ÅNGEST

Hej, Idag har jag flängt runt en massa. Vaknade alldeles för sent pga sömnproblem, fick gå en promenad och hämta min syster på fotbollsskolan sedan hem igen, sen cyklade jag runt en massor i vingåker för olika saker, sen kl 8 cyklade jag till frida,grim och tove & kom nyss hem.
Nu sitter jag och försöker få ihop midsommar och har ångest över en massa saker, känns som att jag kommer spricka snart. Bla pågrund av bråvalla och allt där emellan.
Tog även hål i örat igår, gjorde lite ont men orkade inte åka till en frisör.
Nu ska jag lyssna på lite musik och dricka te, pusshej

Min spellista: emilia 2

GOODNIGHT

La upp allting nu istället, har endå inget att göra haha. Imorgon kan jag lägga upp lite bilder från klassfesten istället, har inte tagit in dom på datorn än så kan inte lägga ut dom nu. 
Har en väldigt roligt video på tove också som man vill lägga ut...hmm...nä nu ska jag sätta på en film!

 
 
 

SLUTAT NIAN

 
 

PROM

 
 

SAMMANFATTNING AV SENASTE VECKAN

Jag känner verkligen för att blogga igen, nu när det är sommarlov och jag har så mycket tid. 
Men det enda som får mig att inte orka är att jag glömmer flera dagar och då måste jag liksom skriva ner allting jag gjort för att komma ikapp.
 
Jag orkar inte riktigt göra det nu så det kanske kommer med i ett inlägg framöver istället, Har ju nämligen slutat nian, så har blandannat haft bal vilket var otroligt kul! att umgås och dansa mm. med alla nior och ha på sig en fin balklänning medans alla tar kort på en som om man vore en kändis. Sedan var det ju skolavslutningen med flakåk och klassfest på kvällen med 9D och min klass 9C vilket blev en väldigt lyckad kväll! och kommer sakna alla så det gör ont. Blir nästan tårögd av att bara skriva om det, får hoppas jag träffar många av dom i sommar iallafall. Det planeras redan en klassfest ''part 2'' i sommar så det känns ju lovande! 
Annars har det bara gått två dagar på sommarlovet, och jag har inte gjort något speciellt. Kanske lite trist men är lite förkyld och har varit väldigt trött. 

Men det är bara roliga saker framöver, som midsommar och bråvalla om 2 veckor! otroligt taggad!
Sen har jag en väldans mycket fritid under sommarlovet då jag som 97a inte har lyckats få något jobb.. så vi får väl se vad jag ska göra i sommar. Vet iallafall att jag ska till Göteborg, kanske åka med tovesfamilj runt i sverige, Campa med familjen tror jag, och Stockholm.
 
Blev endå en liten sammanfattning av vad jag har gjort. 
Bilder från balen och skolavslutningen kan jag lägga upp imorgon, annars finns dom på min Facebook om man har mig som vän. Shao!

finaste klassen!
 
 

TUESDAY

Glömde skriva en annan sak som ni missat, hade nämligen sönder min iphone eller igentligen bara displayen men det blev något fel med kameran också, så idag åkte jag och hämtade en helt sprillans ny! var ju tråkigt att jag hade sönder den förra, men inte var det fel med en helt ny och gratis iphone!
Fick även med mig en väska till balen imorgon, ett par skit snygga militärfärgade shorts och en t-shirt. Samt en hoodie tröja, ganska kort, passar när man ska ut och springa.

Fick även hem min gråa långklänning från h&m idag och räknade ut att jag har köpt 6 nya klänningar under dom senaste två månaderna... och såg även att jag har ett antal par från tidigare också, har någons slags mani för klänningar så blir att användas flitigt i sommar!
Idag hade vi näst intill inga lektioner och vi var till mesta del utomhus och kollade fotbollsturneringen som förövrigt min klass vann! 

Och imorgon är det balen och är lite smått nervös, skulle ju vara en aning pinsamt om man ramlar när man ska gå ut. Aja vi får väl hoppas på det bästa.

THE NEEDLE AND THE DAMAGE DONE

 
 

ON OUR WAY

Har inte skrivit på ett bra tag nu, gjorde även lösenordskydd (igen...) får 
ara något ryck ibland och orkar inte med bloggen men vill inte ta bort den.
Aja hade inte riktigt tänkt börja skriva som vanligt igen, men kommer väl skriva ibland.
Händer en massa just nu, blandannat sommarlov om bara en vecka (!!!!) och innan det har vi även balen, slottsdagen i skolan och idag var vi i lyttersta med klassen, spelade kubb och åt gott, hade kul somvanligt! hade velat stannat längre men var tvungen att åka hem pågrund av sömnbrist igen, och kan knappt stå då eller koncentrera mig. Ska till vårdcentralen nästa vecka och kolla upp det...
Sen har vi även klassfest dagen då skolavslutningen är och sen ska det bli jävligt skönt med ett efterlängtat sommarlov! 
Har även kirrat en bråvalla biljett, och är sjuuukt taggad!
Nu ska jag fortsätta kolla satc, och får hoppas alla har en bra kväll, pusss

 
 

RSS 2.0