EGO X100



 

FREE AS A BIRD

hejhej, nu är jag nästan helt frisk så det är ju bra! blir endå en hemmakväll idag för är inte riktigt på humör att gå ut endå. Har inte ätit något på hela dagen så är riktigt hungrig nu, luktar väldigt gott i köket, tror vi skulle äta potatis, kräft soppa, och vitlöksbröd & typ köttbullar också.. Låter riktigt gott! 
Förövrigt så blir det nog lite maskerad fest i helgen, dock har jag ingenting att klä ut mig till! så har lite kris.. men vi får se, kanske hittar på något eller lånar av någon.

Nä nu ska jag kolla på greys anatomy och äta lite av skräpmaten från igår (bilden), haha åt inte ens en 3 del av
det som är på bilden, åt mest godis.. 



GODIS SUGEN

hejhej, fick mera sömn inatt en jag trodde så det var ju bra, dock har jag fortfarande feber och har ganska ont i halsen, fast endå bättre än igår.
Eftersom jag har börjat kolla på sista säsongen av jersey shore, så bestämde jag mig för att ladda ner dom första säsongerna, så tittar på första säsongen just nu, Och ska försöka tvinga pappa att åka och köpa lite godis till mig, är ju trotsallt sjuk.. 
 
Puss

HATAR MITT LIV

Mår fortfarande väldigt dåligt, och är jätte frustrerande att inte kunna äta när jag är hungrig, det går liksom inte ner.
Har sjukt ont i huvudet, och har feber med så ena sekunden fryser jag jätte mycket och måste ha typ 3 filtar och ett täcke, och sen så svettas jag som en jävla gris. Plus att jag har jätte ont i halsmandlarna, dock har jag tagit lite tabletter nu så det känns bättre, men kommer antagligen inte få någon sömn i natt.
Nu ska jag fortsätta kolla jersey shore och bara vilja dö.. haha. Godnatt.

var bara tvungen att tillägga, är jag den enda som tycker det är skiiiit irriterande när dom sätter dit ett ''pip'' när någon svär, och dom gör ju det ganska ofta i den serien, haha jag menar det är ju inte precis små barn som tittar och man vet ju ändå vad dom säger..

SICK

Kul att man vaknar upp efter kanske 2 timmars sömn av att halsen är helt svullen, kan knappt andas och har feber. Seriöst? Sjuk på lovet? Får verkligen hoppas det här bara varar i två dagar eller något, kan inte äta eller sova heller, har vart vaken sen typ 6 imorse. Sitter just nu och tittar på Greys anatomy och dricker te medans jag försöker trycka i mig en massa honung.. Har sjukt ont i halsen! Och inte har vi några mediciner heller, men som tur är kommer pappa vid lunch med en massa skit mot halsen. Är skit arg just nu. Hejs!


BOWLING, PIZZA, NYTT..

Fredagens bravader var okej, hade kul vissa stunder men i helheten var det väl inte jätte dåligt. Men men avslutade kvällen ganska tidigt, slockna vid 2 ungefär. Dock kom elin hem till mig runt 4 haha..
På lördagen igår alltså, satt jag och kolla på snooki och JWoww hela dagen med elin,  Sen drog jag även en sväng och åt mat hos mormor och morfar.
Idag åkte jag till stan vid 11 kanske, bowlade med familjen.. kom sist.. och fick typ rage så som den vinnarskallen jag är. Men blev sedan glad igen för vi åt mat på barken, blev en margarita. 
Sedan hemma i vingåker igen så åkte mamma och jag till outleten, köpte en ny (Jätte snygg!) väska, plus varma vantar.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, lite halvt trött.. kanske tar en tupplur. Och senare blir det fika med bästavän på joans. Och ikväll har jag inga planer, så vi får se vad som händer då.

Puss


UTKLÄDNINGSDAG

Äntligen höstloooooov! så himla skönt! Skoldagen var sådär som sista dagen innan lovet brukar vara, alla vill hem och man får inget gjort på lektionen. Elin och jag var utklädda till ''stridspiloter'' hennes brorsa hade dräkter, är ju sista året på vidåker så då får man bjuda på sig själv! våran klass vann priset för ''mest utklädda klass'' också.
Just nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå så att kvällens festligheter kan börja. Elin kommer hit och gör sig iårdning,sen vart efter kommer nog frida & tove, och sen så drar vi.
Får hoppas det blir en bra kväll! Under lovet har jag inga speciella planer, men ska försöka göra något kul av det iallafall! 

Puss! skriver imorgon.


LIFE GOES ON

orkar inte skriva något speciellt idag, hade nyss skrivit ett väldigt långt inlägg om massa tankar osv, men det försvann för internet strula, var smått arg innan, och nu är jag mer arg så vill inte skriva på bloggen då.
Men det var väl bra endå, ingen vill väl läsa emo inlägg haha.. behövde bara skriva ut mina tankar.
Men får hoppas jag mår bättre imorgon, hade utvecklingssamtal idag som gick bättre en jag trodde. Hade iallafall inga stora klagomål från någon lärare eller någon fara med betygen. Och det räcker bra för mig.
Imorgon är det utklädningsdag och höstlov efter det, Låter toppen i mina öron!
 
     från instagram arkivet

 

 

 

HOLLYWOOD FRUAR

ligger just nu i soffan med datorn och tittar på sista avsnittet av hollywood fruar, för somnade ganska tidigt igår så missade det. Är  ledsen att det är  sista avsnittet.. tittar på det hela tiden annars! dock blir jag alltid lika irriterad på att alla pratar dålig engelska.. haha, sista säsongen buhu, the end of an era...
Var i skogen idag med skolan, så luktar rök nu och är sjukt trött, så ska sova efter det här avsnittet.
Blir förmodligen att jag drar in till stan ikväll, måste köpa lite krimskrams.
Har också upptäckt idag att jag pratar väldigt mycket med mig själv fast antar att många gör det... eller? haha 
skriver mera ikväll! Puss

 

 

 

OCT 23

hejhej, sitter just nu och har en massa plugg framför mig.. bara att börja! men tänkte först skriva ett litet inlägg.
Skolan gick ganska snabbt och fick reda på att jag fick A på musikprovet! så är jätte glad för det.
Efter skolan gick jag med elin till joans och vi satt där i säkert två timmar iallafall och prata om en massa minnen, har inte varit med henne på länge får hoppas vi kommer ses mer nu, var trevligt!
Imorgon har vi frilufs dag i båsenberga, och jag längtar verkligen inte! för jag kommer frysa ihjäl, men måste vara med någon gång för är annars alltid hemma när det är sånt.
Aja nu ska jag börja med plugget. Puss


MORNING!

Godmorgon! Vill bara ligga kvar i soffan och titta på the voice med en kopp te... Kesha ska ju dit om typ 2 minuter och jag måste åka. Aja, hejs


 

JOBBIGA MÅNDAG

godkväll, sitter just nu i mitt kök och har musik i öronen samtidigt som jag försöker plugga.. dock går det inte så värst bra, men har iallafall gjort klart matten och nästan no:n måste bara skriva en kort väder rapport, suger verkligen på det. Annars har jag inte så mycket mer plugg i veckan förutom en teknik uppsats, ska börja på den imorgon.
Förövrigt så gick skolan relativt snabbt, dock kändes dom sista timmarna som evigheter. Efter tog jag bussen hem på direkten, gjorde te och la mig & sov i en 20 minuter kanske. Vaknade sen och var fruktansvärt hungrig, så gjorde lite rostad macka. Sen har jag bara slappat hela dagen i mina mjukiskläder och försökt hållt mig vaken Och nu ska jag sätta på gårdagens solsidan avsnitt och göra lite te. Sen blir det sängen på direkten, är sjukt trött..
 min spotify lista ---- > sånt där

åt ben and jerrys för någon dag sen, sååå gott!


 

 

I CAN'T MAKE YOU LOVE ME

bästa bon iver.

OCT 21

Hejhej, Elin skjutsade hem mig för kanske en timme sen och sitter nu och tittar på hollywoodfruar. Bion igår var inte riktigt lika läskig som jag trodde den skulle vara, men det var vissa stunder då man blev skit rädd, satt mest och höll för ögonen under filmen haha.. Slutade kvällen kl 5 hemma hos Elin efter lite bilåkande och annat. Hade kul! En bild snodd av linus och den andra av elin.


hahahah asså tänker alltid på mig själv bara för att jag har världens jävla cp skratt, alla som har fult skratt! haha och alla gånger tove och jag har suttit och skrattat åt något kul sen börjat skrattat åt varandras skratt....


PARANORMAL ACTIVITY

Nu drar jag till elin, och senare tar vi bussen till stan & vid 8 blir det paranormal activity 4! kommer fan pissa på mig eller något.. sjukt rädd för skräckfilmer! haha. Men tror endå det kommer bli en toppen kväll! Puss

 

SKA FÖRSÖKA BLI BÄTTRE PÅ ATT SKRIVA

Det var länge sen jag skrev ett ''vanligt inlägg'' som inte bara var något snabbt jag skrivit från mobilen.. ska försöka att skriva lite mer en sammanfattning av varje dag, men är inte så värst mycket inne på datorn förutom när jag ska ladda ner någon film eller kolla en serie. Annars kollar jag mest fb osv på mobilen.
Men den senaste veckan har varit väldigt vanlig, hade studie dag i onsdags så tove sov över vi myste och satt mest  och prata & drack te hela kvällen, somnade vid 2. Haha fast tove var uppe till kl 5 tydligen, (hon hade min dator) Sedan på kvällen vid 6 gick vi till kyrkan och kollade när elin sjöng, ''utan dina andetag'' hon var jätte duktig! 
Och idag så var jag hemma från skolan, hade världens jobbigaste mensvärk. Sov till kl 2 kanske.
Sen har jag tittat på en massa filmer, bla meet joe black, pretty woman, oceans eleven. 
Imorgon blir det skolan och det är även fredag! super! Ska sätta på en till film nu, även ifall jag borde sova.. men det är ganska svårt eftersom jag sov så länge imorse. Godnatt!



GODNATT

Ett godnatt från mig, dagen har bestått av promenad i regnet, skola och filmtittande, Puss

 


HOS ELIN

Sitter just nu bredvid Elin i hennes säng, efter en kall tur med hennes moppe till Ica och lite överallt i vingåker. Förut när jag kom hem från Örebro så drog jag till
Joans och fikade med Elin & tove, var där i en och en halvtimme kanske, sen drog jag med Elin hem till henne. Senare ska vi till hennes grannar och äta god mat! Och ikväll ska vi kanske dra och träffa några, får se. Puss!

Köpte skjortan på bilden och en bb cream foundation.

 


MOT ÖREBRO


TAGGAD

Tja sitter just nu i soffan med en Loka och är utvilad från ett gympass med elin. Vi skulle igentligen gå på ett mag/rump pass men det var inställt så vi kör nästa torsdag istället, dock hade elin varit på det 2 gånger förut så
Vi gjorde övningarna själva! Och dom bar jävligt jobbiga, men känns jätte skönt efter. Känner att jag har kommit igång med träningen nu och börjar på riktigt nästa vecka! Sjukt taggad haha.. Nä nu ska jag göra lite te sen sova, för är riktigt trött.. Puss!


BLÄ PÅ ONSDAG

Sitter just nu och tittar på the voice och är skiiiiiiit trött, har inte ens fixat håret och kommer nog inte orka göra det heller.. Får hoppas den här dagen går fort, hatar onsdagar.

 


HEY I HEARD YOU WERE A WILD ONE


NYÅRSKLÄNNING

Har jätte svårt att bestämma vilken nyårs/julafton klänning jag ska besälla! Den ska ju vara mest inriktad på nyårsafton, så vill ha en glittrig eller något liknande! Förra året hade jag en svart ganska tajt och lång. Dom som är på bilden är sjukt fina allihopa, speciellt den tajta silvriga...


SOLSIDAN

Efter jag hade pluggat satte jag in en paj i mikron, och den var faktisk jätte god! Var köttfärs, chili paj. Efter det tog jag en dusch och sitter nu i soffan & tittar på solsidan! Senare så ska jag titta på The lincoln lawyer, var länge sen jag såg den. Godnatt!

 


NYA KLÄDER FRÅN MARIBERG

Haha tre inlägg idag! fan annorlunda för mig... aja antar att det är bra.
här får ni bilder på vad jag köpte i marieberg! 



 

DEN HÄR VECKAN...

Eftersom jag är så glömsk så glömmer jag att skriva varje dag, så kan skriva lite vad som hänt den senaste veckan! de 1 oktober, fyllde min minsta syster ronja 8 år! så vi firade henne med tårta och presenter, hon fick en mobil (inte en så värst avancerad eftersom hon är 8, men tror det var någon samsung, en rosa iaf) Och en cykel, sen lite annat. En av mina närmsta kompisar frida fyllde år den 3 oktober, var dock hemma och sjuk då. Men hon ska kanske ha tjejkväll i helgen så det ska bli kul ifall det blir av!
Och i fredags drog tove jag och jonte till stan för fest, var väldigt kul! blev lite nattkäk på donken också.
Och i går så var jag på volleybollen med elin & matilda, åt sedan hos mormor och morfar med mina kusiner.
Nu ska jag fortsätta plugga! puss

När ronja fyllde år!

Från i fredags!

Frida!

MUSIK HISTORIA

Pluggar in musikhistoria och dricker cola med Fleetwood Mac i öronen, en ganska bra söndag endå. Ikväll är det nya solsidan avsnittet på 4an kl 20:00, klart man kommer sitta fastklistrad då!


VILL HA JUL NU!

tjena tjena, kom nyss hem från skolan! regnar en massa ute, vill bara bort med oktober vädret och ha vinter nu! älskar när det är jul och man äter pepparkakor, lyssnar på jul musik och kan sitta inne med varmchocklad.
åh vad jag längtar! 82 dagar kvar till julafton.. får hoppas det går fort.
Igentligen borde jag dra ner och gymma idag, men tror nog inte jag orkar haha asså det enda jag gör på dagarna är sova... men passar på nu när jag inte har så mycket plugg. Och kan seriöst inte vara vaken utan att må skit dåligt.. (har världens jävla cp huvudvärk) måste käka tabletter och skit.
Aja ska sova nu, hejs

RSS 2.0