THRIFT SHOP

köpte ett par höga jeans när jag var i örebro , gaaaah. LOVE them. 
Fick med mig en massvis annat också, blandannat massvis med ringar och nya brillor.
Kan lägga upp några bilder på allt någon dag i veckan, orkar inte just nu.
Hann med en pizza buffé på Pizza planet när jag var iväg så är en anning mätt just nu, men proppar endå i mig bearnes sour cream chips (SÅ GOTT) och dricker fanta exotic med jordgubbssmak.
haha var tvungen att skriva vad allt heter för dom där sakerna älskar jag så otroligt mycket så jag vet inte vad, bästa snacksen!
Kollade nyss travet med pappsen blev dock ingen stor vinst dåligt nog och har inga alls planer för kvällen så kommer väl ligga här i soffan några timmar till.
Och imorgon blir det plugg plugg och plugg hela dagen, åh du vidriga söndags ångest.

nu tänker jag lyssna på thrift shop och rappa fast jag suger, (blivit beroende av den låten)
ha en bra lördag pusshej!
 

THAT'S ALL SHE WROTE

ska ju shoppa nu i helgen och det som står högst upp på listan är byxor byxor byxor, en massa av mina byxor är förstora eller slitna, och vill ha nya med hög midja. Har även fått någon mani för ringar, har just nu 3 stycken på mig varje dag men vill ha fler fler fler! 
(får hoppas vi kommer iväg bara för bilen paja typ idag, fast vi har två men då får inte alla plats haha.. aja hoppas hoppas!!) annars ser mitt liv väldigt väldigt tråkigt ut just nu... har inget att längta till alls. Blir fett depp när jag ser att alla ska utomlands eller bara vad som helst som är roligare än vingåker. 
Nästan alla ska bort på påsklovet och jag blir ensam kvar... buhu!
Roligt inlägg haha bara min tankar om saker och ting, tar säkert bort det sen.. aja pusshej

instagram!

TRÖTT PÅ VÄDRET

Orkar seriöst inte blogga men tänkte lägga ut ett litet litet litet inlägg haha, mest för att visa en video.. Men annars så hade jag tre nationella prov i no idag och det gick förvånandsvärt bättre än jag trodde.
Och på torsdag åker min älskade bästis till varmare trakter och lämnar mig här ensam i kalla sverige... känns sådär! Och vill bara spy varje gång jag kollar ut, jag menar det är snart slutet av mars? 
Allt suger just nu om jag ska vara ärlig.. det enda som får mig att bli någelunda glad är att jag förmodligen ska åka och shoppa i helgen vilket var otroligt länge sen, så tagga på det antar jag!

Puss och hej, följ mig på instagram: emiliaarvidsson

EVERYBODY ALWAYS LEAVE


TO DIE FOR OUTFITS


LONG TIME NO SEE

oj här var det länge sen jag hörde av mig, en hel vecka sen ja skrev sist. Inte skiiit långt sen men ovanligt långt tillskillnad från att jag skrev varje dag förut.
Har dock inte hänt något intressant sen dess så det spelar väl inte så stor roll haha. 
Fredag idag då, är hemma 3 fredagen dom senaste veckorna, dom andra gångerna var det för min huvudvärk samt andra saker, idag mår jag faktist halv rissigt (förkyld) men den här dagen är också den enda som jag faktist inte vill vara hemma.. Och är så otroligt sugen på jordgubbar så det är inte sant.
Har ätit väldigt onyttigt den här och förra veckan, pizza till joans mat, till chicken nuggets och fika & allt vad det kan vara. Så har bestämt att från och med nästa vecka blir det inte sånt där alls på ett bra tag.
Alltså jo visst jag kommer vilja ha men får försöka byta ut det mot annat gott som är nyttigt. För det kan ju inte vara bra för kroppen att äta så mycket fett & skräpmat. Nej fy det får vara slut på det nu. 
Och man tycker ju att man borde klara iallafall 2 veckor minst? jag menar så svårt kan det väl inte vara. Måste bara ändra inställning haha.
Annars så har jag bara haft engelska natioella (prata) som gick väldigt bra tycker jag, dock lite arg på vissa saker men men och nästa vecka och veckorna framöver blir det mycket mer.. usch vill inte ens tänka på det. Aja blev väldigt långt det här så ska sluta nu. Puss på er!

Igår fikade jag med världens bästa vän på Joan's som förövrigt ska en vecka till spanien nästa vecka kommer sakna henne något enormt!!!! BUHU...
Här får ni en sånn där halvful bild på lilla jag som hon tog.

LONELY FRIDAY NIGHT

tjenamors! som ni kanske har fattat så är bloggen inte alls min första prioritet och kommer nog inte vara det på ett tag, just nu har det väl inte med något speciellt att göra bara att jag inte har någe blogg humör alls. Håller mig till filmer och spotify om jag nu ens är inne på datorn, vilket jag inte är.
Just nu sitter jag här för att jag har en tråkigt fredagskväll så slog på unknow, as bra rulle.
Ska dricka upp mitt lila te nu (jordgubbste blandat med mjölk blev lila hah..) och sen sussa, hoppas ni har en bra helg.
Shao!

följ mig på instagram vetja, emiliaarvidsson heter jag där.

TRÖGA MÅNDAG

alltså jag har verkligen blivit urusel på att blogga, och det är inte det enda som suger har blivit så skoltrött så det är inte sant, har legat efter med allt i flera veckor, men idag tog jag mig i kragen och fått lite gjort iallafall.. Så blir väldigt mycket plugg denna vecka. Just nu skulle ett påsklov sitta väldigt bra (!!!)
Det enda branu är väl att det börjar närma sig våren, ett stort plus!
ska kolla topmodel nu sen sova, pusshej
 
 

LAST NIGHT


 

DÅLIG UPPDATERING

Har inte alls haft lust för att blogga den här veckan så det har varit väldigt torrt på bloggfronten... 
Men har inte hänt något roligt att skriva om iallafall, skola, sova, äta typ.
Igår var en sånn där bra dag, var på jätte bra humör, jätte skönt väder med sol och allt, käkade med tove och jonte på viking och satt kvar där i kanske 2 och en halvtimma och bara prata!
Idag ville jag till skolan fredag och allt, men försov mig och hade världens jävla dunder huvudvärk, vi tror jag har fått migrän för jag får sådär mer oftare nu.. Så vi får se.
Ska nog inte göra något speciellt idag, kanske träffa tove eller bara vara hemma.
Men imorgon blir det andra bullar, vankas fest! får hoppas det blir kul.
Nu ska jag fortsätta kolla på OTH som jag har gjort hela dagen, pusssss!

Juste hade glömt, från förra månaden (februari) har jag haft bloggen i ett år! längsta tiden jag haft en blogg faktist. Får hoppas den håller många år till!



RSS 2.0