SICK AS HELL

hej bloggen. 
Nu är det så att den där ''förkylingen'' jag skrev om i måndags (?) tror jag det var, har blivit rena monster influensan! har mått skit dom senaste dagarna! dock mår jag mycket bättre nu.
Har varit hemma från skolan hela veckan, och jag vet inte vad det värsta är, Att jag har missat en massa i skolan eller att jag inte kan träna! Men imorgon ska jag försöka dra mig upp till skolan.
Skulle ha gått idag för mådde ganska bra igår, förutom att jag hostar en massa. Men jag tänkte att det gör inte så mycket, men jag vaknade runt 3 gånger inatt av att jag hostade så mycket så jag höll på att spy, så sprang till toan  ganska mycket + vaknade upp med världens feber. 
HOPPAS! verkligen jag mår bättre imorgon.

Nä nu ska jag sätta på ett nytt avsnitt av gossip girl och ta lite hostmedicin :(
det enda bra med att vara sjuk är nog att man får lite som man vill, Pappa kom hem med en kebabtallrik förut och räddade mig! 
Juste! vi hade skolfoto också idag, som jag tyvärr missade... Och då kom jag att tänka på att jag faktist aldrig har missat ett skolfoto! känns lite tråkigt att jag gjorde det nu i 9an också.. men men.
Puss

FRIENDS, LOVERS OR NOTHING

assååååå aahh vad är det för någon jävulsk förkylning jag har åkt på! asså jag menar jag mår ganska bra utåt jag har inte feber eller något sånt, men min hals seriöst dödar mig. Känns som en motorsåg eller något..
Nä så här vill jag verkligen inte ha det! men men, tittade på schemat till imorgon och det var faktist väldigt bra inte så jätte långa raster men endå bra upplagt med lektioner, sen har vi en hålltimma i slutet sen musik direkt efter. 
Sen så får jag absolut inte glömma busskortet imorgon, har gjort det dom senaste dagarna och har fått gått till mormor och morfar för jag är så jävla lat så orkar inte gå hem... haha
Dock är det inte fel att bli behandlad som en drottning haha, fan vet inte vad jag skulle göra utan min mormor och morfar. Träffar verkligen dom varje dag, skulle inte klara mig utan doms bullar och att inte kunna gå till dom när jag inte har någon stanns att ta vägen.

I helgen blir det tjejkväll med brudsen,  först joans med hanna,tove & elin sen drar vi till elin och sen får vi se vad vi hittar på där, blir nog en massa tjejsnack och mys osv. Kommer nog bli kul!

Puss

RANDOM BILDER (visa är gamla, och några nya)

SJUK

Jahap då har man gått och blivit sjuk! så himla typiskt mig att bli det när skolan precis börjar.
Dock kommer jag inte stanna hemma någon gång i veckan, jag var borta så sjukt mycket förra året så om jag är borta en dag så kommer jag in i någon rutin att vara hemma en gång i veckan typ.
Har blivit otroligt hes och har fruktansvärt ont i halsen, plus hostar en jävla massa. Så har råkat på en dunder förkylning, men tror att om jag försöker hålla mig inne efter skolan varje dag så kanske jag blir bättre. Och att ta det lugnt med att prata.. (jag är världens prat apa, så vi får se hur det går..) har försökt varit tyst här hemma nu enda sen jag kom hem från skolan. Inne på tredje koppen av te också! kommer nog dricka upp hela förådet tills kvällen.
Nä nu ska jag gå och fixa lite med några kort jag har och papper osv.. sen blir det att göra en uppgift från svenskan.
Har ju börjat med att jag försöker bli klar med allting tidigare än det ska vara inne, så jag inte behöver stressa i sista minuten.
Dock om min förkylning förvärras så blir jag nog tvungen att vara hemma.

Bye bye mates
 


LEGENDS OF THE FALL

asså seriöst jag orkar inte hur jävla snygg och bra brad pitt är på skådespeleri, fan vad jag gråter hela tiden.
Och han är med i min favorit film och det finns ingen annan film som jag tycker är bättre, och det är Legends of the fall, om ni inte har sätt den så MÅSTE ni det. Kommer alltid vara min favorit.
så sjukt bra skådespelare som spelar i den filmen också, och man gråter nästan hela tiden.
Har sätt den hundra gånger typ, tittade på den nyss! usch vad jag önska jag var angelina jolie just nu. 
och om inte fattat det så tycker jag brad pitt är den snyggaste människan som finns på hela jordklotet. Bara så ni vet..
Lite om filmen, den utspelar sig runt 1914-1935 fast filmen har ett slut vid 1963 då brad pitt dör, man får se lite ur första världskriget osv. Det handlar om brad pitt som spelar (tristan) och hans två bröder, som bor i Montana med sin pappa som har varit en överste i kriget ''colonel ludlow'', en av bröderna (samuel) ska gifta sig med en kvinna, som sedan alla bröderna blir kära i... handlar om indianer osv också och hur alla dör efter åren får man även se. 
Tänker inte berätta mera, men man måste bara se den!




LITE NYTT

hej! nu har jag inte skrivit sen i onsdags, och kommer nog inte bli så mycket bloggande framöver heller.
Konsentrerar mig jätte mycket på skolan nu, gjorde till och med en massa extra uppgifter på so:n igår hemma på en fredag.. haha 
just nu sitter jag hemma och dricker så mycket te jag kan och försöker vila, känner på mig att jag börjar få värsta förkylningen, mår inte alls bra och har sjukt ont i halsen. Och jag får absolut inte bli sjuk för jag kan verkligen inte vara hemma från skolan, jag missar så mycket då.
Annars, så var jag på marieberg i torsdags, hitta inte så mycket men blev lite iaf!
skolfoto på torsdag också. Kommer väl se helt rubbad ut som vanligt haha! 
Nu ska jag försöka vila. 

Puss

följ mig på instagram: emiliaarvidsson


FÖRSTA SKOLDAGEN

tja! första skoldagen avklarad nu då, det var helt okej vi hade iallafall inga vanliga lektioner och vi slutade kl 1.
Dock skulle hela skolan göra någon jävla övning och hålla händerna och det hade ju inte lärarna tänkt ut helt, blev helt fail och alla fick gå in. Sen har Hanna börjat i våran klass, det hade hänt lite saker för henne i hennes förra klass som jag inte tar upp här, Men är jätte glad för det. Hon är en av mina äldsta barndomsvänner så kul att få kontakt igen!
Efter skolan åkte tove och jag hem till mig och drack kaffe och spela kort, & snacka om allting, så skönt att ha någon att prata med om verkligen ALLT, love youu
Hon åkte hem nyss. Vi tittade på balklänningar på internet också eftersom vi har bal nu i 9an, vi hittade mycket fint.
Nu har jag precis ätit och ska dra ut på en springtur!

Puss



MONEY MONEY

Får damp gjorde värsta inlägget om en massor med grejer, sen sluta internet funka.
Aja kortfattat! Kom nyss hem från gymmet & jag har äntligen fått motivationen tillbaka! 
skolan börjar imorgon och jag är taggad till tusen att göra allt för att nå mina mål, och jag är 1500kr rikare! woop
och säsongens första avsnitt av svenska hollywoodfruar är kl 9 ikväll, sen efter det blir det sängen på dirren.

PEACE OUT

TIDIG MORGON OCH SPRINGTUR

sitter just nu och dunkar ''i love it'' med icona pop på datorn och snackar med tove.
Har nyss varit ute på springtur (eller nyss och nyss, en halvtimme sen kanske) glömde sätta på min app så vet inte riktigt hur långt men runt 3km tror jag. 
Gick upp kl 6 idag även ifall jag fick dra mig själv upp ur sängen, för sov runt 3 timmar bara.. men men var tvungen så jag får sömn innan skolan imorgon! dock är det sjukt skönt att gå upp tidigt, Man har så mycket tid för allting. 
Det första jag gjorde när jag gick upp var att ta en dusch, sen satte jag på kaffe bryggaren. 
Gjorde två knäckermackor med pickels och ett stort glas med apelsin juice, sen satte jag på tvn och titta på the voice! älskar det programet, tittar på det varje morgon innan skolan.
sen drog ja ut och sprang runt halv 11 eller någon gång då, Senare ska jag antingen till gymmet eller marieberg, mamma har inte svarat på mitt sms än, men vill verkligen åka för måste köpa några grejer. Och vill åka idag för vill  helst ha några grejer innan skolan.


OR

NYA TRÄNINGSKLÄDER

hejhej! kom nyss hem från stan med mamma och pappa, vi tog först en sväng på mcdonalds, dock hatar jag mc, om jag måste äta något (vilket jag gjorde för var dö hungrig, hade bara druckit kaffe på hela dan) så äter jag kyckling nuggets med vitlöksdipp.
Sen hittade jag ett presentkort på intersport från 2010 hahahahah..(350kr) lite sent kanske men det gällde tydligen i 10 år! fick det när jag fyllde 13. Så köpte löparbyxor och lång ärmad löpar tröja. 
Sen storhandla vi mat på willys, Har sjukt ont i huvudet just nu, mest för att vi åkte bil, klarar verkligen inte av att åka bil eller buss alls! 
Så nu ska jag bara sitta vid tvn och inte göra något speciellt, dricka lite tee, för har ont i halsen.
Skulle igentligen träffa tove idag för det var så länge sen vi sågs, men hon hade 39 graders feber, så hoppas hon kryar på sig!! vill verkligen att hon ska komma till skolan på onsdag, så håller tummarna att hon blir frisk.

ganska dålig kvalite på bilden, tog den bara snabbt med iphonen.
kanske lite tråkigt med bara svart, tänkte ta en turkos tröja men det är inte riktigt jag, så blev svart på båda.

HÖST KÄNSLOR

Nu när skolan börjar på onsdag, och det börjar bli kallare ute så vet man att hösten kommer. 
Och det får mig att tänka mycket, ja blir alltid deprimerad på hösten.
Inte i början, först är jag ganska glad för att man träffar alla vänner, Men sen när man är inne i skolrutinerna så blir allt bara jobbigt, Solen går ner vid 4 och det blir mörkt, man har ingen lust att gå till gymmet eller träffa någon, och sen har man en massa plugg. Och sen måste du lägga dig tidigt för att gå upp sådär jätte tidigt även ifall du knappt inte kan komma upp ur sängen. 
Sen blir det också att man inte träffar så mycket kompisar, för att dom gör annat och när dom har tid har du massor med plugg. Ja menar man träffar ju alla i skolan och så och inte är jag ledsen då, det blir mest familjen som påverkas när man kommer hem och är jätte sur, och mamma frågar om man kan städa rummet eller göra läxorna, så blir man så sjukt irriterad. 
Men sen tänker jag på att jag inte är så deprimerad då igentligen, det är bara visa dagar.
och jag är så sjukt glad att jag har tove, ja menar alla borde få kunna ha en bästa vän! när alla andra gör något eller när man inte orkar se dom människorna, så finns alltid tove där. 
Vi brukar bara vara och göra läxor ibland, Ja menar förra året i skolan så åkte vi inprincip varje dag efterskolan hem till någon och bara var med varandra och skratta & prata. Och det är så sjukt skönt att ha det så, För ja träffar nästan aldrig någon annan, eller det är väl visa veckor man är med massa människor efter skolan och sen nästa är man inte med någon av dom. Jag tror det är många som har det så också.
Sen brukar ja bli deprimerad för att jag har ju typ ''hudproblem'' eller jag blir extremt torr i ansiktet på vintern, dett har inte varit så farlig alla andra år, men förra året så fick jag va hemma i nästan två veckor för att det typ ''ramla'' hud från ansiktet, och ville inte visa mig i skolan. Och det gjorde ju att jag missa massor i skolan, förra året var det också nära att jag fick gå om, och inte för betygen, ja hade faktist bra betyg, men jag hade varit borta från skolan 20% under hela året, och det är för mycket. Och det var ofta för att jag inte kände mig bekväm med att gå till skolan för olika saker och ibland för att jag bara var lat haha..
Men men mitt mål den här hösten/vintern, är att göra mest plats åt att göra läxor och sånt. Och verkligen fokusera i skolan, och att också ha tid att gymma iallafall tre gånger i veckan. Sen att försöka träffa mera av mina kompisar från skolan efter skoltid eftersom det är vårat sista år tillsammans.
Jag brukar göra sånna här mål för mig själv, så när man har uppfyllt några iaf, så mår man sjukt mycket bättre!

skrev det här för att skriva av mig alla tankar, och också för att skriva att jag kanske inte har så mycket tid för bloggen eftersom jag ska sattsa på plugget i år. Ja gjorde inte riktigt mitt bästa förra skolåret.





AUTUM


CUTS LIKE A KNIFE

Jag älskar att fota när jag väl gör det! dock så har det inte blivit så mycket av det vilket är synd, för jag har en väldig t bra systemkamera. Men jag kan inte så mycket om den eftersom jag nästan aldrig fotar, men jag har bestämt mig för att börja göra det mycket mera! 

Några bilder på min katt lobelia som jag tog för några veckor sen.

M

TUMBLR

ta och checka in min tumblr vetja! Ni kan ju följa mig också! skulle vara jätte snällt.

http://rewindthehappines.tumblr.com/


WALK ON BY

hejhej! jag har verkligen ingenting speciellt att skriva, så blir nog inget bloggande idag. Nu ska jag äta! 



HÅR FÖRÄNDRING...

jag vill färga håret igen, och den här gången vill jag få hela håret i en nyans. Dom senaste gångerna jag har varit hos frissören har jag färgat utväxtfärgning varje gång (ombre), Den senaste gången blev håret väldigt just där nere och vill ha så som håret är där nere i hela håret, dock lite mer åt det gyllen/ljusbruna hållet. Mitt är lite mer åt blond/orange, ska visa bild hur jag menar. För ungefär mer än ett halvår sen så hade jag kolsvart, i vintras ungefär. Och hade haft det ett tag, och det var då jag färgade ombre och jag har faktist bara färgat håret två gånger det här året och det kan man inte tro eftersom jag hade kolsvart först och nu är det ljusbrunt/blont i halva håret. Men det är för att mitt hår bleks jätte lätt! det märkte jag jätte mycke sen sist jag färga och det var ungefär två månader sen. Efter bara en vecka i solen så var håret sjukt mycket ljusare än jag färgade. 
Dock vet jag inte om jag ska göra hos en frisör eller hemma? vet inte om det kan bli helt fel eftersom jag har olika nyanser i håret, och om jag bara slänger på tex. en gyllenbrun färg så kan det bli tokigt..
Aja får tänka över det.

Vill ha det precis så som Lana har på den första bilden åt vänster och i mitten, den sista ser lite för orange ut. Vill alltså inte ha åt iorange hållet.
 

 

18:26

Eftersom skolan börjar snart så har jag börjat tänkt mycket på gynmasium & vilken linje jag ska välja.. tycker det är sjukt svårt och jag måste ju bestäma mig snart.
Antar att jag får en bättre syn på det när jag väl börjar skolan och kan se vad jag vill.
Ska iallafall bara rikta allt mot skolan det här skolåret och inte missa lektioner och sånt, Och det blir väl lättare nu också när det inte är så mycket som ''intresserar'' mig att skolka.
haha förut skrev lina till mig om jag kunde skicka den här '':$'' smilisen på fb, för hon kunde inte göra den på sin dator, men dum som jag är trodde jag att man kunde få en smilis när man skriver den så ja bah Men ja kan inte heller se den?!? hon bah jo men du skicka jo den.. hahah fick ett gott skratt.
nu ska jag ta och göra soppa och sätta på ett vänner avsnitt, Shao!

KEEP YOUR HEAD UP

den här tjejen är så sjukt bra! den första videon med henne såg jag första gången för ett år sedan och blev helt galen i henne, Och sen gör det ju det ännu bättre att hon sjunger bästa låten med bästa ben howard.
 

15:27

God eftermiddag! eller det blir nästan morgon för mig haha.. gick upp vid 12 och tog en kopp kaffe, sen somnade jag i soffan och vaknade för två timmar sen ungefär.
Har tittat klart på säsong 4 av 90210! bara att vänta tills dom nya kommer ut.. haha kommer bli konstigt att inte kunna sätta på ett avsnitt av det varje dag, men men spännande tills nästa börjar.
ska göra varma koppen nu, sen kanske sola lite.



PRIVATE PRACTICE

orkar inte göra den där dagar grejen haha, börjar med alla dom när ja känner fört.
Har inte gjort något speciellt på hela dagen, drog ut på en lång promenad istället för gymmet sen gjorde jag pasta och ''min'' tomat sås, gör den typ varannan dag, älskar den! Och nu sitter jag och tittar på private practice tror jag det är på tvn, och har lady gaga i öronen.


 

SKINNY LOVE

Hej! vaknade kl 2 idag ganska sent, eller igentligen gick jag upp vid nio för skulle till marieberg men sen så orkade jag inte och ska endå åka och shoppa senare i veckan.
Har försökt med att börja äta nyttigt och mindre mat för vill gå ner i vikt osv, och nej jag bantar inte osv, jag äter bara nyttigt + gymmar.
Har ätit lite skräpmat så har fuskat, men har annars ätit mycket mer nyttigt och mindre än förut.
Ska börja nu seriöst när skolan börjar, det blir lite mer att man slarvar när man har sommarlov.
 
nu ska jag titta lite mer på 90210 sen tar jag nog en promenad till gymmet senare.


TILLBAKA!

tjenaaaa bloggen! eller vad man ska säga.. har alltid så svårt för vad man ska börja med att skriva typ ''hejhej'' eller bara komma in rakt på sak vad man ska säga.
Aja! har inte skrivit på väldigt länge nu, och känner att jag vill börja skriva varje dag nu när skolan börjar snart. Längtar inte ett dugg! vill verkligen inte gå upp jätte tidigt på morgonen, behöva vara glad även ifall man inte är det och sen så klart alla prov osv.
Längtar mycket mer tills jag börjar gymnasiet, känns som att man har gjort sitt på vidåker nu.
Sen jag skrev sist har jag inte gjort så värst mycket, har bara hängt med kompisar, har också börjat gymma igen. Blev lite som ett uppehåll under sommarlovet, dock bara typ 1-2 gånger i veckan, när jag börjar skolan ska jag försöka gymma varje dag.
har blivit galen i 90210 bästa serien evaaaaaah! haha är redan inne på säsong 4! nu ska jag göra te och sätta på ett nytt avsnitt.
Ska upp ganska tidigt imorgon gemfört hur sent jag kom upp idag (kl 3.......) ska dra till marieberg en sväng, dock har jag inga pengar men mamma pröjsar nog på något iallafall.
Juste följ mig på instagram!! emiliaarvidsson
fast nu när jag börjar blogga igen kan jag lägga upp bilder varje dag antar jag.

 
Juste börjar med dagar grejen imorgon.
peaceeeee!

RSS 2.0