvällen och nu sitter jag här, imorgon är det skola och jag vill bara ligga hemma hela veckan och titta på himym avsnitt och dricka te, men så bra är ju tyvärr inte livet.

hejsvejs på er



KOM TILL GARDEROBEN

blir att beställa det här när barnbidraget kommer, behöver verkligen nya jeans och den stickade tröjan har jag suckat efter länge, dock vet jag inte om jag kanske ska köpa i röd eller grön, eller vit...



MY DAY

Hej hej, sitter framför big brother just nu med syrran. Min dag har varit helt okej, var först i skolan och gjorde so prov som gick förvånadsvärt bra! Sen åkte jag hem och plugga sen blev det stan med Elin för dansträning, träffa matilda också sen kom jag hem och så blev det mer plugg.

 


TOAST

image description

SJUK

tja, har inte skrivit på några dagar för jag har inte direkt något att prata om, Har varit sjuk under veckan men gick på fredagen till skolan, Sen igår var jag så trött så somnade direkt när jag kom hem sen hjälpte jag familjen att laga mat och konstigt nog brukar jag moffa maten när det är fläskfile och klyftpotatis, men åt jätte lite haha.
Idag vet jag inte alls vad jag ska göra får se.

ÄLSKAR DIG

du är världsbäst för mig, vad vore jag utan dig bästavän?

SER UT SÅ HÄR IDAG


MER BILDER

mer bilder från helgen.

REMIND ME OF SOMETHING ELSE


THAT'S HOW WE DO IT

här har ni några bilder ifrån helgen! Orkar inte lägga upp alla nu så det får bli någon annan dag.
(fick typ inga bilder från kvällen för glömde helt bort att jag hade kameran, så är mest från morgonen och innan det blev kväll)
När vi kom till t-centralen i norrköping så möte vi upp rebecca sen åkte vi till henne (utanför norrköping) sedan lagade vi tacos och sen kom dom andra tjejerna! sen fortsatt kvällen i ett tomt hus som vi hade gjort i ordning, dom hade typ en gård med tre hus brevid varandra, var fett soft.
Och kvällen blev riktigt lyckad! så får hoppas det blir igen, vilket det nog kommer bli i sommar!
Förövrigt så kanske jag ska med emma och rebecca till stockholm den här helgen som kommer för att titta på big brother live sändningen på söndagen, men vi får se för det blir lite krångligt efter som det är skola efter och dom bor i norrköping & jag i vingåker.. men det får jag skriva om mera senare.
Just nu lyssnar jag på musik och dricker te! ska sätta på ett vampire diaires avsnitt snart och sen blir det duschen. puss!

MOT NORRKÖPING!

tja! sitter just nu vid min systers dator och har piffat upp mig lite! kl 2 skjutsar pappa tove och mig till stan så tar vi tåget där ifrån kl 3 till norrköping! ska fira Rebecca som har fyllt 16 år med ett gäng tjejer!
Igår så tog jag det mest lugnt, åkte till frida kl 8 ungefär och var där till kl 11, vi chillade och var med jonte, arvid och lucaz. Nu ska jag packa och äta lite mat, har inte ätit något på hela dagen nu när ja tänker efter.
Puss och hoppas ni har det bra och festar lugnt i helgen haha!
btw, tar med mig kameran så kommer upp bilder förmodligen någon gång i veckan.



BLOGGNING FRÅN IPAD

Tja sitter vid tven och tittar på big brother (inte alls beroende) var i stan med Tove idag och köpte present till Rebecca sen träffa lite folk. Imorgon är det fredag äntligen! Sen på lördag talar man tåget till Rebecca, woopwoop! juste färgade håret igår också! blev sjuuukt nöjd blev en variant av utväxtfärgning ser lite ut som dip dye, ska färga mera snart igen. Bild får ni snart!

 

 

 

 


RSS 2.0