BRAD PITT IS MINE, BACK OFF

alltså ni vet inte hur många intervjuer och filmer jag kollar om och om igen varje vecka.. okej...dag.... med Brad Pitt. JAG ÄLSKAR HAN SÅ JÄVLA MYCKET OCH KOMMER ALDRIG SLUTA.
 
Puss på dig Brad, och Angelina också, världens finaste par. 
 
 

TIRED

Hejhej, redan lill-lördag som man kallar det och jag ligger utslagen i sängen proppmätt, käkade en stor mellis när jag kom hem och åt precis upp en skål med chocklad glass. Satt fint!
Försöker ju det här med att vara nyttigt, men att jag unnar mig minst en dag i veckan iallafall. Jag är inte en sånn som kan avstå från godsaker helt och hållet, men det är helt klart en förbättring från förut då jag kanske inte åt så mycket på en dag men proppade i mig med onyttigheter. Det är verkligen inte bra för kroppen.
Åt även en chockladboll i skolan och undrar hur jag har kunnat orkat all mat hela dagen, spräcker snart så mätt jag är. Men gott var det!
Annars har jag varit ganska stressad hela dagen, skoldagen började inte förns kl 10 och slutade kvart i 4, annars brukar man alltid sitta och vänta den där sista timmen på att klockan ska slå kvart i men i dag  sprang tiden iväg, vi håller på med en artikel i skolan och jag är inte alls klar, och det ska inlämnas imorgon.. har smått panik. 
Har skrivit på den litegrann nu och har en timma på mig imorgon i skolan, ska nu kolla ett grey's avsnitt sedan redigera lite bilder till fotoupggiften. 
Är så otroligt trött och har varit hela dagen, sov knappt 5 timmar inatt och jag förstår inte hur min kropp orkar, när man ser att andra skriver om när dom får mindre än 6 timmar och är trötta, jag sover nästan alltid bara 4 timmar, usch det här är inte bra. 
 
Aja nu ska jag sluta skriva. Pusshej.

ADDICTED TO YOU

 

MIND YOUR OWN BUSINESS

Finns det någonting som jag verkligen HATAR är folk som dömmer en utifrån utseende, sociala medier eller rykten.
Och nej jag är ingen ängel som aldrig snackar med mina kompisar att jag tycker någon ser ful eller konstig ut pga av något. Men det skulle aldrig komma på fråga att jag skulle kalla någon någonting till den personen, eller ens dömma den innan pga av det. 
Jag är så sjukt trött på det och man kan ju liksom inte ändra det. Vissa människar har vetet att inte tänka så och för andra så är det det första som kommer upp i doms huvud. För dom kretsar allting kring status eller vad du har för kläder/stil. Samma sak med att man inte kan se ut ett viss sätt och inte gilla en annan slags musik, film, kultur eller whatever. Och det är så sjukt frustrerande att folk eller själva samhället är uppbyggt så.
Speciellt i sverige, allt ska vara likadant, alla ska tänka likadant och Nej nej god forbid att någon står ut ifrån mängden, då har du gjort fel.
Det händer mig ibland när jag är tex på en fest att någon har sätt mig på internet eller hört något om mig och så säger den: ''oj jag trodde inte alls att du var si och så''
Och det spelar ingen roll om den menar det positivt, det irriterar mig ändå något in i norden.
För då vet jag att den personen har fått en uppfattning av mig, INNAN den ens pratat med mig, innan den ens sagt ett ord till mig. Varför? Och om du nu har det, säg inte det till mig. För då ändrar det verkligen min första syn på dig helt och hållet. 
Ja jag kanske har hört saker om dig, sätt dig i skolan, men första gången jag pratar med DIG har jag inga förarningar, inga förväntningar. Du är en främling för mig, som jag har en konversation med och efter det bestämmer jag vad jag tycker om dig, Och än en gång, så även ifall jag skulle få min uppfattning av dig efter det, så skulle jag aldrig säga till folk aa den tjejen är en bitch eller någonting. Kanske att jag skulle säga till min bästavän om du sa något weird eller att jag fick ett speciellt uttryck av dig.
Men jag förstår inte varför man ska gå runt och säga så mycket om människor, prata prata prata prata om allt och alla. 
Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här, men tove och jag pratade om det när hon sov hos mig så fick upp det på huvudet nu. Haha och fick upp en massa ord så var tvungen att skriva av mig.
Men det här är vad JAG tycker om sånt där iallafall. 
 
pusshej!!

SUCCES

Amen to that kanye, Amen.

PARANOID

gooookväll 
Sitter eller ligger i min säng just nu framför grey's men har haft det uppe i snart 5 timmar och inte kollat klart ett avsnitt än... har lyssnat på en massor med musik och pratat med mamma & pappa emellan.
Idag var en ganska onödig men skön skoldag, började halv 9 och slutade kl 11 och hade bara två lektioner.
Åkte hem drog en havregrynsgröt och sov i 3 timmar. Sedan vaknade man vrålhungrig och bästa pappa beställde thai mat. Sjuuukt gott.. sen har jag bara varit hemma. Försökt tvinga hit tove men hon hade varit sjuk idag, men vi har som vanligt haft sjuka konversationer i chatten haha. 
Imorgon ses vi och då blir det att förtära alkohol vill jag lova!
Förövrigt är jag paranoid som vanligt, men dom senaste dagarna har mina ådrer och hjärtat gjort ovanligt ont. Har nästan alltid ont i årdrorna men det har jag fått från min mamma så är inte konstigt, men hoppas bara inte det är något allvarligt. Min mamma har ju någon slags ledrematism och vill verkligen inte ha det.
Samt har mina ådror varit ovanligt blåa och inte bara på händerna & armarna, på mitt bröst och bröstkorgen sen på ryggen. Men det är säkert ingenting.
Har druckit upp en 1liters cola flaska också, var väldigt länge sen jag bara satt och åt drack cola framför en film så fick bli det ikväll... Men ska jag vara ärlig så är jag jätte uttråkad. 
Har långhelg också, wooho! 
Nu ska jag kolla klart det där avsnittet av grey's. Pusshej!

RSS 2.0