DEN PERFEKTA KILLEN, ENLIGT MIG

Måste göra dag 3 idag också så, Och det är den perfekta killen enligt mig. Och vet inte om det menas med att jag ska säga hur den ska se ut eller vara.. så gör båda.
Jag har ingen speciellt ''typ'' på killar hur dom ska se ut, ja menar ja kan tycka den är skit snygg om den är blond, mörk, osv. Men tror jag mest gillar lite utländska mer åt amerikanska/latino med brunt hår och bruna ögon, men jag gillar också vissa med blont och blåa ögon.
Jag träffade på den snyggaste killen jag någonsin sätt och det var helt klart min typ! på mc för någon månad sen, fast han var en aning äldre.. men jätte snygg! dock vet jag inte vem det var eller något haha..
Sen hur han ska vara, dom enda kraven jag har är att han ska ha humor, för att skratta med varandra är något som måste finnas med , sen är avundsjuka något jag hatar. Men det tror jag inte man kan riktigt få bort haha.

LET'S GO TO THE BEACH EACH, LET'S GO GET AWAY

hejhej! idag vaknade jag runt kl 1 och gick upp och tog en dusch, efter det kom tove och vi åkte till läppe och sola & bada, julia och viktor gjorde oss sällskap en stund också. Åkte hem efter några timmar sen så var jag nere på joans förut med Jonatan, elin och tove. Min jacka kom idag också! har dock inte provat den en, ska hämta ut den imorgon.
Har också funderat på att ta två nya hål i örat.. har två i ena och tre i andra, men vill ha två stycken längst upp på ena örat också, tänkte ta det innan sommarlovets slut iallafall.
Idag blir det att (försöka) lägga sig tidigt för måste gå upp runt halv 8! ska med tove och ta spruta i stan, och anledningen till att jag följer med är för att vi ska till örebro direkt efter, vet inte riktigt vad jag ska köpa behöver inte någonting speciellt, så blir väl bara något som jag tycker är snyggt. Förövrigt så ska jag kanske till malmamarknaden i helgen (ligger utanför flen) Och sen måste jag se nya batman filmen! den som var innan var så sjukt bra så måste se den i helgen, kanske imorgon?... får se.

DAG 2 - MINA DRÖMMAR

Glömde skriva igår så får göra två stycken idag! dock kan den här räknas som igår ungefär eftersom jag skriver den kl 3 på natten..
Aja nu till mina drömmar.. Ja menar det finns så sjukt mycket som jag vill göra! Men den absolut största är ju att komma bort från sverige, åka till ett engelsk pratande land är ju det jag vill allra mest. USA är ju något jag alltid har tänkt på och att jag verkligen vill bo där i framtiden. MEN det är jätte svårt att få tillstånd att bo, jobba osv där.. men jag menar allting går ju! ja vet inte riktigt så mycket om dom där tillstånden, men om jag visste mer så skulle jag nog kunna det. Annars är ju ett annat alternativ Austrailen tex, också väldigt fint land trots alla farliga djuren där haha! 
Men det är väl den ''stora drömmen''. Något annat är också att jobba med någonting som jag tycker är kul  och känner att jag verkligen gillar att jobba med. 
Sen har jag alltid velat bli någonting inom musik, eller film.. tycker det är sjukt kul! men också väldigt svårt att bli någonting stort i.
Sen en lite mer ''fantiserad'' dröm är att bli en sån där rik ''kvinna'' som går på typ bal liknande saker, och ha diamant halsband och dyra kläder, haha! skulle vara ett intressant liv...

JAG JUST NU

 

DAG 1 - 10 FAKTA OM MIG + BILD

10 fakta om mig nu då! + bild på mig.
/ måste bara skriva att den här låten är så sjukt bra lyssnar alltid på den för att bli på bra humör!
The Rolling Stones – You Can't Always Get What You Want 

1. Jag har jätte svårt för att få skuldkänslor, och jag vet inte om det är en bra eller dålig sak. Och ja menar inte då typ om ja gör något dumt och sen att ja inte mår dåligt, det kan ja göra! ja menar mera att om ja skulle va otrogen eller nåt så skulle ja LÄTT kunna hålla det inne utan att någon får veta, Istället för att vara tvungen att säga.
2. Jag älskar att prata engelska och vill sjukt gärna flytta till ett engelskt pratande land när ja är äldre! tar alltid bort svenska texten på filmer med engelsk tal, och ibland så glömmer jag seriöst bort svenska ord, men vet det engelska ordet för det!
3.Jag är galen i saltgurka, äter det VARJE dag haha fråga mina kompisar..
4.Okej ja var tvungen att ta med det här, JA är jävligt avundsjuk på tove just nu! för hon har börjat skypa osv med världens jävla snygging från australien!!
5. Ja har tappat mobilen i ansiktet minst 5 gånger idag.. (smart ja vet)
6. Förut platta ja håret ganska mycket, men har slutat nästan helt och hållet under hela sommarlovet plus slutet av skolan, och håret har växt sjuuuukt mycket! dock har det nog slitits litegranna efter att jag färgade det. 
kan visa bild på hur långt det är sen.
7. Jag är en såndär person som är så mycket som man kan vara emot religion som det går, tror inte på nåt av den där skiten. DOCK är ja inte en atheist! om ni vill veta vad det är, så är det någon som liksom är ''troende'' imot alla religioner, och om ja skulle behöva vara någon religion så är det väl den, men jag är helt och hållet i mot det och tror alltså inte alls på något! och därför så är jag inte atheist.
8. Klarar inte av när folk är skyldiga mig pengar, det gör inget om det är typ 20-40 spänn, men är det över det så har jag en väldigt dålig tolerans på hur snabbt jag ska få det tillbaka.
9. Jag älskar att sjunga, och har alltid gjort det. Hade mycket bättre självförtroende när ja va mindre så sjöng alltid in för folk då, men har inte det längre så visar det inte så ofta. Dock så vill jag bli modigare.
10. Jag är en sån där som tycker att misstag är bra och att man lär sig från det. Men det finns några saker som jag VERKLIGEN ångrar såå mycket, så om ja kunde så skulle jag ta bort dom, eller vad man ska säga.


LÄRA KÄNNA MIG

Såg att min kompis tove hade gjort en sån här, så tänkte att jag med kan göra det, eftersom jag aldrig har något annat att skriva om.
Kan göra dag 1 efter det här inlägget!

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta 

Dag 2 - Mina drömmar
Dag 3 - Den perfekta killen, enligt mig
Dag 4 - Vad jag skulle göra om jag fick en miljon 
Dag 5 - Den perfekta tjejen, enligt mig
Dag 6 - En bild på mig och min bästavän 
Dag 7 - En person jag vill träffa just nu
Dag 8 - Någonting jag oroar mig för 
Dag 9 - En bild på ett ställe jag varit på 
Dag 10 - En bild på mig själv för ett år sen 
Dag 11 - Någonting jag ångrar 
Dag 12 - Min favorit serie eller film 
Dag 13 - Vad jag åt idag 
Dag 14 - En låt som får mig att gråta
Dag 15 - Hur andra ser mig 
Dag 16 - Något som gör mig lycklig 
Dag 17 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade 
Dag 18 - En bild på mig och det jag hade på mig idag. 


NY JACKA


90210

Hatar att det inte funkar att lägga upp bilder på blogg appen! Aja, lite update om dom senaste dagarna.. Ja har inte gjort någonting! Förutom att sola när det har varit sol, sen bara kollat massa 90210 avsnitt! Galen i serien. Ska nog dra ner och sola solarium sen.. Juste! Har beställt en ny jacka, kan visa i ett annat inlägg, Skriver från mobilen för internet slutade funka på datorn. Puss!


TRÅKIGA DAGAR..

hejhej! har verkligen inte gjort någonting dom senaste dagarna, var iväg och fika med familjen en gång på sultans, sen badade jag med syskona i mormor och morfar bubbelpool & fika.
Sen har jag bara legat inne och kollat på tv & varit ute och sprungit lite.
ska nog inte göra något i helgen heller, eller kanske ringer någon har bara inte kännt för det.
vädret har ju inte heller varit så bra..

åt det här förut, var jätte sugen på sallad!
btw följ mig på twitter och instagram!!!!! heter emiliaarvidsson på båda

 
 

BRA VÄDER!

äntligen har det kommit en dag med fint väder! har varit sol hela dagen, har hunnit med att grilla och tagit en springtur.
Skulle lagt upp bilder förut men blogg appen funkar aldrig! iallafall inte när jag ska lägga upp bilder..
sitter just nu med laptopen i knät och ska precis ladda ner en film '' footloose'' får hoppas den är bra, sen försöker jag smälla en jävla mygga som är någonstans i mitt rum men får aldrig tag på den.
Aja ska sluta skriva nu, imorgon blir det förmodligen att träffa tove.

Puss!


LAST NIGHT

gårdagen var sjukt kul! blev blandannat ner kastad i en pool.. haha. Ni får några bilder från iphonen.






 
 

STOCKHOLM, SMULTRONSTÄLLET...

tjaaaba tjena! fan va jag suger på att blogga, haha går inte bra alls.
MEN! iförrigår var jag iväg på roadtrip till söderköping med familjen, vi besökte smultronstället och åt såklart glass! blev propp mätt, trodde jag skulle orka hela glassen men icke sa nicke.
Sen idag var vi iväg till stockholm och åkte till naturhistoriska och gick på cosmonova, vi tittade på någon slags bio då det kändes som att man var inne i filmen, as coolt!
efter det stack vi till pizza hut, så jäävla gott, sen gick vi bara runt.
Fick med mig en NY keps, en ny plånbok & en jätte fin blå klänning från monki. Kanske kan ta en bild och lägga upp imorgon.
Ska även träffa tove imorgon! känns som hundra år sen, mycket att prata om nu haha.
Nu ska jag titta på inception, sen blir nog att sova! väldigt trött.
puss

HAHA juste glömde skriva! träffa på den berömda jesus tanten på torget också, fan galen hon är haha



NOT ALL WHO WANDERS, ARE LOST




I'M BACK

tjaaa! länge sedan man skrev, kunde inte hålla mig! blir nog lite uppdatering endå under sommarlovet.
Har inte gjort något sådär jätte speciellt, bara gjort sånt man gör på sommarlovet, sitter uppe hela nätterna tills solen går upp, hängt med underbara vänner & sen nu dom sista dagarna fick jag influensan också, så har legat ensam hemma och hängt med bästa vännen soffan! Och druckit en jäkla massa varma koppen.
Men mår bättre nu, bara snuvig.
Har bestämt att imorgon ska jag gå på bio! vill se nya spiderman filmen, tänkte dra med mig tove också.
Skriver väl antagligen imorgon om jag nu orkar haha.

puss!
följ mig på instagram förresten: emiliaarvidsson !!!!

RSS 2.0