Nov. 29, 2012

Hejhej, ligger just nu i syrrans säng med en massa filtar och myskläder och tittar på himym. Blir Inge gym idag, har blivit mera förkyld (I blame myself, har på mig skinnjacka ute i minus grader) ska dricka lite te nu, haha dricker minst 8 koppar varje dag, så himla gott. Imorgon blir det att vara med tove efter skolan hos mig, Blir lite plugg och julmys! ska bjuda på en massor med kakor & varm chocklad. (snällaste bästavännen bara så att ni vet) Puss!


IN SCHOOL

Godmorgon! Sitter just nu och har engelska, lunch alldeles strax. Efter skolan blir det hem att plugga lite so, och sen gymmet. Förhoppningsvis en runda till scorette också, måste köpa nya skor! Haha måste bara tillägga att jag är lite stolt över mig själv, har börjat spara hälften av mitt barnbidrag varje månad (1000=500) och ska fortsätta me det tills precis innan jul, mest för att jag ska ha råd till julklappar men också för att jag slösar alldeles för mycket.
Nu ska jag börja jobba, puss


HOME

Hejhej! sen sist jag skrev har jag hunnit varit nere på vårdcentralen och tagit andra sprutan av livmoderhalscancer (gjorde inte alls ont, tror det var att jag var så spänd första gången att jag upplevde den ondare) Efter det gick jag til gymmet, och var där i 70 minuter ungefär. Och nu är jag hemma igen! har precis tagit en varm dusch, och just nu värker det i alla musklerna! haha men det är det värt, så himla otränad just nu, men märkte att det var lättare idag tillskillnad från igår, så det går uppåt! 
Skulle ha åkt och kolla på vinterskor också, för mina höstskor kan man absolut inte använda nu när snön har kommit (mocka skor) dom kan förstöras jätte lätt. Men han inte, så åker nog ner till scorette här i vingåker imorgon och tittar ifall jag hittar något.
Annars rullar veckan på, fick veta att jag fick c (vg) på min religion uppsats, dock lite besviken för hon skrev att den var bra men att jag skulle kunnat fått högre betyg ifall jag hade gjort lite ditt och datt.. haha fick bra betyg, men blir så himla irriterad när det står att jag hade KUNNAT fått typ ett B eller A...
Nu ska jag göra lite te och titta på friends. 
Vi hörs!

SNOW

Fy vad kallt det är ute! Men är glad över att snön äntligen kommit, så fint ute. Sitter just nu och äter kalla falukorv skivor och dricker jordgubbs te! Haha konstig mix, men älskar kall falukorv.. Ska också ta livmoderhals sprutan igen idag! Usch det är så himla obehagligt. Sen blir det gymmet efter. Puss

 


PEPPARKAKSBAK!

Hejhej, somnade under filmen! Så typiskt mig, så nu är jag inte trött alls och kommer förmodligen inte kunna somna sen, väldigt smart. Kan väl passa på att lägga upp en bild från idag, bakning med klassen!

 

 


TIERD AS HELL

Tjaa, kom nyss hem från gymmet! Hah äntligen drog jag mig ditt, var uppfriskande! Dock inte så värst hårt pass för jag är halvt förkyld plus skiiiiit trött, sov kanske tre timmar i natt, och nu ligger jag i min säng med myskläderna på, och ska strax även sätta på Johan Falk kodnamn Lisa! Alla säger att det är en bra rulle. Och dom andra Johan Falk filmerna är ju bra så det är den säkert. Efter det blir det en varm dusch Sen direkt sängen! Blir väldigt tidigt ikväll, men kan knappt hålla mig vaken!  godnatt!!!

 


PARADIS

Kom precis hem från stan med pappa, var inne på åhlens och köpte lösögonfransar, ögonbrynnspenna och foundation. Efter det storhandla vi mat på willys. Sitter just nu och fördriver tiden med att titta på sherlock holmes och äta paradis chocklad! så himla gott! 
Dock har jag en jävla ångest för vi har hemkunskaps prov imorgon och kan verkligen inte ett skit.. Ska försöka läsa på lite snart, men kommer nog inte kunna så värst mycket endå. 
Och sen kan jag tilläga att jag typ dör just nu, har världens jävla cp växtvärk i ena benet? fattar inte varför det bara gör ont i ena, haha växer i otakt...
 
Puss

BREAKFAST AT TIFFANY'S

hejhej! idag har jag för det mesta sovit och kollat på film, har kollat på dark shadows, casino royale och quantum of solace. Och alldeles nyss kollade jag på breakfast at tiffany's, en av mina favorit filmer! Audrey hepburn var så himla vacker så det är inte sant, Och älskar hur alla pratar och klär sig, ibland önskar man att man levde på 50-60 talet..
Nu ska jag sova, puss
tog lite screenshots under filmen, kläderna hon har på första bilden, älskar stilen.


 

BARNVAKT

Sitter och är barnvakt med syrran, supermario på Wii och glögg! Mysigt!  love you sistaaah


SOLA

Kom nyss hem från solariumet, var skit länge sen jag solade så tänkte att det var dags att börja igen! följde med mamma (som åker typ två dagar varje vecka, hon är seriöst en pepparkaka!! Ni som har sätt henne vet haha) och jag har också jätte lätt att bli brun, och bränner mig heller aldrig så tog 30 minuter, och fick världens jävla mega sträck vid troslinjen hahaha ser skit kul ut. Men ska försöka sola några gånger i veckan för är seriöst skit vit i ansiktet haha, aja nu ska jag titta på friends sen sova. Godnatt!


PLUGG

Just nu: pluggar ekonomi, och dricker te med julmusik i öronen! En bra torsdagskväll. Imorgon sitter jag barnvakt från 9- till ja hur länge vet jag inte haha, och innan det så blir det nog att träffa lite vänner, puss


-

Hejhej, kom nyss hem från skolan, har världens dunder huvudvärk så ligger i soffan och försöker vila bort den, skolan idag gick väldigt snabbt kändes det som. 


PUSS
/(jag idag)


CHRISTMAS SOON

hejheej, vart hemma idag, Hade ont i magen imorse och hade ont i lederna. 
Var ganska gött att gå upp vid 12 och äta american pancakes till frukost med varmchocklad, så fruktansvärt gott. Men har inte kunnat äta mera under dagen, för har fortfarande lite ont.
Imorgon ska jag dock till skolan, och blir nog att fika med tove efter och dra hem till mig, Var länge sedan jag var med henne på fritiden (förutom på helgerna) annars ses vi ju varje dag i klassen.
åh jag är en sån där som skulle föredra att ha jul hela året, kanske klämma in sommaren i två-tre månader emellan. Och det är inte typ skidor och sånt jag vill ha, för det hatar jag. Men jag är sådär jul galen! julmusik på högsta volym, varm chocklad, Julgran, Advent osv.. det är bara så mysigt!! 
Nu ska jag sätta på barninfiltratören - johan falk, PUSS

här får ni några listor som jag drogar sönder just nu:

The Christmas Playlist
Nu är det jul igen
 

 

MOVIE MUSIC

haha seriöst kan inte lyssna på någon av dom här två utan att börja stört böla!! seriöst bästa filmerna, och musiken är så jävla bra. haha herregud..  (fast bästa är legends of the fall)
och som ni kanske märker så är jag galen i brad pitt.
 
 

OMG SÅ JÄKLA GOTT

fyfaaan! det här är så jävla gott!! har bara ätit det en gång på en marknad i finspång, och det var sjukt gott! så jävla synd att det bara typ säljs på marknader och utomlands.
Det heter churros!


WALK ON BY


ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

Tjaaaa, när skrev jag sist? Var det igår eller i söndags haha! Minns fan inte. Aja jag gick iallafall inte till skolan igår, vi hade Mattedag och kände att jag gjorde mer nytta hemma, så tränade på engelskan till provet idag (vilket gick bra!) och min so uppsatts som vi lämnar in imorgon, har skrivit om jehovas vittnen, så sjukt vad vissa tror på? Jag är helt emot religion så inget av det vi läser nu låter rimligt för mig haha., men men vad gör man inte för betygen. Annars då? Skolan gick bra, åkte hem vid 3 som vanligt satte på senaste avsnittet av gossip girl och 90210, bästa serierna! Och himym också, såklart. Pappa gjorde även american pancakes förut, så jääääävla gott! Men blev väldigt mätt, (sirap,smör, och banan mmmmmm..) och nu sitter jag vid köksbordet helt själv med en kopp te, ganska skönt haha!
Längtar sjukt mycket till julen också, advent om två veckor!! Dock fattas snön fortfarande, hoppas den kommer snart. PUSS

 

p.s kanske ser lite konstigt ut med texten, men skriver på mobilen så.


HELGEN

Hejhej, har inte skrivit på två-tre dagar, I fredags sov jag över hos fredrik med, jonatan hannes och tove, Dock åkte tove hem strax efter vi åkte dit. Men hade as kul med killarna! vi satt uppe till kl 5 och pratade, haha blev en massa konstiga konversationer en av dom var att vi disskuterade om hunden eller katten var bäst hahahah..
på lördagen gick jag på bio med elin vi kollade på breaking dawn part 2, var sjukt bra!!, och vi missade 11 bussen så vi fick sitta kvar i stan till kl halv 2!! dock hade vi endå kul i slutändan, satt på mcdonalds och beställde typ all mat haha.
Idag skulle jag igentligen på innebandyn på vidåker, men vaknade kl 3, så kände att jag inte riktigt orkade, så har pluggat en massa idag, Gjorde äntligen klart religion uppsattsen och tycker den blev bra, får hoppas läraren också tycker det. Pluggade lite engelska också, Och nu ska jag sätta på dagens solsidan avsnitt, är fett bra att dom lägger upp dom på tv4play på direkten. PUSS

TRÄNA

Nej nu måste jag börja träna! sitter och läser mina inlägg från i våras, och tränade nästan varenda dag då. Och nu har jag inte gjort det på jävligt länge! inte alls bra. Dock är det inte så att jag inte gör något alls, jag brukar göra mag/rump/lår övningar hemma. Men vill verkligen börja gymma sådär mycket igen.
Nästa vecka kör jag hårdträning igen! nu har bestämt mig. 
annars, skoldagen var kort slutade kl 1. OCh har nog aldrig skrattat så mycket som jag skratta idag i skolan haha, först i ett grupprum med martin philip och tove, sen när tove gick runt och prata engelska haha dog.
Och när jag kom hem gjorde jag varmakoppen och sov i någon timma i soffan.
Nu försöker jag plugga lite, men kollar mest runt på datorn, Och imorgon blir det hallsberg med skolan för att titta på ett gymnasium där, blir nog kul! 

puss


NU SKOLA

Fuck vill dö, hatar onsdagar även ifall vi slutar tidigare.


TRÖTT SOM FAN

tjaa, orkar inte skriva så värst mycket är inte på blogghumör.
Men matte provet gick bra faktist, fick hjälp i sista minuten av pappa, så fick godkännt iallafall.
Sen fick jag veta att jag fick C på min MS uppsatts, inte bästa man kan få men är nöjd endå.
Annars, så går dagarna långsamt och jag är överdrivet trött hela tiden, har inte varit på gymmet på hundra år, och får mer ångest hela tiden måste verkligen börja träna igen. Men känner mig så dyster nu på hösten/vintern.
Nu ska jag titta på vänner och försöka vara lite glad.
 
VILL HA JUL NU!

FARSDAG

tjatja, idag har varit en riktigt ångest söndag, Dock en av dom bättre.
Har matte prov imorgon och kan verkligen ingenting, tog fram boken för flera timmar sen och satt bara & stirra på den, försökte göra några tal på ett papper vi fick för att förbereda oss till imorgon,  gick inge vidare. Så kommer helt klart inte klara det.. 
Annars så har jag ätit scones och soppa idag, sov med syrran i natt också så vi spelade nintendo i sängen en ganska lång stund i morse. Har även tittat på the green mile eller '' den gröna milen'' jävligt bra film faktist, dock väldigt lång hela 3 timmar, Trodde inte jag skulle gråta så mycket som jag gjorde. Verkligen värd att se!
Är farsdag idag också så skriver ett grattis här till min pappa! du är världsbäst. 
Nu ska jag titta på oceans thirteen, och sen blir det sängen.

Älskar dig <3

INSTAGRAM

Följ mig på instagram! (emiliaarvidsson)


JC LOOK ALIKE

Funderar starkt på att beställa ett par JC lookalikes från vivistyle, sjukt mycket billigare än dom andra, kostar bara 400kr och dom är ju väldigt lika orginalet.. Vi får se, isåfall när jag får min månadspeng.

SVAR PÅ FRÅGA

Fick en kommentar från någon emma som skrev såhär:

Vad tog du för storlek på klänningen? Ska beställa den men vet inte vilken storlek jag ska ta. Förresten, var den bekväm eller jobbig att ha på sig? (: 

så tänkte svara på den i ett inlägg eftrersom det inte stod någon email eller bloggadress.
Jag tog storleken S och den satt jätte bra, och den var inte obekväm alls, dock är den väldigt lång så om man är kort måste man nog dra upp den lite. Var inte för tajt eller för lös heller.
Hoppas du fick svar på din fråga!  (nyårsklänningen som ja beställde för några dagar sen)

Annars, idag var jag och kollade på volleybollen med elin kl 2, var även hemma hos henne en stund.
Sitter just nu och tittar på nyaste vampire diaries avsnittet och dricker fanta exotic, kanske ska ut sen.. får se. Jävligt kallt ute, burr!


MYSKVÄLL

Hejhej! Igår skrev jag inte för låg hemma och var sjuk hela dagen. Mådde jätte dåligt natten innan och kände mig inte helt okej på morgonen heller så var hemma från skolan, idag har jag varit på
Marieberg och köpte en mascara och två vanliga långtröjor. Nu sitter jag i soffan med tända ljus och tittar på xfactor, blev en myskväll med familjen. Imorgon ska jag kolla på volleybollen vid kl 2 med Elin! Har saknat henne en massor, hon kom precis hem från egypten. Och på kvällen ska jag träffa Tove och Jonte, mera vet jag inte. Måste även trycka in lite plugg i helgen.. Aja nu ska jag fortsätta mysa, puss


WEDNESDAY

Kom och tänka på nu att det här är nog det längsta jag har haft en blogg.. om man inte räknar någon tönt blogg jag hade typ i 5an, Så ska försöka ha den här kvar så länge jag kan! har en tendens att vilja byta bloggplats eller bara tycka att mina gamla inlägg är onödiga. Men blogg.se har nog alltid varit den bästa bloggsiten så här blir jag nog kvar länge. Plus tycker det är sjukt kul nu att läsa gamla inlägg, även ifall dom inte är jätte gamla. Blir nog roligare sen när det gått ett år eller två.
Anyway... Skoldagen var kort idag slutade kl 1, Verkligen sjukt kallt ute även ifall jag kanske bara varit ute 5 minuter idag när jag vänta på bussen. Kommer nog vara så hela vintern också.. (att jag är inne hela tiden haha)
Har bara suttit hemma och druckit kaffe och kollat på awkward. Kollade klart hela serien på två dagar haha..
Har också upptäckt att jag är jätte tråkig gällande hår, byter aldrig hårfärg eller klipper det. Har färgat håret två gånger på hela det här året, och har haft den här frillan sen i våras.. Kanske dags att byta.
Dock är det väl kanske mycket hälsosammare för håret att inte slita på det. Tillskillnad från tove hon färgar håret hela tiden och förändrar, känner att jag också vill det.. kanske önska sig en klipptid i julklapp?
 
Nä nu känner jag att jag börjar få ont i huvudet, suttit vid datorn alldeles för länge.
Ska nog lägga mig och vila i soffan. Pusshej


HAHHAHA!


LUCKIEST GIRL ON THE PLANET


SO UNDERCOVER

haha det är ju igentligen fjantigt, men jag älskar tjejfilmer! även ifall det inte är dom bästa filmerna, men antar att det bara är för att jag är en tjej.. Längtar tills miley cyrus nya film kommer ut ''so undercover'' värkar bra! älskar LOL med.

Här får ni trailern:

NELLY

Sååå nu har nyårsklänningen från Nelly kommit, och den passade bra! Woho


HALLOWEEN

Hej hej, har nu välkommnat ångest söndagen, dock inte allt för farlig för mig mår bra och sånt, Det är mera att det är skola imorgon... och jag orkar verkligen inte!
Gårdagen var sådär, det var inte så värst kul på lokalfesten, kul ibland men i helhet sög det. Hade mycket roligare hemma hos mig med mina tjejer.
Så drog hem typ kvart över 12, satte mig vid tvn och åt lite pommes, Tvättade bort allt på ansiktet och kroppen, vilket var ganska svårt men fick bort det tillslut. Och sen gick jag och la mig, sov inte så jätte bra i natt kändes som att jag hade feber, så fick en lång sömn i morse till kl 1. 
Har hittills idag spelet spel med min syster, och nu ska vi ut på en promenad.

Ni får lite bilder från igår!




VAMPIRE

tjaaa, sitter just nu i köket och äter lite kiwi och tittar på nyaste vampire diaries avsnittet.
Blev stan endå förut, drog dit med frida och köpte lösögonfransar, färg till ansikte och vampyr tänder (dock kom jag på när jag kom hem att det var för barn så dom var för små.. haha, fast fick blod till, så inte helt värdelöst köp) Träffade även linus och pontus en stund.
Imorgon drar familjen till kolmården och övervägde lite ifall jag skulle följa med, men det blir alldeles för stressigt. Så runt 4-5 kommer tove hit och förhoppningsvis frida också. Så får vi se vad jag kommer klä ut mig till, blir en vampyr utan tänder haha... ska försöka se läskig ut iallafall!

Ha en bra fredag! puss

FRIDAY

Gick upp kl 11 idag och gjorde mig iårdning på direkten, För skulle igentligen iväg till stan med tove men det blev inte så. Så istället ska jag till joans med syrran vid kl 2, senare ska vi köpa hårfärg & så ska jag färga det (hon har rött, men har fått en massa utväxt) Och sen måste jag även en sväng till leksaksaffären och se ifall dom har något.
Och ikväll har jag inga planer, så vi får se.
Puss

NYÅRSKLÄNNING

Blev den här snygga klänning till nyår för 499:- kr, längtar lite mera nu!

KVÄLLSMYS

Myser med kortspel och te med syrran!

 


TRÅKIGA TORSDAG

hejhej tråkiga torsdag!
har verkligen ingenting att göra och försöker få mina vänner att träffa mig men jag lyckas inte så värst bra, så får väl antagligen ladda ner en film eller gå på en promenad, även ifall vädret är så mulet att man nästan blir ledsen.
Och kom på mig själv igår att jag har glömt att hämta matte boken i skolan, så matte provet som kommer efter lovet kommer ju gå ut skogen.. men men jag är glad endå.
Imorgon blir det örebro med tove för att försöka hitta något som man kan ha på sig till helgens halloween partaj, Vet inte ens vad jag vill vara, men skulle vara nice att hitta några färgade linser... och ansiktsfärg!
aja nu ska jag gå och göra något..

RSS 2.0