THE PAPERBOY

Hejhej! idag har varit en sånn där glad-dag, har varit på jätte bra humör och min älskade tove var äntligen frisk så blev en massa prat som vanligt. 
För första gången på vääääldigt länge bestämde jag mig för att promenera dom där 2km hem, istället för att ta bussen, Och vet ni man mår ju så himla bra av att gå, tycker jag iallafall. 
Ska helt klart börja gå hem istället varje dag, plus jag sparar en massa pengar.
Påvägen hem drog jag förbi ica och köpte vitlöksdipp (köp två för 16) ville bli av med alla en-kronor jag hade i plonkan!
Kom sedan hem, satt och prata med syrran & mamma om gymnasium och allt var det var i en timma, gjorde lite dipp och drog sedan ner till banken. 
Och nu sitter jag här och doppar gurka i dippen och njuter av det framför en film '' the paperboy '' säger bara Zac efron vilken läckerbit (!!!!)
Ska sedan plugga lite so, och kom just på att jag glömde matte boken i skolan. Nåja..

Juste har börjat med en grej också för någon dag sen, men tänker inte avslöja det förns om iallafall två veckor, vill inte säga att jag börjat med något förns det har hållt på ett tag.
Wish me luck!!

Semla från igår, muuums


PLUGG

Pluggisen är igång nu! Kan dock inte säga att jag får så mycket gjort även ifall so är ett av mina favorit ämnen, speciellt samhällskunskap osv, antar att inte "skol-hjärnan" har kommit tillbaka än.. Väntar på att få maten just nu, kyckling & curry! Så himla gott, samt semlor senare!! Det gör hela min onsdag så mycket bättre.

 


ONSDAG

Heeej på er! Idag klev jag minnsann upp och gick till skolan, kändes dock ganska ovärt när jag väl var där. Dåligt humör och tråkiga lektioner, men klassen muntrade upp ens humör senare mot dagen.
Kom hem med bussen halv 2 och satte mig i soffan med en filt och kollade ''the kardashians'' på 5an.
Nu ska jag alldeles strax börja plugga lite so, eftersom jag har varit sjukt så ligger jag efter lite dock inte alls mycket eftersom vi precis börjat med vanliga lektioner.
Ringde pappa förut och bad han köpa egna semlor (som man gör hemma, för gillar inte vanliga) men han säger nej på direkten och la på, sen ringer han någon minut senare, '' men vad ska du ha för några då?'' 
Så blir semlor ikväll! MUMS. Första semlorna detta år. 
Annars måste jag ta mig till banken imorgon, samt söka gymnasium?!?! har inte gjort det ännu och är fortfarande osäker, usch allt sådant gör mig så himla stressad. 
Nu ska jag ta lite te och börja plugga...

Puss!

BREAKFAST

hejhej! det är otroligt hur tråkig min blogg är just nu, legat hemma i fyra dagar nu & gjort ingenting förutom att ligga i sängen och kollat på en massa filmer.
Vart hemma idag med, vaknade av att jag svettades skit mycket & hade världens huvudvärk.
Gick upp för en halvtimma sen och gjorde två mackor och lite apelsin juice till frukost!
Nu sitter jag och tittar på senaste 90210 avsnittet.
puss


THE BLIND SIDE

Gooo kväll! ''The blind side'' varför har jag inte sätt den förut?! fittbra rulle, och försök se den utan att gråta. svårt är det kan jag ju säga. 
Sånna filmer borde det finnas flera av, den får en verkligen att tänka på sånna som har det värre än dig själv och att bara hjälpa någon som har det värre/mår dåligt kan göra hela dens dag.
Vad kan det skada dig av att göra en godgärning? I den här filmen handlar det mer om en väldigt STOR gärning men iallafall. Sjukt bra film och verkligen värd att se! rekommenderar!
Och det som gör filmen bättre är ju att det är en sann historia. 

Har bestämt att jag ska försöka gå till skolan imorgon om jag får någon sömn inatt, annars blir jag nog hemma imorgon igen. Och fick nyss världens craving efter smoothie, men vi har varken bär eller youghurt hemma.. fan. Aja nu ska jag sätta på top modell haha stor skillnad från den filmen man såg nyss, men vad ska jag säga jag är obsessed.

IT'S MONDAY AND I'M SICK

Alltså ni förstår inte hur skönt det är att sova när man är såhär sjuk och speciellt med den här huvudvärken.. 
Vaknade precis nyss, har sovit ungefär 16 timmar.. Kommer inte bli lätt att somna tidigt inatt kan jag ju säga.
Kommer nog inte skriva något mer idag eftersom jag är sjuk, blir te & film hela dagen.

Puss

I CAN'T MAKE YOU LOVE

''Turn down the lights, turn down the bed 
Turn down these voices inside my head,
lay down with me and tell me no lies, just hold me close''
 

SJUK..... IGEN

Då har man gått och blivit sjuk igen, kan ju inte säga att jag är förvånad med det super mega dåliga immunförsvaret jag har. Sjuk minst 2 gånger varje månad. Antar att jag blev sjuk efter att jag gick med tove ungefär en kilometer i 20- grader i fredags natt. Och hon var även redan sjuk då så hon kan ju ha smittat mig också...
Är det vanliga som jag brukar få, feber, förkyld & typ ont i hela kroppen eller jag vet inte riktigt vad det är men när jag är sjuk har jag alltid ont i mina leder och så fort jag ska röra mig gör det liksom lite extra ont.
Aja ska inte tråka ut er med det här nu. 
Annars så är det ju skola imorgon och jag får igentligen inte vara hemma för jag är hemma så sjukt ofta, men nu är jag ju sjuk igen och jag vet ärligtalat inte hur jag ska orka gå, speciellt när vi ska ha bad (vilket jag inte kan vara med på) och då måste jag gå ute i det kalla vädret när jag är sjuk.
Nä det går nog inte. Så blir väl hemma imorgon.
Nationella den här veckan också, wihooo.... Depp inlägg det här vart då. 
Antar att det måste vara sånna också ibland... nu ska jag sätta på en rulle.

Pusshej

NEW IN

Har endå inget bättre för mig just nu så tog kort på kläderna jag köpte + en foundation som är för tråkig för att va med på bild. Laddade upp förut med en godispåse & tittade på Notting hill, en klassiker.
Just nu väntar jag på att maten ska bli klar, blir spaggeti med någonslags räksås, låter jätte gott!
 
Ha en bra lördag!

Inte världens bästa kvalite på bilderna men men orkade inte använda systemkameran.
Det borde faktist ha varit ett av mina nyårslöften, har en sjukt bra kamera bara ligga här och damma.. ska nog börja använda den mera.
och mina vackra fötter kom med på en bild också haha...
 

KEPP YOUR HEAD UP

Återigen sjukt utvilad och ligger just nu i sängen och kollar på senaste vampire diaires avsnittet.
Kommer nog stanna hemma idag och se film & äta gott. Låter bra i mina öron.
Festen igår var kul så länge den varade, runt kl 11 kom polisen och alla fick dra, tove, jag frida och ett helt gäng drog vidare till någon annan fest som sög så tove & jag gick hem i kylan, jag som var nästan helt nykter tog hand om tove som mådde lite mindre bra. Klart man hjälper till!
Imorse gick vi upp kl 12 och åt frulle, strax efter det åkte hon hem och jag storstäda rummet. Riktigt fräscht nu! 
Kan ta kort någon dag på vad jag fick med mig hem från marieberg, vart nöjd iallafall & handlade inte upp alla pengarna heller!
 
Puss på er.

Från igår:


MUSIKAL

Orkade inte skriva igår eller iförrigår, har hållt på så mycket med musikalen. Och idag hade vi två föreställningar som gick jätte bra, så stolt över alla som varit med, bästa 9orna!
Imorgon är det fredag och 18års-fest står på schemat, samt marieberg med bästavän innan.
Sen har jag inte så mycket mer planer inför helgen, är sjukt trött nu så det här fick bli ett kort inlägg. 

Godnatt!

23:48 01-22

HAHA jag orkar inte med mig själv, har råkat raderat texten jag skrivit 3 gånger! hur klantig får man vara på en skala? aja, vart skolan idag och det var väldigt långtråkigt och tröttsamt, med tanke på att jag satt bakom kulisserna i flera timmar när dom tränade för musikalen. Blir samma imorgon också för då kör vi första gången ''på riktigt'' för vidåker skolan, sen på torsdag för allmänheten & 6orna på Hansjö.
Får hoppas det blir bra! annars så gick jag till mormor & morfar efter skolan med syrran för orkade inte vänta på bussen i en halvtimme typ, sedan fick vi skjuts hem.
Har kollat himym & 90210, sovit lite i soffan, och tjatat på mamma att åka till marieberg imorgon, men hon vill verkligen inte ge mig sig! som tur var tove räddaren i nöden och sa att jag kunde hänka henne på fredag! 

Är sjukt taggad till helgen, tror den kommer bli as fet! får vi hoppas iallafall. 
Nu ska jag försöka sova. Puss!

Min frukost imorse, ser så god ut! 

TOP MODEL

Såg nyss top model sverige, och känner att jag kommer bli lika inne i det som förra året. Vet att det igentligen är fett ytligt, men jag vet inte, jag har alltid gillat sånna program och liksom man kan väl få drömma sig bort lite haha. Nejmen det var bra, längtar tills nästa avsnitt! 

Nu ska jag se mer vänner avsnitt och försöka somna skapligt (kommer verkligen lyckas..)

puss!

 

BRA MÅNDAG


TRÅKIGA BLOGGEN

hejsvejs, vart hemma idag & inte har jag någon anledning varför heller, har bara en dålig dag och mamma försökte tvinga iväg mig men jag vägra (ganska barnsligt ja vet) men hade endå gått hem om jag åkte dit.
Annars har jag bara legat i sängen & druckit te samt kollat vänner avsnitt som vanligt.
Kul liv jag har, haha har inget kul att skriva om dagarna.. funderar på om jag ska göra en sån ''dag 1'' sak när man skriver olika saker.. Fast inte nu har inte ork för det, men någon gång.
Ikväll börjar iallafall Top model sverige! tagga! och imorgon börjar äntligen 90210 igen, som man längtat, och himym haha (serie och film freak)...

Direkt när man kommer upp, mamma: är du vaken?!?! Jag: nä jag sover till klockan halv 6 på kvällen.... (Ironi)
Haha och det roliga var att jag hade gått förbi henne i köket två gånger innan hon sa det.. Osynliga tjejen här. 

är förövrigt sjukt sugen på vitlöks dipp med morötter och gurka... ska fråga ifall pappa kan köpa det.
puss!


SUNDAY NIGHT

Ibland är det fan jävligt gott att bara äta en banan med ett glas vatten. (När man inte är så värst hungrig)
Förövrigt kom jag nyss ut från duschen, och har smörjt in mig med lotion samt rakat benen, bästa känslan alltså! 
Och är sjukt otaggad till skolan imorgon även ifall den inte är så värst jobbig den här veckan, men nu när jag ligger här i min sköna säng så vet jag att det kommer bli svårt att komma upp ur den kl 05:30 imorgon, buhu...
Aja nu ska jag sätta på någon film jag har på datorn och sen blir det nog att sova. 

Puss! (fick med mina vackra naglar också haha..)

YOU AND I


THE MAN WHO CAN'T BE MOVED

Kan glatt säga att jag inte har någon söndags ångest, för jag har tema vecka en vecka till! 
Dock har jag nationella i svenska den här veckan, dock inget jag kan förbereda mig för så det får gå som det går.
Har förövrigt en väldigt bra söndag, ligger i sängen med favorit stickade tröjan, the script i hörlurarna och en kopp kaffe i handen! En av dom bättre söndagarna.
Älskar att det har blivit att man har söndag som en ''vilo'' dag och man igentligen inte känner att man måste göra någonting, så jag tänker ligga här hela dagen. Och vet att jag skrev att jag måste till stan, och jag måste fortfarande det, men bestämde att jag tänker skicka pappa till åhlens & köpa det jag behöver. Får vi hoppas.... 

Och älskar när man börjar lyssna på någon artist som man typ glömt bort, lyssnade på The script hela tiden förut sen slutade jag för att jag tröttna eller något & när jag såg dom på NRJ så började jag lyssna på dom igen.
''The man who can't be moved'' är ju genialisk. Älskar den.

Puss!


MATKOMA

Har märkt att jag bara skriver när jag är uttråkad, och vet inte om det är bra eller irriterande? haha..
Iallafall, kom precis hem från Joans och fyfan vad mätt jag är, åt fetaste tallriken med klyftpotatis och fläskfile, (vet att det ska va ett sträck över e:et på file, men vet inte hur man gör på den här datorn hahaha....)
och proppade sedan i mig en kladdkaka efter! haha förstår inte jag orkar...
Och har inte skrattat så mycket på länge, tove skulle smaka en bit av min kladdkaka och själva biten hon tog på gaffeln bara ramlade, och vi hittade den aldrig, sen efter en stund ser vi att hon fått chocklad på typ halva jackan och jag fick världens jävla skrattattack & alla glodde, sen lite senare skulle hon ta upp mobilen och då vare chocklad på hela skalet hahahah...

Nu ska jag göra te och sätta på en film, puss & ha en bra lördag!
/blir kanske marieberg eller stan imorgon, vi får se.


DRAR TILL JOANS


HUVUDVÄRK

hejsansvejsan, vaknade kl 12 idag så vart lite sent, men hade nog sovit längre till och med så trött som jag var, men direkt när jag vaknade så hade jag skit ont i benen, vet inte varför men jag får så ibland, tror jag sover på något konstig sätt haha. Aja, har inga speciella planer för dagen, kanske drar ner och tar en fika sen. Och imorgon ska jag försöka tvinga mamma att skjutsa mig till stan, måste införskaffa lite smink samt vill jag använda mitt presentkort på H&M. 
Just nu sitter jag och tittar lite gamla avsnitt från Topmodel sverige 2012, längtar tills på måndag då den nya serien börjar! var helt inne i det förra året. 

Kan tillägga också att min huvudvärk har kommit tillbaka, har haft problem med huvudvärk i över fyra år snart och det kommer & går, men den värsta tiden var nog i 7an-8an, hade så ont vissa dagar så fick vara hemma. Och direkt efter skolan  ller runt 2 tiden började det dunka i huvudet och jag kunde inte koncentrera mig eller något, och det gjorde att jag inte orka vissa grejer heller. 
Och vi har provat med ifall det kan vara synen och det är det inte, vi har frågat massa men det enda vi kan komma på är ansträngnings huvudvärk, alltså jag spänner mig hela tiden och det händer nästan bara när jag är i skolan, fick nästan aldrig huvudvärk under sommarlovet sen när jag börja skolan kom det tillbaka igen.
Men nu har jag inte haft det på jätte länge, och märkte i förrigår att jag hade lite ont i huvudet men det var inte så  himla farligt, och alldeles nyss fick jag sådär jätte ont som förut, fyfan vad jobbigt det är. 
Har nu tagit tabletter men det dunkar fortfarande lite gran så ska försöka dricka en massa vatten och vila, blir ju inte precis bättre av att sitta vid datorn. USCH.

puss!

 

SHE'S A GIRL ON FIRE


VARFÖR

Hejhej, Kl är halv 11 och jag är seriöst skit trött och eftersom jag inte har något för mig blir det nog att sova snart. Annars spenderade jag dagen som vanligt i skolan och hade än en gång en rolig dag med musikalen, vi fikade blandannat. Efter skolan åkte tove med mig hem och vi drack lite kaffe & snacka ''skit'' som vanligt blev även lite konstiga danser haha, älskar dig!

Ska inte skriva så värst mycket nu för mina ögon slockar när som helst, men tänkte bara dra upp snabbt. Att vet ni om någon som blir mobbad eller om ni ser det hända i eran skola, gör något åt det och stötta den som mår dåligt. 
Jag är så sjukt trött på all mobbning överallt och blir bara gråtfärdig när jag tänker på vad vissa människor kan göra mot andra. Så himla onödigt att kalla någon elaka saker och trycka ner någon varje dag. Vad kan det göra för någon nytta? 
Mår verkligen mobbaren bättre av att trycka ner någon på det viset? vad är syftet? 
Har själv varit ett ''mobboffer'' än gång i tiden, när jag var mindre och var runt 6-7 år, det pågick i ungefär två år. 
Och jag pratar sällan om det, men jag vill fan inte att någon ska gå igenom samma 
sak.
Har folk inget vett i skallen överhuvudtaget eller? Nej nu är jag så arg så det kokar. 

Så säger godnatt från en arg Emilia. 

Två på från idag:


TRÄNA

godkväll! eller vad man säger, tänkte köra på ett natt inlägg bara för att jag känner att det kommer bli en sen kväll, sov hela 12 timmar igår natt och har jätte svårt att somna tidigt om jag sovit så länge dagen innan.
Annars så har jag tänkt på det där med nyårslöften och hittills har alla funkat förutom träningsgrejen, det är en sånn som liksom aldrig är ärlig. Aldrig för mig iallafall, jag lurar bara mig själv att jag ska börja en viss tid sen blir det aldrig av. Men nu tänker jag börja för nu är jag redo och taggad! & jag tänker inte köra när jag inte vill. jag ska hålla mig med bara en-två dagar i veckan typ, sen när jag tycker det är kul så fortsätter jag och kör mera! 

puss och godnatt!

 

SINCE U BEEN GONE

tjobre, skrev inget igår för blev precis som dagen innan och la mig sjukt tidigt vet inte varför jag är så trött? jag gör typ ingenting i skolan det enda vi gör är sminkar och sitter i publiken och kollar när dom övar. Haah hur kan det slita så mycket på mig? tror jag har fått den där sömnsjukdomen haha... när man kan somna när som helst... okej nu överdrev jag lite men typ!
La mig kl 6?!? haha sjukt skönt dock att inte vara trött under dagen.
Och det går sjukt bra med musikalen och är verkligen förvånad över dom som har huvudrollerna, vissa av dom är sjukt bra på att skådespela! Och musikalen är verkligen rolig, tove och jag fick typ skrattattack hela tiden haha.. får hoppas alltihop blir bra nu! Kom hem för en timma och ska väl antagligen ta någon macka eller något. Sen ska jag sätta på hollywoofruar, missade när det var på tv!
Fredag imorgon! wihoooo, som jag längtat. 

puss!
från instagram:


NO CHURCH IN THE WILD

hejhej! skrev inget igår för jag var sååå otroligt trött efter att inte ha sovit någonting den natten. 
Gick och la mig kl 7 dock vaknade jag upp ett antal gånger, kisspaus, ett samtal från bästa vän (älskar dig) men var lätt att somna om så trött som jag var.
Har sjukt kul i skolan! och tror verkligen den här musikalen kommer bli bra, en av dom större vidåker har haft och det är mycket jobb för oss på smink/kostym, väldigt många som är med, med alla statister osv. Men kul som fan är det! Får hoppas skådespelarna klarar det bra och fixar det bara, sen är det prima!

Annars så är jag fortfarande lite förkyld, en konstant rinnande näsa. Men annars är det braaa
Lill-lördag imorgon också och slutar då alltså klockan 1, skönt.  

 
I'm ego and i know it!.... typ (haha nejmen försöker lite med det där bättre självförtroende grejen) 
 

VAKNA MED NRJ

Och så är måndag igen!! Härligt eller? Nja inte så värst men har endå ett humör på topp! Sitter just nu och dricker te och kollar vakna med the voice eller vakna med NRJ som dom ändrat till.

Ska göra en kopp till sen dra till skolan, puss!


SKYFALL

Kollar skyfall och dricker te, en bra söndag.


SLEEPLESS NIGHTS

Haha orkar inte hur länge jag kan sova, alltså med dom sovkunskaperna jag har så skulle jag typ kunna vara med i tävling. Sov till kl kvart över 3, och har sovit ungefär så länge varje dag den här helgen och veckan, Bara för att jag inte kan sova på nätterna. Måste ändra mina sovrutiner på momangen!
 en har jag bestämt att jag ska ta mig till skolan imorgon! Kommer bli en hårdnatt för inte kommer jag somna tidigt. 
Drack nyss en kopp te och är inte hungrig alls. Tror jag tappar matlusten när jag sover så länge haha. 
Och snart ska pappa, Ronja & jag se nya bondfilmen.
Puss!


BENEATH YOUR BEAUTIFUL

Lillsyrran kom in förut för hon va ledsen och sa att hon ville sova här, så himla gullig. Så jag satte på en Barbie film på Tvn och jag kollade på en annan på datorn (girl interrupted) och nu har hon somnat. Ser så himla fridfull ut haha, love you.
Igentligen vill jag med sova men det kommer knappast gå så får väl leta upp någon bra rulle att kolla på.

godnatt!


NY HEADER

Såg nyss klart på en film som heter ''silver linings playbook'' med jennifer lawrence och bradley cooper blandannat, sjukt bra film & verkligen värd att se. Plus bradley är så jävla snygg! gosh..
Annars så sov jag till kl halv 4 och orkade inte bry mig om konsekvenserna, är bara så himla trött och är endå sjuk så det spelar inte så stor roll. 
Kommer bli svårt att somna ikväll dock, men det gör inget, mer tid att kolla filmer. 
Är ju fortfarande sjuk så blir inget nog hemma idag med, skulle kanske ha sätt tove men tror inte det blir av.
 
Ska strax gå upp och äta, har inte ätit på hela dagen. 
Har gjort en header också, har inte haft en på länge och tyckte bloggen såg så tråkig ut så!

Puss!

LAWLESS

uttråkad såhär på kvällskvisten, kollade förresten på en film som hete ''Lawless'' förut, bra rulle! 
nu ska jag sätta på en annan film, för kan inte sova. 

Bye mates

VÅRJACKA

hejhej, hemma idag med hostar och snorar som jag vet inte vad. Fredag också, wihoooo ös...
Får hoppas jag kanske känner mig lite bättre ikväll så jag kan göra nånting iallafall, annars blir det nog att vara hemma.

Är jätte sugen på att beställa en ny jacka till våren, och hitta några skor och en jacka som jag tyckte var snygga! och om jag inte hittar något annat bättre ska jag nog beställa dom om någon månad när man har cash.
Sen tyckte jag  döskalle tightsen var jätte snygga också!


SJUKSTUGAN

Kunde visst inte hålla mig borta så värst länge, men vad jag menade var att jag kanske inte skriver varje dag. Fick bli ett inlägg idag för att jag är så uttråkad och har gått och blivit mega sjuk, kände mig lite krasslig igår och vaknade upp imorse med täpptnäsa ont i halsen och febrig. Perfekt tajming! Hatar mitt immunförsvar, blir sjuk minst en gång i månaden, det suger. Aja fredag imorgon och vill verkligen gå till skolan, så vi får väl hoppas iallafall febern har släppt då, för klarar nog av att gå med lite förkylning, sen vill jag träna också! Aja ska fördriva tiden nu och öra nånting haha.. Puss!

 


GE MIG SOMMAR!

 

TEMA VECKOR

Sitter just nu i soffan och kom precis ut från duschen, är så otroligt trött och mina ögon stängs hela tiden, men måste hålla mig vaken till 8 iallafall, alldeles för tidigt att sova nu..
Ska bli grymt skönt att börja med temaveckorna i skolan iallafall, jag är med i kostym & smink gruppen och tycker det är kul med sånt och våran musikal som vi gör nu utspelar sig bland annat under 1700-talet, så blir mycket peruker, klänningar osv!
Tänkte också skriva att jag kanske inte kommer skriva på några dagar eller veckor eller vad det blir. Orkar inte blogga just nu och kommer bara göra det om jag känner för det.

Puss! Juste fick klasströjan idag också!

''Tur att man gick i en klass med IDIOTER annars hade man känt sig utanför''


SISTA LOV DAGEN

Hejhej! sista dagen på lovet idag då, och den är snart slut. Kom upp skapligt tidigt idag runt kl 9, men somnade tyvärr i soffan när jag tittade på tv så kommer nog bli lite svårare att somna tidigare ikväll, dock är jag sjukt trött efter att jag gjorde dom där övningarna, fyfan va det kändes i magen & rumpan, plus benen! men kändes sjukt skönt efter! Ska försöka göra dom där övningarna varje dag. 
Blev ingen promenad, eller har ju fortfarande tid att dra ut men duschade nyss och känner mig helt öm i kroppen haha. 
Efter skolan imorgon blir det gymmet sen promenad hem. Längtar inte alls till skolan... 
Ska snart göra lite stekt broccoli och minimajs osv. Så himla gott!

puss!
 

HELLO THERE

Heejheej! har glömt att skriva på två dagar eller glömt & glömt har väl inte orkat eller haft tid. 
I lördags drog jag iväg till fredrik för lite fest blev att jag sov över där och jonte jag och lucaz satt uppe till halv 8 och kolla på filmer haha fyfan va trött jag var när vi skulle sova...
Vaknade upp kanske kl 1 sen och drog hem strax efter jag hade hjälpt till att städa, Gick och la mig kl 9 tror jag för att jag var så trött, första gången på hela lovet jag var trött på kvällen och vad gör klantskallen som jag är då? jo jag vaknar runt kl 8 och tror att den är typ 1 på natten (orkade inte kolla mobilen för den var på
laddning) så sover till kl 2 på dagen! sov i 17 timmar?!?! det är ju sjukt, antar att jag var jävligt utmattad eller något.
 
Ska även börja med träningen imorgon! har gymmat några dagar i veckan men har liksom inte börjat sådär på riktigt, Har kollat runt på bloggar & youtube osv, och hittade jätte bra pilates övningar, magövningar och rumpövningar osv.. Så ska försöka ta mig upp skapligt tidigt imorgon och göra dom! samt ta en promenad. 
 
Blir väl lättare att börja med allt när skolan börjar så jag har lite planeringar och rutiner. 
Dock längtar jag inte alls tills när vi börjar, vilket är på onsdag! usch.. Låt den här terminen gå fort!!

Nä nu ska jag ta lite te och sätta på ett vänner avsvnitt, puss!


TUMBLR

Heeejheeej, sitter i min säng och kollar på vänner avsnitt än en gång, haha är så jävla forever alone.
Fast igentligen inte, har planer men jag orkar inte. Blir alltid så slö på loven. 
Men ska ta en promenad snart sen blir det kanske fredrik ikväll, beror på ifall tove ska dit.
Btw har börjat använda tumblr igen, hade glömt bort hur kul det är haha. 

Så följ mig!!! 
http://rewindthehappines.tumblr.com/
http://rewindthehappines.tumblr.com/
http://rewindthehappines.tumblr.com/


---

heej skrev ingenting igår, men har inte så mycket att skriva är typ halvtsjuk/trött, så har bara legat i sängen och tittat på vänner avsnitt & filmer osv. Imorgon är det lördag och då kanske det blir att dra på fest i molke, vi får se helt enkelt!
Sitter just nu och kollar på sex and the city filmen och ska strax äta american pancakes! så sjuuuukt gott, puss!


 

CAN'T SLEEP

Sov typ tre timmar inatt fattar inte varför jag inte kan sova, jag gick upp kl halv 5 och satte mig i köket bara för att jag kunde inte ligga i sängen och vrida och vända. Tillslut somnade jag typ kl 6, och låg sedan i sängen till kl 1 för att försöka somna om... Men det gick inte så bra.
Så gick upp för en timma sen och gjorde en banansmoothie och nu kollar jag vänner avsnitt.


WHERE THE LANDSLIDE BROUGHT ME DOWN

Tänkte bara säga godnatt och här får ni några bilder på mig som jag tog för jag hade så jäkla tråkigt haha.
Puss!


YOU CAN DO IT

Hejhej hade sjukt svårt att sova i natt och somnade inte förns kl 7, så himla sjukt hur länge jag låg och vred mig i sängen & hade världens huvudvärk med, sen sov jag kanske 2 timmar men låg kvar i sängen till kl 1. 
Efter det gjorde jag en kopp te och sminkade mig, och drog sedan ner till gymmet med frida!
hon har precis börjat på actic så visade henne hur man gör på maskinerna osv, blev inte direkt så hård träning eftersom jag sov så lite och det var så länge sen. Men nu är jag igång iallafall! imorgon hade jag tänkt gå upp ganska tidigt och dra till gymmet, känner på mig att jag kommer somna när som helst.
Gjorde en smoothie direkt när jag kom hem som jag precis druckit upp, Blev en äpple smoothie för vi hade inget annat hemma, men det är ju jätte gott med bärsmoothies osv också.

Nä nu ska jag sätta på någon film, sen får vi se om jag kanske drar iväg med tove till fredrik eller om jag bara blir hemma.

lite tränings inpirerande bilder!


2013

Och så är det 2013! kommer bli svårt att vänja sig med att skriva det, men känns som att det här året kommer bli ett av dom bästa! i sommar ska jag helt klart på festival och slutar även nian! nu är det bara att klara nationella, and then were all set! längtar så sjukt mycket till sommarlovet!
Det nya året firades in med dom allra bästa på en lokalfest i vingåker, kvällen blev sjukt lyckad och jag hade jätte kul! 
Tove och jag drog nog hem runt halv 3, då vi gick hela vägen hem till mig (och tove utan skor haha crazy) sen käkade vi spagetti som snälla pappa gjorde till oss, och det var sjukt gott när man inte hade ätit något på hela dagen. 
Idag vaknade vi här hemma hos mig runt kl 1 och åt pizza som pappa beställde, sjukt gott det också såhär dagen efter. Annars har jag bara legat i sängen hela dagen och kollat på vänner avsnitt, en bra start på året! 
Och imorgon blir det det första gympasset det här året med frida, nu jävlar ska jag bli hurtig! 

Här får ni en bild där jag satte i hop några av bilderna från gårdagen! 
Hoppas ert nyårsfirande blev bra! för det blev verkligen mitt, puss!



RSS 2.0