NIGGAS IN PARIS

så sjukt galen i låten lyssnar på den hela tiden, Jay-z är såååå bra!

FÖRSÖKER SPARA PENGAR..

godmorgon! sitter här och myser med en kopp te, Ska väl åka alldelles strax till skolan.
Skönt schema idag iallafall, blir matte först (usch) sen syslöjd i två timmar, Efter skolan drar nog tove och jag till stan hon ska köpa lite saker, och jag försöker spara lite plus att jag bara har två hundra spen.. haha.
Nu ska jag dra puss!


PLUGG, FÄRGTID, NORRKÖPING OSV

Tja grabbar, Kom hem från skolan för någon timma sen och har spenderat tiden till att läsa lite av min bok och dricka mängder med te, Ska strax byta om sen ner till station och ta bussen till stan med elin! (vi ska träna)
Sen ikväll blir det plugg plugg plugg, har även beställt färg tid till på onsdag! iihh, hoppas det blir bra.
Sen i helgen blir det att ta tåget till norrköping och sova hos Rebecca och fira hennes sweet sexteen med tjejkväll! kommer bli gryymt. PUSS

VÅR KÄNSLOR

Har nyss varit ute och lärt lillsyrran att cykla på en större cykel, glädjen man får av att se henne så glad av att kunna cykla på den! sen är det ju ett plus att hon kramar mig osv och säger tack tack!
Har även varit ute på en långpromenad, gud va fint väder det är ute! och det var nästan vindstilla idag, Kan gärna fortsätta vara så här plus varmare haha.
Nu ska jag ta och göra lite kaffe och sätta på ett himym avsnitt!

MORNING

bilderna är tagna nyss sjukt fint väder ute! vaknade för kanske två timmar sen sitter just nu och tittar på vänner avsnitt och dricker te. Ska strax göra mig iårdning, skriver senare!
FASHION AGAINST AIDS KOLLEKTION - H&M

Jag skrev i min förra blogg ett inlägg om h&m's kommande kollektion '' fashion against aids''
som släpps den 26:e april online! har nog aldrig längtat så mycket till en kollektion på h&m, gillar även Marni kollektionen älskar när det är mycket mönster och färger. Är totalt kär i bustiern, även den svarta klänningen.FÖRSTA INLÄGGET 17:40 TORSDAG.

tjena tjena! det här är ju då somsagt min nya blogg, Jag har försökt skaffat en på blogg.se ett tag nu men det har kronglat ganska mycket med mina emails osv, så om ni hittar mig i någon annan blogg på blogg.se Så är den inte någon jag använder! för tillfället bloggar jag på devote.se men vet inte riktigt om jag vill stanna där eller om jag vill byta hit.
Om jag nu får några nya läsare hit så kan jag ju berätta lite om mig själv, Jag heter Emilia petra arvidsson, och bor i en liten villa i en väldigt liten by utanför katrineholm, På fritiden dansar jag och köper mycket kläder (när jag har råd) försöker träna då och då också. Jag älskar att sjunga men är inte något jag riktigt sattsat på, Jag går i 8an på vidåker skolan och fyller 15 år den 6 maj.

Om min dag hittils så har jag mest virrat runt i huset, gick upp tidigt kl 8! även ifall det är lov (gillar att gå upp tidigt,känns mysigare) städade mitt rum sedan gjorde jag soppa ni vet sån där ''varma koppen'' tycker det är jätte gott!
Sen har jag mest hängt runt här, Gick ner en sväng med syrran också och drog en kebabtallrik på Maistro sen en sväng förbi Ica. Vi hade tänkt att kolla någon bio ikväll om vi hittar någon (och om vi orkar) något tips?
nu ska jag försöka fixa designen lite och göra en kopp te!


RSS 2.0